• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

yerleşmeyle ilgili bişey mi acaba
ya tek bildiğim rahim hamileliğe hazırlanırken sertleşiyor bebeğin rahat tutunması için. adet oluncada o sert tabaka dökülüyor kanla birlikte. belki o yüzdendir. 2-3 gündr kasık ağrım var adete 3 gün kala falan olur yerleşme kanaması eğer olursa tabi

Kizlar bugun isten erken ciktim evde islerim var diye eve gelene kadar pilim bitti hicbisey yapamadim yigildim kaldim koltuga sonra oglumu okuldan almaya gittim eve geldik basim donuyor sanirim tansiyonum dustu ogleden sonra da yine akintim olmustu bugun 2 kere oldu ayni renk ve yogunlukta

Kizlar bugun isten erken ciktim evde islerim var diye eve gelene kadar pilim bitti hicbisey yapamadim yigildim kaldim koltuga sonra oglumu okuldan almaya gittim eve geldik basim donuyor sanirim tansiyonum dustu ogleden sonra da yine akintim olmustu bugun 2 kere oldu ayni renk ve yogunlukta

Hamilesin bence sennn:) test yap alalim hayirli haberlerini ins :D

Pazar yapicam testi aldim evde hazir :)
Ayy insallah canim ya umarim oyledir oldugumu bilsem hic kaaya takmam ki ohh der gecerim ,;)))

Nasılsınız kızlar ben bi odayı supurdum bittim vallahi bugün 3.bu supurmem cadılar durmuyo hic çalıştım artik ama son günlerde zor gfeliyo çok oturdum hemen kasıklarim kıpır kıpır oldu batmalarda oldu heyecan dorukta son 4gun bugunde bitiyo şükür 3 demeye ne kaldı ki :KK6::KK9:

Nasılsınız kızlar ben bi odayı supurdum bittim vallahi bugün 3.bu supurmem cadılar durmuyo hic çalıştım artik ama son günlerde zor gfeliyo çok oturdum hemen kasıklarim kıpır kıpır oldu batmalarda oldu heyecan dorukta son 4gun bugunde bitiyo şükür 3 demeye ne kaldı ki :KK6::KK9:
Aynı gün adet olcaz sanırım canım

Ben doyamamaya başladım sanırım. Geçen aylarda da oluyordu bu durum ama sonrasında adet oldum :KK43:

Back