- Konu Sahibi sakzkraker
-
Bekleyin bence bir kac gun daha cok erken cunku benim 12. Gunde bile degerim 15 cikti 1 gun bile cok farkediyor umudunuzu kaybetmeyin insallah guzel haberler alirsiniz sizde :)Benimde yumurtam geçen hafta pazartesi çatladı bugün yine negatifti test10.günüm bugün
İnşallah ya çok teşekkür ederim :)Bekleyin bence bir kac gun daha cok erken cunku benim 12. Gunde bile degerim 15 cikti 1 gun bile cok farkediyor umudunuzu kaybetmeyin insallah guzel haberler alirsiniz sizde :)
Merhaba siz gebemisiniz acaba ovu testi ile mi ogrendinizbir de şöyle birşey yaptım 07 ekimde ovu testi yaptım 2. çizgi belli gibiydi , 8 ekimde yaptım rengi koyulaşmıştı. gebelik durumunda da ovu testi pozitif oluyor ya ondan onunla da bakıyorum evde
Canım ne yaptın test falan yaptın mıİnşallah ya çok teşekkür ederim :)
Yok gebelik testi ile öğrendim . beta hcg 4,28 çıkmıştı 7 ekimde 11 ekimde tekrar kan vereceğim inşallah :) bu arada dün akşam gebelik testi yaptım koyulaşmış 2. çizgi değer yükselmiş gibi sanki bakalım yarın belli olacak inşallahMerhaba siz gebemisiniz acaba ovu testi ile mi ogrendiniz
ne zamandır istiyosunuz çocuk :)Yok gebelik testi ile öğrendim . beta hcg 4,28 çıkmıştı 7 ekimde 11 ekimde tekrar kan vereceğim inşallah :) bu arada dün akşam gebelik testi yaptım koyulaşmış 2. çizgi değer yükselmiş gibi sanki bakalım yarın belli olacak inşallah
yaklaşık 2 ay diyelim :) ama ben 5 yıllık evliyim ovu testi vs aldım istedikten sonra zaman kaybımız olmasın istedim :) Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder 12 Ekim adet günüm heyecanlıyım ama korkuyorum kimyasal gebelik vs olmasındanne zamandır istiyosunuz çocuk :)
inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz gönlünüzü ferah tutun .. aynıymış bizim :) 5 yıllık evliyiz bizde 2 aydır düşünüyoruz ama bu ay olmadı sanırımyaklaşık 2 ay diyelim :) ama ben 5 yıllık evliyim ovu testi vs aldım istedikten sonra zaman kaybımız olmasın istedim :) Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder 12 Ekim adet günüm heyecanlıyım ama korkuyorum kimyasal gebelik vs olmasından
bir de ovu testinin çok faydası var bence bu ay testi iyice öğrendim ve daha planlı yaptım yaptığım testleri atmadımne zamandır istiyosunuz çocuk :)
sabredin Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah . daha 2 ay olmuş çok erken zateninşallah sağlıkla gelir bebeğiniz gönlünüzü ferah tutun .. aynıymış bizim :) 5 yıllık evliyiz bizde 2 aydır düşünüyoruz ama bu ay olmadı sanırım
evet ama akla düşünce zor geçiyor günlerbir de ovu testinin çok faydası var bence bu ay testi iyice öğrendim ve daha planlı yaptım yaptığım testleri atmadım
sabredin Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah . daha 2 ay olmuş çok erken zaten
bişey daha sorsam ovulasyon testine göre günleri nasıl değerlendirdiniz gün aşırı mı hergün mü değerlendirdinizbir de ovu testinin çok faydası var bence bu ay testi iyice öğrendim ve daha planlı yaptım yaptığım testleri atmadım
sabredin Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah . daha 2 ay olmuş çok erken zaten
beni ovu 17 18 civarı günlerde oluyor. o yüzden adet bittikten bi kaç gün sonra başlıyoruz gün aşırı. koyulaşma görünce ovu testinde her gün yapıyorum zaten 2 günde silikleşiyor yani yumurtlama oluyor o gün ve bi sonraki günde yapıyorum bitiyor serüven :)bişey daha sorsam ovulasyon testine göre günleri nasıl değerlendirdiniz gün aşırı mı hergün mü değerlendirdiniz
teşekkür ederimbeni ovu 17 18 civarı günlerde oluyor. o yüzden adet bittikten bi kaç gün sonra başlıyoruz gün aşırı. koyulaşma görünce ovu testinde her gün yapıyorum zaten 2 günde silikleşiyor yani yumurtlama oluyor o gün ve bi sonraki günde yapıyorum bitiyor serüven :)
önemli değil böyle uygulayın fayda görürsünüz :) ben ilk başlarda erken başlıyorduk yumurtlama gününe kadar sıkılıyorsun o yüzden daha planlı hareket ediyoruz artık :)teşekkür ederim
YOK canım ya adet oldum dünCanım ne yaptın test falan yaptın mı
Yumurtlamanın kaçıncı günü oldun canımYOK canım ya adet oldum dün
kuzum 28 inde pik olmuştu 29 da silinmeye başladı ovulasyon testim 13.gün oldum yaniYumurtlamanın kaçıncı günü oldun canım
Ya benimde 29 da pik olmustu 30 da çatlamıştı bugun tam 14 gub gecti yarin adet gunum ama ben adet olmadan önce cok kotu bel kasik bacak ve bas agrisi cekerim bu kez huc boyle bisi yok. Cumartesi günü erken gebelik testi yaptim negatif cikti adet tam olarak yumurtlamadan 14 gun sonra mi oluyorkuzum 28 inde pik olmuştu 29 da silinmeye başladı ovulasyon testim 13.gün oldum yani
Yumurtlamadan sonraki 10 ila 16 gun arasinda bir gunde geliyor regl. Genelde bu kisiye gore sabit oluyor 1 gun oynuyor en fazla.Ya benimde 29 da pik olmustu 30 da çatlamıştı bugun tam 14 gub gecti yarin adet gunum ama ben adet olmadan önce cok kotu bel kasik bacak ve bas agrisi cekerim bu kez huc boyle bisi yok. Cumartesi günü erken gebelik testi yaptim negatif cikti adet tam olarak yumurtlamadan 14 gun sonra mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?