inşallah öyle olur canım. gerçi hamile olsam ben belirtileri gördükçe mutlu bile olurum kesin :))Canım telaş yok relax. Benim annemde hiç aşerme bulantı ağrı sızı yaşamadan doğum yapmış. Ama ben ilk gebeliğimde hem dehşet bir sırt ağrısı yaşadım hemde sürekli kusuyordum. Keza ablamda deli gibi mide yanması yaşıyor.. Rennesiz(mide ilacı) gün geçiremiyor. Her gebelik farklı olur sen buna kafanı yorma. Hiç belirti yaşamadan da hamilelik geçirebilirsin yanii :))
Öyle deme şu aşerme dışında ben bütün belirtilere kabulüm ama aşerme(kusma) çok kötü bir durum insan semelek gibi geziyor. Yatıp dinlenmen gerekiyor ama çalışmak zorunda olduğun için ayaktasın. Şu an beni bıraksalar sabaha kadar uyurum mesela.inşallah öyle olur canım. gerçi hamile olsam ben belirtileri gördükçe mutlu bile olurum kesin :))
onun varlığını hissetmek bi nevi bu şeyler.
anne ben burdayım diyor size :))
aaahhh işte tok açın halinden anlamaz derler ya o misal. onun acısı bile bal gelir bana. kurban olduğum rabbim içimi görüyor nediyim...Öyle deme şu aşerme dışında ben bütün belirtilere kabulüm ama aşerme(kusma) çok kötü bir durum insan semelek gibi geziyor. Yatıp dinlenmen gerekiyor ama çalışmak zorunda olduğun için ayaktasın. Şu an beni bıraksalar sabaha kadar uyurum mesela.
5 6 o zaman isteEvet kuzum 28 günde bir oluyorum bende
Çok fazla düşünme kuzum sabretbenim rahim bölgem aşırı sert. böyle küçk bi tepecik var daha öncede söylemiştim. adete doğru yumuşaması gerek sanırım. ya şu 1 hafta gecsin off beynim sulandı düşünüp durmaktan
O zaman 5 martı mi bekleyim canım5 6 o zaman iste
Şu da var tabi çektiğin bu eziyetlerin bir anlamı oluyor acıda olsa insan seve seve katlanıyor. Seni çok iyi anlıyorum şu an Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın kucağımız boş kalmasın İnşallah. :))aaahhh işte tok açın halinden anlamaz derler ya o misal. onun acısı bile bal gelir bana. kurban olduğum rabbim içimi görüyor nediyim...
elbette canım benim. eşimden daha çok seveceğim tek canı bebeğim olur :))Şu da var tabi çektiğin bu eziyetlerin bir anlamı oluyor acıda olsa insan seve seve katlanıyor. Seni çok iyi anlıyorum şu an Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın kucağımız boş kalmasın İnşallah. :))
uyumak istiyorum 1 hafta boyunca. uyanınca bakarım hamilemiyim değilmiyimÇok fazla düşünme kuzum sabret
:) bende istiyorum valla uyuyup 1 hafta boyunca uyanmamakuyumak istiyorum 1 hafta boyunca. uyanınca bakarım hamilemiyim değilmiyim
aşırı uykum var şuan. ilk defa oldum böyle. midemde düzeldi çok şükür:) bende istiyorum valla uyuyup 1 hafta boyunca uyanmamak
Iyi çok şükür kuzum bende dünden beri uyku bağımlısı oldum gözümü açamıyorum sankiaşırı uykum var şuan. ilk defa oldum böyle. midemde düzeldi çok şükür
allahım kurban olduğum rabbim gör şu halimi. ne insanlar var anneliği zerre haketmeyen kürtaj yapan çocuğu oldu diye hayıflaanan doğurup çöpe atan neler neler var. biz bu kadar isterken aylarca bekliyoruz. rabbime isyan etmek değl amacım dua ediyorumIyi çok şükür kuzum bende dünden beri uyku bağımlısı oldum gözümü açamıyorum sanki
Amin inşallah bebeğim her zaman diyorum allahım isteyenlere versinallahım kurban olduğum rabbim gör şu halimi. ne insanlar var anneliği zerre haketmeyen kürtaj yapan çocuğu oldu diye hayıflaanan doğurup çöpe atan neler neler var. biz bu kadar isterken aylarca bekliyoruz. rabbime isyan etmek değl amacım dua ediyorum
amin canım aminnn.... bu ayda olmazsa naparım hiç bilmiyorumAmin inşallah bebeğim her zaman diyorum allahım isteyenlere versin
Merve canım bak yanlış anlama ama 3_4 aylık evlisin gereksiz stres yaratıyorsun kendine,24 yaşındasın daha...sen önce evliliğin cinselliğin tadını çıkar...rabbim nasip eder inşallah.daha geri çekilme yöntemiyle bu kadar stres yaşıyorken ,tam anlamıyla deneyip 1 yıl olmazsa ne yapicaksin .rahat ol,evliliğini oturt.gezin eglenin. Çocuk olunca evin düzeni çok değişiyor.sahsen ben de yeni evlenmiş bir erkek olsam hemen çocuk istemem.cok kafaya takıyorsun bence.rabbim insallh zamanı gelince evlat sevgisi yaşatır sana daallahım kurban olduğum rabbim gör şu halimi. ne insanlar var anneliği zerre haketmeyen kürtaj yapan çocuğu oldu diye hayıflaanan doğurup çöpe atan neler neler var. biz bu kadar isterken aylarca bekliyoruz. rabbime isyan etmek değl amacım dua ediyorum
Merve canım bak yanlış anlama ama 3_4 aylık evlisin gereksiz stres yaratıyorsun kendine,24 yaşındasın daha...sen önce evliliğin cinselliğin tadını çıkar...rabbim nasip eder inşallah.daha geri çekilme yöntemiyle bu kadar stres yaşıyorken ,tam anlamıyla deneyip 1 yıl olmazsa ne yapicaksin .rahat ol,evliliğini oturt.gezin eglenin. Çocuk olunca evin düzeni çok değişiyor.sahsen ben de yeni evlenmiş bir erkek olsam hemen çocuk istemem.cok kafaya takıyorsun bence.rabbim insallh zamanı gelince evlat sevgisi yaşatır sana da
Çok doğru demişsin canım ben evleneli bir buçuk yıl oldu ilk günden beri bekliyoruz ama olmadı doktora da gittim yine olmadı zaten kafaya ne zaman takmazsan o zaman oluyormuş gerçekten çok yıpratıcı bir süreç geri çekilmeyle binde bir ihtimal bence olan var biliyorum ama şans kısmet işteMerve canım bak yanlış anlama ama 3_4 aylık evlisin gereksiz stres yaratıyorsun kendine,24 yaşındasın daha...sen önce evliliğin cinselliğin tadını çıkar...rabbim nasip eder inşallah.daha geri çekilme yöntemiyle bu kadar stres yaşıyorken ,tam anlamıyla deneyip 1 yıl olmazsa ne yapicaksin .rahat ol,evliliğini oturt.gezin eglenin. Çocuk olunca evin düzeni çok değişiyor.sahsen ben de yeni evlenmiş bir erkek olsam hemen çocuk istemem.cok kafaya takıyorsun bence.rabbim insallh zamanı gelince evlat sevgisi yaşatır sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?