Yumurtlamadan 5 gün sonra gebelik testi yaptıran var mı

bulraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
125
122
28
Arkadaşlar 24 aralıkta yumurtlamam oldu. Bugün test yaptım negatif çıktı. Adet günüme daha 10 gün var. Sizce hamile olup olmadığımı öğrenmek için çok mu acele ettim. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi. Gerçekten bazen yazdığınız bişey umut oluyor veya gerçekleri hatırlamamıza yardımcı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim

Belirti öyle hemen olmaz ki olacak diye bişey de yok. Ben 3 aylık hamileyim bulantım olmasa hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman. O kadar belirtim olmadı yani hala da yok. Ayrıca ilişkinin üzerinden en az 10-12 gün geçmesi lazım ki kanda çıksın. Bazen o bile erken oluyo çıkmıyo. Acele etmeyin. Hayırlısı olsun hakkınızda

Off çok stres yapıyorum. 2 ay önce düşük yaşadım. Hemen yeri dolsun istiyorum sanırım. Berbat bir duygu. Kendimi çok sıkıyorum. Birde üstüne öksürük tuttu dünden beri. Öksürdükçe karnım ağrıyor. Öksürdüğüm için mi karnım ağrıyor yoksa döllenme olmuş olabilir mi diye kendimi yedim bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…