Belirtileri değerlendirelim dedim canım hamilelik teşhisi koyalım demedimsenin ilk belirtilerinin bu genital bölgedeki sivilce ve batık haricindekilerin hepsi bende de var hatta benimde sağ kasığım batıyor bir de işte aşırı iştahım açıldı ve zaman zaman baş dönmesi göz kararması yaşıyorum. sadece belirtilere bakacaksak kesin hamileyiz
senin ilk belirtilerinin bu genital bölgedeki sivilce ve batık haricindekilerin hepsi bende de var hatta benimde sağ kasığım batıyor bir de işte aşırı iştahım açıldı ve zaman zaman baş dönmesi göz kararması yaşıyorum. sadece belirtilere bakacaksak kesin hamileyiz
Ayni benimde öyle vallahi kızlar merakla bekliyorum bu yoğun hic yaşam adım psikolojik belirtilerden yaşadım ama bu ay daha yoğun ve hic kasık batmam olmazdı ilk defa oluyo bu ayda psikolojikse bütün bunlar bi dahaki aya adini anmam belirtilerininşallah kızlar yaaa benim bat 8-9 mart belirtileri baştan toparlıyorum;
sağ kasıkta yoğunluklu batmalar ve ağrılar
ayak bacak bel ve sırt ağrıları ara ara vuruyor
kirpikler karışık
burunun bi tarafı hep tıkalı
genital bölgede sivilcelenme ve kıl batması
yüzde sivilceler
alt karın rahim bölgesinde sertlik ve şişlik
geceleri kabus görme ve uyanma
beyaz yapışkan ve kaygan akıntı kokusuz
duygusallık
bunların yanı sıra henuz olmayan beliritilerim;
mide bulantıısı
baş dönmesi
göğüs hassasiyeti ve damarlanma
adet gecikmesi ( en önemli belirti)
aşırı yeme isteği veya iştahsızlık
uykuya düşkünlük
aşırı yorgunluk
lekelenme ( yerleşme kanaması )
işte böyle kızlar değerlendirmeleri bekliyorum
Bende biliyorum canım en az bi kadın doğum uzmanı bilgisine sahibim araştırmalarım sonucucanım ben çok bilmemekle birlikte, kirpiklerin karışması, bel ve sırt ağrıları, duygusallık durumu ve akıntı hali çok çok önemli belirtiler diye biliyorum.
Aynen mesela göğüs ucunda hafif damarlar var bende ilk zamanlar onları gördüm dedim ahaaa kesin hamileyim ama sonra adet olunca dedim ki bi,daha ki ay görünce hadi be ordan siz adetliykende vardınızAyni benimde öyle vallahi kızlar merakla bekliyorum bu yoğun hic yaşam adım psikolojik belirtilerden yaşadım ama bu ay daha yoğun ve hic kasık batmam olmazdı ilk defa oluyo bu ayda psikolojikse bütün bunlar bi dahaki aya adini anmam belirtilerin
Bende biliyorum canım en az bi kadın doğum uzmanı bilgisine sahibim araştırmalarım sonucu
Kız allah mı söyletti seninki dedin :)))evet tatlım ya
araştıra araştıra neler öğrendik neler :)
benim 6 hafta süren dış gebeliğimde de olmuştu bu belirtiler
benimki hayırla sonuçlanmadı
seninki hayırlar uğurlar getirsin inşallah
Kız allah mı söyletti seninki dedin :)))inşallah allahım inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah
Kız gerçekten miOlabilir vallahi olabilir kız ay çok heyecan yaptım
Noluyor kız kaçırdımKız gerçekten miayy allahım bende çok heyecanlandım eve geldim şimdi lavabo da yine fark ettim
Belirtiler hep vucudun sağ tarafında oluyor benimde inşallah ikimiz aynı anda alalım güzel haberleriSimdi benimde yumurtlamadan sonraki günden itibaren başlayan belirtileri yazayım şöyle siraliyorum yumurtlamadan sonraki
1.gün hafif bi kasık bel ağrım oldu ve gece yüzü koyun yattigimda kasiklarimda bi kıpırtı hareket hissettim hayır olsun dedim
2.gün yine ayni batmalarim vardı belimde kasiklarimda göğüs hassasiyetim geçerdi ama geçmedi ağrılar oldu göğsümde
3.gün geceden başlayan bi bas agrim oldu sabah devam ediyordu gün boyu devam etti belim kasiklarim goguslerim hala devam ediyordu meşhur sivilcem erkenden çıktı bu sefer aşırı duygusaldim sürekli herşeye ağladım olmayacak şeylere krem gibi akintim vardı sut beyazi
4.gun aynen yine göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı batmaları ve bas agrim devam ediyordu akintim da ayniydi basımı kaldiramiyodum uykudan bel agrim şiddeti artmıştı hep uzaniyodum
5.gun ağrılar batmalar göğüsleri devam ediyordu bas agrim hafiflemisti akintim aynıydı aksama dogru kaşık batmalarim şiddetlendi sancılar girmeye başladı sağ tarafa hep sağ tarasfta bastma oluyo zaten gece uyuyamadim baya bi sancı girdikçe yerinden sicriyodum
6.gun bi kere şeffaf sarımsı bi akintim oldu bel agrim arttı otururken bile agriyodu kasık batmalarim devam etti midem gün boyu bulandi hafif bi bas agrim yine oldu ani hareketlerimde sağ kasıkta iğne batması gibi sancilasrim oldu gece ayni şekilde şiddetli sağ kasıkta batma seklinde sancı oldu
7.gün yani bugün goguslerimden yukarı omzuna doğru bi ağrı oluyo arada dolgunluklari hassasliklari ayni devam bugün belimden kasigima doğru hafif agrim var iistahsizim akintim krem gibi yoğun ayni son 4gun bekliyorum artık ayy toplayınca ne çok şey yaşamisim abooo
Bakalım ne kadar devam etcek hasyirlisi kuzum yerleşme kanaması az miktarda iki uç gün sürdüğünü duymustumKız gerçekten miayy allahım bende çok heyecanlandım eve geldim şimdi lavabo da yine fark ettim
Belirtiler hep vucudun sağ tarafında oluyor benimde inşallah ikimiz aynı anda alalım güzel haberleri
Bebeğim bu sabah ve az önce çamaşırımda kahverengi çizgi lekeler gördümNoluyor kız kaçırdım
Aynen bende öyle duydum beybisi şimdi de nabzimi ölçtüm 111 cıktı yengem de bir keresinde demişti ki ben hamileyken nabzım 110 du dediBakalım ne kadar devam etcek hasyirlisi kuzum yerleşme kanaması az miktarda iki uç gün sürdüğünü duymustum
Hadi hayırlısı kız beklicez artik bakalım test gününü çok heycanliyim vallaAynen bende öyle duydum beybisi şimdi de nabzimi ölçtüm 111 cıktı yengem de bir keresinde demişti ki ben hamileyken nabzım 110 du dedi
Bende çok heyecanlıyım bebeğim hayırlısı olsun artık kuzumHadi hayırlısı kız beklicez artik bakalım test gününü çok heycanliyim valla
heeee yerleşme kanaması olabilir canım doğru diyorBebeğim bu sabah ve az önce çamaşırımda kahverengi çizgi lekeler gördümYildiz__Tozu da hamilesin demeye getirdi
baş dönmesi mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim yok ya o yüzden kafam karışıyor adete yakınmı oluyor acabası daha 8 gün var adeteBenimde hep sağ taraf çoğunlukla kuzum inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?