- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Benimde bi tezim var kız vallahi benim iki hamileligimdede akilli kameralı telefonum yoktu bozulmuştu ay gene telefonum bozuldu bende diyorum herhalde hamileyim durup dururken bozuluverdiBilmiyorum kuzum ya ama bebek bereketiyle gelir derler ya kesin hamileyim :)
keşke hamilelik şüphesinide söylese bu uygulamaBenim bu ay ovulasyondan bi gün önce ovulasyon günü oldu diğer aylar bu kadar yakin denk gelmiyodu bende floyu takip ediyorum tahminleri belirtiler doğru girersen çok yakin tahminler veriyo
Keşke ya ne güzel olurdukeşke hamilelik şüphesinide söylese bu uygulama
Hadi hayırlısı canım ay ne heyecanlı az kalmisKızlar sizden duyunca bende şu flo uygulamasını indirdim. Şu an bana diyor ki regliye son iki gün :) bakalım kırmızı kart görecek miyim ?
Az kalmış ama benim normalde de 5-6 gün oynayabiliyor o yüzden bilemiyorum yani..Hadi hayırlısı canım ay ne heyecanlı az kalmis
Olabilir bebeğim artık herşeyi hamilelige yoruyorum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almak için doktor hamile misin dedi bende şüpheleniyorum ama bilmiyorum dedim çıktım odadan kendi kendime diyorum ki niye sordu ki bunda da var bir hayır diyorumBenimde bi tezim var kız vallahi benim iki hamileligimdede akilli kameralı telefonum yoktu bozulmuştu ay gene telefonum bozuldu bende diyorum herhalde hamileyim durup dururken bozuluverdi
Aynen kuzum bende çok istiyorum öyle bir uygulamakeşke hamilelik şüphesinide söylese bu uygulama
İlahi hepimiz o durumdayız ki herşeyden şüphelenir oldukOlabilir bebeğim artık herşeyi hamilelige yoruyorum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almak için doktor hamile misin dedi bende şüpheleniyorum ama bilmiyorum dedim çıktım odadan kendi kendime diyorum ki niye sordu ki bunda da var bir hayır diyorum
Olabilir vallahi olabilir kız ay çok heyecan yaptımKızlar kosusturmadan yazamadım sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi ince uzun halde lekeler gördüm bat 6 mart yani adet olacağını sanmıyorum sizce yerleşme olabilir mi
canım o mavi renkte olan günler içinde 2 günde bir ilişki olması lazım.
ovulasyon günüde girmen iyi olur tabi ama ovulasyon öncesi ve sonrası mutlaka ilişki olsun
yok canım bu zamanı iyi değerlendir demek yani :))
Evde İdrar testi yaptım canımCanım evde idrar testi mi yaptın yoksa kanmı
Ben ovulasyon günü girmedim ilişkiye öncesi ve sonrası girdim 1 gün araylatamam canım şimdi anladım
ben şu an mavi günlerdeyim :))))))
pazar günü de ovulasyon olarak gösteriyor
Evdeki test için erken olabilir. Bat ne zamandı canım seninEvde İdrar testi yaptım canım
Adetım 6 gun gectı canım bugun catlatma ignemin 14. GunuEvdeki test için erken olabilir. Bat ne zamandı canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?