YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kizlar beklentiyi en dusukte tutalim ben suan bu ay da tutmadi diyorum olursa supriz olucak ama tabi o ihtimali de dusundmuyor degilim :) kesinlikle sunu tavsiye ediyorum test yapmadan once negatife hazirlayin kendinizi ki pozitif olursa mutlulugunuzu yasayin testi yapan sonucu yazsin lutfen

ben ne zaman test yapsam hep nagatif düşünerek yapıyorum hiç üzülmüyorum :))

ben çok karamsar biriyim yaaa hiç olmayacakmış gibi geliyor
Yok canım rbvim nasip ettiyse olacak elbet zamanı gelince benim ilk 2sene olmadı her ay gecikmeler negatif testler çok ağladım çok olmucak benim çocuğum diye eşim bile hatta üzülürdü olmucak diye amcamın kızının düğünü vardı o ay onun telasiyla hic düşünmedim bebek falan o ay hamile kalmisim

Canim benim allah hayirlisini versin en guzel dusunce❤ Ve hep soyle diyorum allahim sen benim kaderimdekini gonlume razi eyle..

kızlar ağlamak istiyorum yaaa bu saatlerde hep böyle oluyorum.
eve gidip uyumak istiyorum.
uykm geliyor. içim daralıyorr imdat diye bağırasım geiyorrr

Ya kizlar bide beni seytan cok gidikliyo ben kendim cift yumurta ikiziyim benim ikizlerim olma ihtimali yuksek erken gebelik testi mi yapsam kapi gibi cift cizgi cikar belki
ayyy ben ikiz bebekten çok korkarım zor olur hamilelikte doğumda büyütmekte... ama rabbim hayırlısını veirr imşallah...

insan hiç bi yeri ağrıdı diye mutlu olurmu ? ben oluyorum işte. belim ağrısa kasıklarım ağrısa sırtım ağrısa mutlu oluyorum

ben de aynı canım
sabahtan beri belim hafif hafif ağrıyo
normalde hiç durmam üstünde
hadi inşallah bebektendir diyorum :)

ben de aynı canım
sabahtan beri belim hafif hafif ağrıyo
normalde hiç durmam üstünde
hadi inşallah bebektendir diyorum :)
benimde sağ kasığım yine hissettiriyor kendini.
bide rahim kısmına baktım kasıkta göbek deliğinin az aşağısında küçük bi tepecik oluşmuş ne ki acabasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…