• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Ben doyamamaya başladım sanırım. Geçen aylarda da oluyordu bu durum ama sonrasında adet oldum :KK43:
Sana samimi bisey soyliyim mi? Seninki tamamen psikolojik resmen sana bence hamilesin dememizi bekliyorsun cok aciktim yada iste gobegim kahverengi lekeli su belirtiler var falan. Soyledigin belirtilerin bu kadar erken olmasi imkansiz gibi bisey. Benlik bisey yok kendini uzersin bu sekilde canim

Sana samimi bisey soyliyim mi? Seninki tamamen psikolojik resmen sana bence hamilesin dememizi bekliyorsun cok aciktim yada iste gobegim kahverengi lekeli su belirtiler var falan. Soyledigin belirtilerin bu kadar erken olmasi imkansiz gibi bisey. Benlik bisey yok kendini uzersin bu sekilde canim
Şimdi canım bi yandan doğru söylüyosun aslında. Ama kasık ağrılarım sırt ağrılarım falan psikolojik olamaz hissediyorum çünkü. Canım yanıyor. Akıntı desen bariz gözümle görüyorum. Ben desemki midem bulanıyor başım dönüyor haklısın. Olmayan bişey söylemiyorum hiç. Ben sadece sizinle paylaşmak istiyorum. Şuan bakıldığında evet yaa kesin bu kız hamile dedirtecek bi belirtim olmadı hiç bunun farkındayım. Kendimi gözlemliyorum ki eğer ay sonunda hamile kalırsam başkalarına da ilham olabileyim. He eğer hamile olmazsam da bi sonraki ayda bu belirtileri kafama takmayayım diye yazıyorum buraya. Sonuç ne olursa olsun bi bekleyiş içindeyiz hepimiz. Ama pozitif olur ama negatif olur yaşamadan bilemeyiz. Sonuçta ne olursa olsun yaşadığımız herşey bir tecrube. Elbette erken olduğunun farkındayım daha 1 hafta var adetime. Ama neyin ne olduğunu öğrenmek için vücudumdaki değişiklikleri sorgulamam gerek. Sakın yanlış anlama sana kızmıyorum canımın içi :KK66: kendimi ifade etmek istedim :)) benim iyiliğimi istediğini çok iyi biliyorum :KK36:

Şimdi canım bi yandan doğru söylüyosun aslında. Ama kasık ağrılarım sırt ağrılarım falan psikolojik olamaz hissediyorum çünkü. Canım yanıyor. Akıntı desen bariz gözümle görüyorum. Ben desemki midem bulanıyor başım dönüyor haklısın. Olmayan bişey söylemiyorum hiç. Ben sadece sizinle paylaşmak istiyorum. Şuan bakıldığında evet yaa kesin bu kız hamile dedirtecek bi belirtim olmadı hiç bunun farkındayım. Kendimi gözlemliyorum ki eğer ay sonunda hamile kalırsam başkalarına da ilham olabileyim. He eğer hamile olmazsam da bi sonraki ayda bu belirtileri kafama takmayayım diye yazıyorum buraya. Sonuç ne olursa olsun bi bekleyiş içindeyiz hepimiz. Ama pozitif olur ama negatif olur yaşamadan bilemeyiz. Sonuçta ne olursa olsun yaşadığımız herşey bir tecrube. Elbette erken olduğunun farkındayım daha 1 hafta var adetime. Ama neyin ne olduğunu öğrenmek için vücudumdaki değişiklikleri sorgulamam gerek. Sakın yanlış anlama sana kızmıyorum canımın içi :KK66: kendimi ifade etmek istedim :)) benim iyiliğimi istediğini çok iyi biliyorum :KK36:
Ben daha bugun uye oldum seni daha yeni gordum ama inan bana heyecanini ve istegini anlayabiliyorum ki anne olmak bunu hissetmeyi dilemek en buyuk hakkin. Ben sadece sunu soylemek istedim bu belirtilerle umitlenmek istiyorsun peki ya diger aylar gibi negatif cikarsa? Beklentini azaltirsan daha rahat ve stressiz oldugunu goreceksin bebegim :* insallah gerek kalmaz da hamilesindir bu ay :D

Merhaba arkadaşlar ben de aynı vakit yumurtlama zamanı ilişkim oldu şimdi adetime 2 gün kala idrar testi ikinci çizgi silik çıktı beta hcg 168 çıktı yaaa hamile miyim bazı yerler geçikincr belli olur deye yazmış :(

Ya ne güzel batinizi biliyorsunuz ben bilmiyorum.emzirdigim için adet düzenin yok.20 aylık kızım var,nasipse bir tane daha istiyorum.dogumdan sonra ilk 14.ay oldum.toplam 3 kez.60 gündür de olmadım...ara ara testler yaptım negatifti.ama yumurtladigimi da anlamamıştım.ama sanki 13-14-15 Şubat yumurtlama dönemi gibi geldi.inanilmaz akıntı oldu yumurtlama akıntısı kıvamında....evde bir testim var ctesiyi bekliyorum...dediğim tarihlerin üzerinden 14 gün geçti ama negatif görmek istemiyorum.belirter ara ara batma,halsizlik uyku hali,hatta bu akşam uyudum bile ama,hem çalıştığım için hem de kızım erken kalktığı ve geceleri uyanmasına bağlıyorum hallerimi.ama bı tarafında hamileyim diyor.onceki gebeliğin de uykudan anlamıştım .rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar ben de aynı vakit yumurtlama zamanı ilişkim oldu şimdi adetime 2 gün kala idrar testi ikinci çizgi silik çıktı beta hcg 168 çıktı yaaa hamile miyim bazı yerler geçikincr belli olur deye yazmış :KK43:
Bence hamile olabilirsin canim silik cizgi pozitif diye okumustum henuz goremesem de :D Dr gitme sansin yoksa birkac gun sonra testi tekrarlayabilirsin

Merhaba arkadaşlar ben de aynı vakit yumurtlama zamanı ilişkim oldu şimdi adetime 2 gün kala idrar testi ikinci çizgi silik çıktı beta hcg 168 çıktı yaaa hamile miyim bazı yerler geçikincr belli olur deye yazmış :KK43:

2 gün öncesi için 168 güzel değer.2 gün sonra tekrar vericeksin.2 kat artiysa yolunda herşey demek. hayırlı olsun sağlıkla al kucagina

Ben daha bugun uye oldum seni daha yeni gordum ama inan bana heyecanini ve istegini anlayabiliyorum ki anne olmak bunu hissetmeyi dilemek en buyuk hakkin. Ben sadece sunu soylemek istedim bu belirtilerle umitlenmek istiyorsun peki ya diger aylar gibi negatif cikarsa? Beklentini azaltirsan daha rahat ve stressiz oldugunu goreceksin bebegim :* insallah gerek kalmaz da hamilesindir bu ay :KK70:
Kız diyorum ya sana ümitlenmek değil bi nevi analiz :KK70: yoksa ben hepinizden ümitsizim :KK70:

Bir çok forum okudum arkadaşlar adet gecikmesi olmadan yapılan beta hcg yanlış çıkar demişler 168 nasıl yanlış çıkar sadece 2 gün var adet günüme bilgisi olan lütfen yazsın :/

canım hayırlı olsun bu değerlerle hamilesin hem çizgiyi görmüşsün hem de hcg değerin gayet iyi hele de adetine 2 gün kala olduğunu düşünürsek sen bir de adet günü git kan ver o değer yükselmişse kesin hamilesin gözün aydın :anneadayı: peki belirtilerin var mı şuan?

Bir çok forum okudum arkadaşlar adet gecikmesi olmadan yapılan beta hcg yanlış çıkar demişler 168 nasıl yanlış çıkar sadece 2 gün var adet günüme bilgisi olan lütfen yazsın :/
Hangi testi kullandigine bagli biraz. Ama yine de 2 gun varmis cok cok erken degil bence hamilesin sayet oyleyse hayirli kucagina alirsin ins

Kanda zaten erken çıkıyor idrarda geç çıkıyor...yanlış bilgi rahat ol,hatta senin iyi tutunmuş bebek.ben 2 defa kimyasal geçirdim.adetten 4 gün sonra 36 mı neydi.doktor çok düşük değerin dedi.nitekim düştü .

Bu arada ben de yumurtama günümü ilk defa bu ay takip ettim ve denedik oldu şükür yani inşaAllah olmuştur sonuçlara göre hatta size testti atsam baksanız bir nasıl diye

Yaptığımda testi 10 sn saydım ve böyle oldu

Eklentiler

• 7F489902-DCB2-40C5-85E5-80A506E036C9.jpeg
    7F489902-DCB2-40C5-85E5-80A506E036C9.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 62
Back