YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

baş dönmesi mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim yok ya o yüzden kafam karışıyor adete yakınmı oluyor acabası daha 8 gün var adete
Yakin olur adete canım ya benim 4gun kaldı iste daha yeni yeni oluyo iştahsızlık mide bulantısı falan kanda yükseldikçe ortaya çıkan şeyler bunlar

Ke
sakin ol canım herşey olabilir yinede hazırlıklı ol her sonuca yani şuan oklar hamile olabileceğini gösteriyor ama biliyorsun bu işler hiç belli olmuyor
Kesinlikle kuzum katılıyorum çok umutlanmak istemiyorum ama bunlar da olunca ister istemez meraklaniyorum

merhaba sabah aynı akıntı bende de oldu anlamını biliyor musunuz?
sat 10 şubat benim bat 10 mart
dayım kadın doğum doktoru ama şimdiden arayıp gidip bunaltmak istemiyorum :)
erkendir diye de sormadım
Benim dayım kd doktoru olsa hergün arardım :) bende tam bilmiyorum ama dün arkadaş hamilelik belirtisi dedi inşallah öyledir canım

kızlar benim gözlerimin içi yanıyor bide göz çevrem elmacık kemiklerim falan arada ateş basıyor yüzümü. ne demek acaba

kızlar benim gözlerimin içi yanıyor bide göz çevrem elmacık kemiklerim falan arada ateş basıyor yüzümü. ne demek acaba
Kızlar artık öyle olduk ki her şeyi gebeliğe yoruyoruz :) Rabbim zamanını bilir vakti geldiğinde hepimiz bu müjdeli haberi alacağız mutlaka. Şimdi sabırla beklemek düşüyor bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…