hahahahahahahahaahSizde iyi ki varsiniz kız vallahi bak gün içinde bende oyleyim ufacık biseye ay acaba ondan mi diyorum hep biri görse utan utan iki çocuklu kadinsin der
Vallahi öyle canım Rabbim esirgemesin isteyen herkese yasatsinhahahahahahahahaahkız hepsi ayrı bi heyecan 10 tanede olsa insan heyecanlanır
ben çok karamsar biriyim yaaa hiç olmayacakmış gibi geliyorVallahi öyle canım Rabbim esirgemesin isteyen herkese yasatsin
ben ne zaman test yapsam hep nagatif düşünerek yapıyorum hiç üzülmüyorum :))Kizlar beklentiyi en dusukte tutalim ben suan bu ay da tutmadi diyorum olursa supriz olucak ama tabi o ihtimali de dusundmuyor degilim :) kesinlikle sunu tavsiye ediyorum test yapmadan once negatife hazirlayin kendinizi ki pozitif olursa mutlulugunuzu yasayintesti yapan sonucu yazsin lutfen
Canim benim allah hayirlisini versin en guzel dusunce❤ Ve hep soyle diyorum allahim sen benim kaderimdekini gonlume razi eyle..ben ne zaman test yapsam hep nagatif düşünerek yapıyorum hiç üzülmüyorum :))
Yok canım rbvim nasip ettiyse olacak elbet zamanı gelince benim ilk 2sene olmadı her ay gecikmeler negatif testler çok ağladım çok olmucak benim çocuğum diye eşim bile hatta üzülürdü olmucak diye amcamın kızının düğünü vardı o ay onun telasiyla hic düşünmedim bebek falan o ay hamile kalmisimben çok karamsar biriyim yaaa hiç olmayacakmış gibi geliyor
Doğrudur canım ben nickleri unutuyorum :) Doğurana kadar devam o zaman:)))
Canim benim allah hayirlisini versin en guzel dusunce❤ Ve hep soyle diyorum allahim sen benim kaderimdekini gonlume razi eyle..
Yok canım rbvim nasip ettiyse olacak elbet zamanı gelince benim ilk 2sene olmadı her ay gecikmeler negatif testler çok ağladım çok olmucak benim çocuğum diye eşim bile hatta üzülürdü olmucak diye amcamın kızının düğünü vardı o ay onun telasiyla hic düşünmedim bebek falan o ay hamile kalmisim
Bende öyle valla inşallah olur da rahat ederiz :)ben çok karamsar biriyim yaaa hiç olmayacakmış gibi geliyor
insan hiç bi yeri ağrıdı diye mutlu olurmu ? ben oluyorum işte. belim ağrısa kasıklarım ağrısa sırtım ağrısa mutlu oluyorumBende öyle valla inşallah olur da rahat ederiz :)
ayyy ben ikiz bebekten çok korkarım zor olur hamilelikte doğumda büyütmekte... ama rabbim hayırlısını veirr imşallah...Ya kizlar bide beni seytan cok gidikliyoben kendim cift yumurta ikiziyim benim ikizlerim olma ihtimali yuksek erken gebelik testi mi yapsam kapi gibi cift cizgi cikar belki
insan hiç bi yeri ağrıdı diye mutlu olurmu ? ben oluyorum işte. belim ağrısa kasıklarım ağrısa sırtım ağrısa mutlu oluyorum
Yok kiz guzel bi yandan tek dogumda iki cocugu kapatiyosun ileride kardes istesen kiskanclik krizleri vs daha yorucu ikiz güzeldirayyy ben ikiz bebekten çok korkarım zor olur hamilelikte doğumda büyütmekte... ama rabbim hayırlısını veirr imşallah...
benimde sağ kasığım yine hissettiriyor kendini.ben de aynı canım
sabahtan beri belim hafif hafif ağrıyo
normalde hiç durmam üstünde
hadi inşallah bebektendir diyorum :)
Devam canım aynenDoğrudur canım ben nickleri unutuyorum :) Doğurana kadar devam o zaman:)))
benimde sağ kasığım yine hissettiriyor kendini.
bide rahim kısmına baktım kasıkta göbek deliğinin az aşağısında küçük bi tepecik oluşmuş ne ki acabasıı
allah gönlüne göre verir inşallah canım :))Yok kiz guzel bi yandan tek dogumda iki cocugu kapatiyosun ileride kardes istesen kiskanclik krizleri vs daha yorucu ikiz güzeldir
kahverengi çizgi var bariz belli bi şekilde göbekdeliğinden rahime kadar. ammmaaaaa o hep vardı ne yazıkkiayyy ne acaba
kahverengi çizgi var mı peki sende göbekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?