Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan oyle umitlendim kiii cunku biz de ilk defa bu ay takip ettik yumurtlama gununu:) Hayirla kucagina al canimmm cok sevindimBu arada ben de yumurtama günümü ilk defa bu ay takip ettim ve denedik oldu şükür yani inşaAllah olmuştur sonuçlara göre hatta size testti atsam baksanız bir nasıl diye
Sağ ol canım inşaAllah hamileyimdir çok heycanlandım senin de olur tez zamanda inşaAllahSuan oyle umitlendim kiii cunku biz de ilk defa bu ay takip ettik yumurtlama gununu:) Hayirla kucagina al canimmm cok sevindim
Beraber alırız güzel haberi insallahAynı gün adet olcaz sanırım canım
Bazı kişilerde aşırı iştah artiyo bazı kişilerde iştahsızlık kuzum şimdiden birşey söylemek imkânsız hic üzülme daha hiçbirşey belli değil biliyoruz ki zaten hamilelik ve adet belirtileri ayni hemen hemenBen doyamamaya başladım sanırım. Geçen aylarda da oluyordu bu durum ama sonrasında adet oldum
Sonucunu mutlaka paylas dua edicem senin icin❤
İnşallah canım sağ kasığımda bir sancı var yürüyemiyorum önceden böyle sancılar olmazdı hayırlısı artıkBeraber alırız güzel haberi insallah
Ay benimde var yürüyemiyorum acıdan inşallah bende hamileyimdirSadece sağ kasığımda ağrı var arkadaşlar biraz batma gibi çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Doğrudur o canım hamileyim diyenlerin adet gününden sonra bile bu kadar çıkmadığı oluyor maşallah güzel değerBir çok forum okudum arkadaşlar adet gecikmesi olmadan yapılan beta hcg yanlış çıkar demişler 168 nasıl yanlış çıkar sadece 2 gün var adet günüme bilgisi olan lütfen yazsın :/
Aynen canım benimde sağ kasıktan bacagima vuruyo :)İnşallah canım sağ kasığımda bir sancı var yürüyemiyorum önceden böyle sancılar olmazdı hayırlısı artık
Kanda zaten erken çıkıyor idrarda geç çıkıyor...yanlış bilgi rahat ol,hatta senin iyi tutunmuş bebek.ben 2 defa kimyasal geçirdim.adetten 4 gün sonra 36 mı neydi.doktor çok düşük değerin dedi.nitekim düştü .
Sağ ol canım inşaAllah hamileyimdir çok heycanlandım senin de olur tez zamanda inşaAllah
İnşallah hamileyizdir :)) gelsin bebişlerAynen canım benimde sağ kasıktan bacagima vuruyo :)
Anladim okeyy ama insallah hamilesindir❤ Ya ben bu topik full hamile olsun istiyorum düsünsenize 9 ay sonra dogum tecrubelerimizi yaziyoruz
Ben bazen umudumu aşırı kaybediyorum kesinlikle hamile değilim diyorum kendi kendime bazende içimde bi his olabilir diyor bilmiyorum. İnşallah Rabbim hayırlısıyla verir inşallahBazı kişilerde aşırı iştah artiyo bazı kişilerde iştahsızlık kuzum şimdiden birşey söylemek imkânsız hic üzülme daha hiçbirşey belli değil biliyoruz ki zaten hamilelik ve adet belirtileri ayni hemen hemen
Gunaydin bende karla uyandim cocuklar gibi şenim şuan Bat'tan bir gun daha eksildi hadi bakalim
Kızlar yardım edin bu gaz şişkinlik nasıl geçer çok kötüyüm sabah sabah aç karnına soda içiyorum ama fayda etmiyorGünaydın geleceğin güzel Anneleri :)
Kızlar benim benim bat a son 1 gün. Sarkmalar olacak gibi ama dün akşam çok az bir şey lekelenme oldu açık pembe tonlarında. Ve ilk kez erken yattım sabahta zor uyandım. Gerçi sabah zor uyanıyor olmam havaya bağlıda olabilir
Canim yarin erken gebelik yapsana ay cok heyecanliGünaydın geleceğin güzel Anneleri :)
Kızlar benim benim bat a son 1 gün. Sarkmalar olacak gibi ama dün akşam çok az bir şey lekelenme oldu açık pembe tonlarında. Ve ilk kez erken yattım sabahta zor uyandım. Gerçi sabah zor uyanıyor olmam havaya bağlıda olabilir