kahverengi çizgi var bariz belli bi şekilde göbekdeliğinden rahime kadar. ammmaaaaa o hep vardı ne yazıkki
hımm tamam o zaman :)
ama o tepecik ne ki acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahverengi çizgi var bariz belli bi şekilde göbekdeliğinden rahime kadar. ammmaaaaa o hep vardı ne yazıkki
bilemiyorum ki sert bitabaka amahımm tamam o zaman :)
ama o tepecik ne ki acep
bilemiyorum ki sert bitabaka ama
ya tek bildiğim rahim hamileliğe hazırlanırken sertleşiyor bebeğin rahat tutunması için. adet oluncada o sert tabaka dökülüyor kanla birlikte. belki o yüzdendir. 2-3 gündr kasık ağrım var adete 3 gün kala falan olur yerleşme kanaması eğer olursa tabiyerleşmeyle ilgili bişey mi acaba
Bende öyle ama psikolojim bozuldu diye de üzülüyoruminsan hiç bi yeri ağrıdı diye mutlu olurmu ? ben oluyorum işte. belim ağrısa kasıklarım ağrısa sırtım ağrısa mutlu oluyorum
biz ponçik birer deliyiz şişşştt çaktırmaaBende öyle ama psikolojim bozuldu diye de üzülüyorum
:) tamam canımbiz ponçik birer deliyiz şişşştt çaktırmaa
Canım sakin ol korkma önemli bişey değildir benceKızlar uyumuşum yeni uyandım lavaboya gittiğimde idrarimda beyaz ip gibi yüzen bir akıntı gördüm ne ki acep
Ne bileyim kuzum şans eseri gördüm onu da anlamadım da ne olduğunuCanım sakin ol korkma önemli bişey değildir bence
Kizlar bugun isten erken ciktim evde islerim var diye eve gelene kadar pilim bitti hicbisey yapamadim yigildim kaldim koltuga sonra oglumu okuldan almaya gittim eve geldik basim donuyor sanirim tansiyonum dustu ogleden sonra da yine akintim olmustu bugun 2 kere oldu ayni renk ve yogunlukta
Pazar yapicam testi aldim evde hazir :)
Ayy insallah canim ya umarim oyledir oldugumu bilsem hic kaaya takmam ki ohh der gecerim ,))
Hangi testi aldin? Onerebilecegin bir test soyler misin canim bana da
Aynı gün adet olcaz sanırım canımNasılsınız kızlar ben bi odayı supurdum bittim vallahi bugün 3.bu supurmem cadılar durmuyo hic çalıştım artik ama son günlerde zor gfeliyo çok oturdum hemen kasıklarim kıpır kıpır oldu batmalarda oldu heyecan dorukta son 4gun bugunde bitiyo şükür 3 demeye ne kaldı ki
Ben doyamamaya başladım sanırım. Geçen aylarda da oluyordu bu durum ama sonrasında adet oldumNasılsınız kızlar ben bi odayı supurdum bittim vallahi bugün 3.bu supurmem cadılar durmuyo hic çalıştım artik ama son günlerde zor gfeliyo çok oturdum hemen kasıklarim kıpır kıpır oldu batmalarda oldu heyecan dorukta son 4gun bugunde bitiyo şükür 3 demeye ne kaldı ki
Onumuzdeki haftaici alayim o zaman 1 haftaya guvenemem de 3 gun kala falan yaparimPredictor early adetten 6 gun oncesinaoncesine kadar kesin sonuc yaziyor canim