Ortalama kaç günde adet oluyon kuzumKuzu benimde sat 5 şubat ama flo da bat 6 mart yazıyordu sence hangi gün
ben 9 aylıkta olsam göremem gibi geliyor vallaİki çocuk annesiyim ama bende hic o kadar koyu çift çizgi görmedim kızlar hep sabirsizliktan
Yaaaa gerçekten mi benim daha adetime 2 gün varrrİki çocuk annesiyim ama bende hic o kadar koyu çift çizgi görmedim kızlar hep sabirsizliktan
Canım seninki çok net maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok şükür tatlım Rabbim(cc) her isteyen kardeşimize nasip etsin en güzel şekilde inşaAllah
4-5 gün canımOrtalama kaç günde adet oluyon kuzum
Öyle deme kuzum be Rabbim büyük gorucen inşallah :)ben 9 aylıkta olsam göremem gibi geliyor valla
Valla kız göremedim hic benimde 3gun var :)Yaaaa gerçekten mi benim daha adetime 2 gün varrr
böyle siz belirti yazdıkça benim umudum azalıyor. diyorumki merve kendini kandırma insanda hiç değilse bi tane belirti olur dimiÖyle deme kuzum be Rabbim büyük gorucen inşallah :)
Ben 28 29 gunde bir adet oluyom sen kaç günde oluyon ortalama ben 6aydir kaydediyorum floya şuan doğru tahminler yapiyo en az 3aylik adetini girince tahminleri daha doğru oluyo diye biliyorum4-5 gün canım
Ben biliyorum çok karşılaştım hic belirtisi olmadan hamile olanlara kişiden kişiye hatta hamilelik ten hamilelige bile değişiyor benim ilk hamileligimde hiçbir belirti yasamadim bi tane bileböyle siz belirti yazdıkça benim umudum azalıyor. diyorumki merve kendini kandırma insanda hiç değilse bi tane belirti olur dimi
benim annem hamileliklerini hep ağır geçirmiş mide bulantısı halsizlik falan 9 ay boyunca yakasını bırakmammış. evde iş falan yapamıyormuş hiç. mutfağa bile giremiyormuş. o yüzden bende belirti olmayınca kız anneye çeker düşünceisyle umudumu yitiriyorum. annem böyleyse benim de olması lazım diyerekBen biliyorum çok karşılaştım hic belirtisi olmadan hamile olanlara kişiden kişiye hatta hamilelik ten hamilelige bile değişiyor benim ilk hamileligimde hiçbir belirti yasamadim bi tane bile
Evet kuzum 28 günde bir oluyorum bendeBen 28 29 gunde bir adet oluyom sen kaç günde oluyon ortalama ben 6aydir kaydediyorum floya şuan doğru tahminler yapiyo en az 3aylik adetini girince tahminleri daha doğru oluyo diye biliyorum
Kuzum bugün bir arkadasimla konuştum 4 aylık bebeği var sadece bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenmiş başka bir belirtisi yokmuşbenim annem hamileliklerini hep ağır geçirmiş mide bulantısı halsizlik falan 9 ay boyunca yakasını bırakmammış. evde iş falan yapamıyormuş hiç. mutfağa bile giremiyormuş. o yüzden bende belirti olmayınca kız anneye çeker düşünceisyle umudumu yitiriyorum. annem böyleyse benim de olması lazım diyerek
benim rahim bölgem aşırı sert. böyle küçk bi tepecik var daha öncede söylemiştim. adete doğru yumuşaması gerek sanırım. ya şu 1 hafta gecsin off beynim sulandı düşünüp durmaktanKuzum bugün bir arkadasimla konuştum 4 aylık bebeği var sadece bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenmiş başka bir belirtisi yokmuş
Benim annemde öyle sadece adeti kesilince anlarmış hamile olduğunu ama kızkardeşim aylarca lavabodan gelemedi o hiç belli olmuyor canım anne kız da bile fark ediyorbenim annem hamileliklerini hep ağır geçirmiş mide bulantısı halsizlik falan 9 ay boyunca yakasını bırakmammış. evde iş falan yapamıyormuş hiç. mutfağa bile giremiyormuş. o yüzden bende belirti olmayınca kız anneye çeker düşünceisyle umudumu yitiriyorum. annem böyleyse benim de olması lazım diyerek
umut etmek bi dert umutsuz karamsar olmak ayrı bi dert valla. ikiside içimi sıkıyor daralıyorum ne olacaksa olsun diyorum artıkBenim annemde öyle sadece adeti kesilince anlarmış hamile olduğunu ama kızkardeşim aylarca lavabodan gelemedi o hiç belli olmuyor canım anne kız da bile fark ediyor
Canım telaş yok relax. Benim annemde hiç aşerme bulantı ağrı sızı yaşamadan doğum yapmış. Ama ben ilk gebeliğimde hem dehşet bir sırt ağrısı yaşadım hemde sürekli kusuyordum. Keza ablamda deli gibi mide yanması yaşıyor.. Rennesiz(mide ilacı) gün geçiremiyor. Her gebelik farklı olur sen buna kafanı yorma. Hiç belirti yaşamadan da hamilelik geçirebilirsin yanii :))benim annem hamileliklerini hep ağır geçirmiş mide bulantısı halsizlik falan 9 ay boyunca yakasını bırakmammış. evde iş falan yapamıyormuş hiç. mutfağa bile giremiyormuş. o yüzden bende belirti olmayınca kız anneye çeker düşünceisyle umudumu yitiriyorum. annem böyleyse benim de olması lazım diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?