YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Benim bu ay ovulasyondan bi gün önce ovulasyon günü oldu diğer aylar bu kadar yakin denk gelmiyodu bende floyu takip ediyorum tahminleri belirtiler doğru girersen çok yakin tahminler veriyo

Bilmiyorum kuzum ya ama bebek bereketiyle gelir derler ya kesin hamileyim :)
Benimde bi tezim var kız vallahi benim iki hamileligimdede akilli kameralı telefonum yoktu bozulmuştu ay gene telefonum bozuldu bende diyorum herhalde hamileyim durup dururken bozuluverdi

Kızlar sizden duyunca bende şu flo uygulamasını indirdim. Şu an bana diyor ki regliye son iki gün :) bakalım kırmızı kart görecek miyim ?
Hadi hayırlısı canım ay ne heyecanlı az kalmis

Kasıklarımda da ağrı var sırtımda ağrıyor son 1 haftadır mide bulantısını geçtim mide yanmasından ölüyorum bakalım sonuç ne olacak. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah..

Benimde bi tezim var kız vallahi benim iki hamileligimdede akilli kameralı telefonum yoktu bozulmuştu ay gene telefonum bozuldu bende diyorum herhalde hamileyim durup dururken bozuluverdi
Olabilir bebeğim artık herşeyi hamilelige yoruyorum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almak için doktor hamile misin dedi bende şüpheleniyorum ama bilmiyorum dedim çıktım odadan kendi kendime diyorum ki niye sordu ki bunda da var bir hayır diyorum

İlahi hepimiz o durumdayız ki herşeyden şüphelenir olduk

Kızlar kosusturmadan yazamadım sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi ince uzun halde lekeler gördüm bat 6 mart yani adet olacağını sanmıyorum sizce yerleşme olabilir mi
Olabilir vallahi olabilir kız ay çok heyecan yaptım

canım o mavi renkte olan günler içinde 2 günde bir ilişki olması lazım.
ovulasyon günüde girmen iyi olur tabi ama ovulasyon öncesi ve sonrası mutlaka ilişki olsun

tamam canım şimdi anladım
ben şu an mavi günlerdeyim :))))))
pazar günü de ovulasyon olarak gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…