- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
-
bende hemen hemen aynı zamanlarda yapmıştım negatif çıkmıştı, şimdi de adetimi bekliyorum. Bilemiyorum belki ayda 1 den fazla yumurtluyorsanız olabilir neden olmasın Rabbim ol derse olur, üzülmeyin takibe devam edelim umutsuzluğa kapılmayalım :)
teşekkür ederim umut oldunuzbelli olmaz belki geç döllenme oldu beta hcg nin idrara geçmesi için erken olabilir daha hemen ümitsizliğe kapılma
Benim de 27 Eylül de pik gösterdi ben o günü saymıyorum bugün yumurtlamadan sonraki 11. Günüm diyorumovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmıçok moralim bozuldu ..
gerçekten mi hala umut var yANİ :)Erken yapmissinz
ya aslında 30 unda silikleşti çizgi acaba o günden itibaren mi saymak lazımBenim de 27 Eylül de pik gösterdi ben o günü saymıyorum bugün yumurtlamadan sonraki 11. Günüm diyorum
İki gün mu pik oldu o zmn öyle say tabi benim 27 pik 28 siliklesti çatladıya aslında 30 unda silikleşti çizgi acaba o günden itibaren mi saymak lazım
En az 5 gun dollenme suresi desen sonra kana karisiyor snra idrara . Gec dollenme olablr bilemeyz kirmiziyi gormedikce umut vargerçekten mi hala umut var yANİ :)
Döllenme o kadar uzun sürmüyor diye biliyorum ben rahme ulaşması bi haftayi buluyor diye okudum ama her yerdeEn az 5 gun dollenme suresi desen sonra kana karisiyor snra idrara . Gec dollenme olablr bilemeyz kirmiziyi gormedikce umut var
evet 2 gün koyuydu 3.gün silikleştiİki gün mu pik oldu o zmn öyle say tabi benim 27 pik 28 siliklesti çatladı
Silikleştigi günden itibaren say 14 gün canım o zmnevet 2 gün koyuydu 3.gün silikleşti
Emin degilim surec en az 8 gun dollennme yerlesme vs herneyse diye okumustm tabi bz ne desek bos olurDöllenme o kadar uzun sürmüyor diye biliyorum ben rahme ulaşması bi haftayi buluyor diye okudum ama her yerde
Öyle tabi hayırlısı olsun Rabbim bilir en doğrusunuEmin degilim surec en az 8 gun dollennme yerlesme vs herneyse diye okumustm tabi bz ne desek bos olur
ayyy tamam çok erken yapmışım o zaman ben :)Silikleştigi günden itibaren say 14 gün canım o zmn
Ben de yapmadım henüzayyy tamam çok erken yapmışım o zaman ben :)
bi tutabilsem kendimi bende yapmıcamda işteBen de yapmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?