aramıza bir güzelliik daha gelmiş hoş gelmiiişş
canım sen şuan yumurtlama ağrısı yaşıyorsundur muhtemelen.
en erken gebelik belirtisi bile bu kadar erken olmaz çünkü
Yumurtlamış da olabilirsin canım ..
Kuzumm ağzın bal yesin ben iki kızımda bu kadar ağrı batma hissetmedim çok rahattim varsa baya dolu dolu yasicsm galibaben sendende ümitliyim canım yaaaa
canım ovulasyon testi al yada telefona program indirip takip edebilirsin. burda çoğumuz flo adlı uygulamayı kullanıyoruzcanım benim hoşbuldum çok sağolasın
ben anlamıyorum pek
bu yumurtlama ağrısıysa bugünlerde mi birlikte olmam gerekiyor yok sa öncesinde mi olmalıydım
ben 8-9 mart :))
bu topiğin çoğu 5-10 mart arası bat
canım ovulasyon testi al yada telefona program indirip takip edebilirsin. burda çoğumuz flo adlı uygulamayı kullanıyoruz
Benim de 9 mart. Belki de ayni anda hamisizdir hadi insallah
benim daha adete 8 gün var çok erken test için evde bi testim var gecikme sonrası için onu yapıcam bi kaç gün geçince :)Eee hanimlar siz ne zaman yapacaksiniz testi
benim daha adete 8 gün var çok erken test için evde bi testim var gecikme sonrası için onu yapıcam bi kaç gün geçince :)
Canim bence bekle negatif olursa modun düsmesin henuz erkenYaa kızlar çok sabırsızım acaba bu erken gebelik testleri ne zaman kala gösterir ki şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçti hani heralde olduysa rahme inmiştir gibi geldi bana yoksa o kasık batmaları niye oluyor kibir şeyler dürtüklüyor beni al da yap diye
canım ben bu uygulamayı indirdimcanım ovulasyon testi al yada telefona program indirip takip edebilirsin. burda çoğumuz flo adlı uygulamayı kullanıyoruz
Is başvurusu yapmıştım kuzu ise alındım evrak hazırlıyorum :)
Hayırlısı olsun kız çok sevindimIs başvurusu yapmıştım kuzu ise alındım evrak hazırlıyorum :)
fortune var evde test olarak :) erken gebelik testi değil adet gecikmesi sonrası için normal testlerden :) onu yapıcam şüpheli bi sonuç olursa kan yaparım :)Bende 9-10 mart gibi fortel yada predictor yapicam ins sonucu yazarim bu topige :)))
canım o mavi renkte olan günler içinde 2 günde bir ilişki olması lazım.canım ben bu uygulamayı indirdim
ovulasyona son 4 gün diyor
yani ovulasyona kadar birlikte mi olmam lazım
yoksa ovulasyon gününde mi
yok canım bu zamanı iyi değerlendir demek yani :))canım benim cevabın için teşekkürler
yumurtladıysam bu ayki şansım bitti mi demek oluyor anlamıyorum ben
Bilmiyorum kuzum ya ama bebek bereketiyle gelir derler ya kesin hamileyim :)Hayırlısı olsun kız çok sevindimya hamissen zor olmaz mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?