Gerçekten mi bebeğim ayy çok heyecanlandım yaheeee yerleşme kanaması olabilir canım doğru diyor
sakin ol canım herşey olabilir yinede hazırlıklı ol her sonuca yani şuan oklar hamile olabileceğini gösteriyor ama biliyorsun bu işler hiç belli olmuyorGerçekten mi bebeğim ayy çok heyecanlandım ya
Yakin olur adete canım ya benim 4gun kaldı iste daha yeni yeni oluyo iştahsızlık mide bulantısı falan kanda yükseldikçe ortaya çıkan şeyler bunlarbaş dönmesi mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim yok ya o yüzden kafam karışıyor adete yakınmı oluyor acabası daha 8 gün var adete
o zaman şayet hamilelik varsa bende şuan. 3-4 gündür hissettiklerim erken belirtiler demekkiYakin olur adete canım ya benim 4gun kaldı iste daha yeni yeni oluyo iştahsızlık mide bulantısı falan kanda yükseldikçe ortaya çıkan şeyler bunlar
Benimde sdune kadar tek bel kasık agrim bide göğüs hassasiyetim en belirgin seylerdio zaman şayet hamilelik varsa bende şuan. 3-4 gündür hissettiklerim erken belirtiler demekki
Kesinlikle kuzum katılıyorum çok umutlanmak istemiyorum ama bunlar da olunca ister istemez meraklaniyorumsakin ol canım herşey olabilir yinede hazırlıklı ol her sonuca yani şuan oklar hamile olabileceğini gösteriyor ama biliyorsun bu işler hiç belli olmuyor
elbette merakını anlıyorum canım. ama herşey oluyor üzülme. kendini kötüye hazırla ki iyi olunca daha çok sevinKe
Kesinlikle kuzum katılıyorum çok umutlanmak istemiyorum ama bunlar da olunca ister istemez meraklaniyorum
Doğru söylüyorsun bebeğim eşim test almış bugün ama şimdi yapmayacam adet gününü bekleyecem kuzumelbette merakını anlıyorum canım. ama herşey oluyor üzülme. kendini kötüye hazırla ki iyi olunca daha çok sevin
ay allah gönlümüze göre versin yaaa. içimden bi ses bu topiktekileer kısa zamanda kavuşacak istediğine diyorBenimde sdune kadar tek bel kasık agrim bide göğüs hassasiyetim en belirgin seylerdi
en doğrusunu yaparsın canım garanitye almak iyidirDoğru söylüyorsun bebeğim eşim test almış bugün ama şimdi yapmayacam adet gününü bekleyecem kuzum
Benim dayım kd doktoru olsa hergün arardım :) bende tam bilmiyorum ama dün arkadaş hamilelik belirtisi dedi inşallah öyledir canımmerhaba sabah aynı akıntı bende de oldu anlamını biliyor musunuz?
sat 10 şubat benim bat 10 mart
dayım kadın doğum doktoru ama şimdiden arayıp gidip bunaltmak istemiyorum :)
erkendir diye de sormadım
Aynen kuzucuken doğrusunu yaparsın canım garanitye almak iyidir
Amiiin inşallah kuzummay allah gönlümüze göre versin yaaa. içimden bi ses bu topiktekileer kısa zamanda kavuşacak istediğine diyor
Kızlar artık öyle olduk ki her şeyi gebeliğe yoruyoruz :) Rabbim zamanını bilir vakti geldiğinde hepimiz bu müjdeli haberi alacağız mutlaka. Şimdi sabırla beklemek düşüyor bizlerekızlar benim gözlerimin içi yanıyor bide göz çevrem elmacık kemiklerim falan arada ateş basıyor yüzümü. ne demek acaba
insan düşünmeden edemiyor işte...Kızlar artık öyle olduk ki her şeyi gebeliğe yoruyoruz :) Rabbim zamanını bilir vakti geldiğinde hepimiz bu müjdeli haberi alacağız mutlaka. Şimdi sabırla beklemek düşüyor bizlere
KızBenim dayım kd doktoru olsa hergün arardım :) bende tam bilmiyorum ama dün arkadaş hamilelik belirtisi dedi inşallah öyledir canım
Haklisin cnm öyle sıkma canini hepimiz ayniyiz ki <3insan düşünmeden edemiyor işte...
ya valla iiyiki varsınız yoksa geçmezdi günlerHaklisin cnm öyle sıkma canini hepimiz ayniyiz ki <3
Sizde iyi ki varsiniz kız vallahi bak gün içinde bende oyleyim ufacık biseye ay acaba ondan mi diyorum hep biri görse utan utan iki çocuklu kadinsin derya valla iiyiki varsınız yoksa geçmezdi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?