YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Adet belirtilerim oldukca moralim bozuluyor olsaydı evdeki İdrar testınde cikardi dıyorum bılmıyorum canım cok sıkılıyor

moralini bozma canım benim , benim adetim geciktikten 9 gün sonra çıkmıştı idrarda, sonradan düşük oldu ne yazık ki
geç döllenme denilen şey olabilir belki

Arkadaslar batlara kaç gun var. Benim de beş gun var test yaparsam çıkar mı

Benim 4gun var bata erken gebelik testi yapıyorlar ama ben pek guvenemiyorum en güzeli adet günü yada bi gün sonra yapmak ama iki gün kalada çıkan çok gördüm normal testte

İnşallah canım inşallah olur Rabbim büyük <3

canım bence umudunu da kaybetme bariz belirtiler yaşıyorsun sen de belli mi olur süpriz yapar gelir bebeğin, hepimiz (ben hariç ) güzel haberler vereceğinize inanıyorum ben

inşallah kızlar yaaa benim bat 8-9 mart belirtileri baştan toparlıyorum;

sağ kasıkta yoğunluklu batmalar ve ağrılar
ayak bacak bel ve sırt ağrıları ara ara vuruyor
kirpikler karışık
burunun bi tarafı hep tıkalı
genital bölgede sivilcelenme ve kıl batması
yüzde sivilceler
alt karın rahim bölgesinde sertlik ve şişlik
geceleri kabus görme ve uyanma
beyaz yapışkan ve kaygan akıntı kokusuz
duygusallık

bunların yanı sıra henuz olmayan beliritilerim;

mide bulantıısı
baş dönmesi
göğüs hassasiyeti ve damarlanma
adet gecikmesi ( en önemli belirti )
aşırı yeme isteği veya iştahsızlık
uykuya düşkünlük
aşırı yorgunluk
lekelenme ( yerleşme kanaması )

işte böyle kızlar değerlendirmeleri bekliyorum

senin ilk belirtilerinin bu genital bölgedeki sivilce ve batık haricindekilerin hepsi bende de var hatta benimde sağ kasığım batıyor bir de işte aşırı iştahım açıldı ve zaman zaman baş dönmesi göz kararması yaşıyorum. sadece belirtilere bakacaksak kesin hamileyiz

canım ben çok bilmemekle birlikte, kirpiklerin karışması, bel ve sırt ağrıları, duygusallık durumu ve akıntı hali çok çok önemli belirtiler diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…