Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan 11 gün sonra test ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de adetime 4 gün var dün akşam idrarla baktım 2. cizgi çok silikti. kan verdim 4,28 çıktı. değer katlanacak mı takip edecegim. ve bu forumda aynı günler 0 çıkan 1 çıkan kişiler varmış sonra değer yükselmiş o yüzden bekleyin ya da bi kan verin
MERHABA yumurtlamanızın kaçıncı günü acaba

yumurtlamamın 8. günü bugün .kan testini akşam yaptırmıştım 7. günü yani

Ben adetime 2 gun kala test yaptim çıkmadı negatifti kanda degerim 14,5 idi oysaki adetimin 2.gunu yaptım pozitif çıktı degerim 295 oldu bir iki gun sonra tekrarlayin yada kanda baktirin.
Şuan bana umut oldunuz bende adete yakın test yaptım evde çıkmadı olsaydı çıkardı dediler bende adeti bekliyorum

benim de adetime 4 gün var dün akşam idrarla baktım 2. cizgi çok silikti. kan verdim 4,28 çıktı. değer katlanacak mı takip edecegim. ve bu forumda aynı günler 0 çıkan 1 çıkan kişiler varmış sonra değer yükselmiş o yüzden bekleyin ya da bi kan verin
Canım testinin fotoğrafı varmı acaba bu gün benim silikleştiği günden itibaren 10. Günüm ama testim bembeyaz çıktı silik çizgin hemen mi çıktı senin

Canım testinin fotoğrafı varmı acaba bu gün benim silikleştiği günden itibaren 10. Günüm ama testim bembeyaz çıktı silik çizgin hemen mi çıktı senin
Evet hemen çıktı ama çok silik fotoğraf var ama fotoda gözükmüyor çok fazla . Ama bence biraz bekle test 5 dk diyor ama ben önceki yaptiklarimda sonra da baksam 2. Çizgi hiç çıkmadı bu zamana kadar

Evet hemen çıktı ama çok silik fotoğraf var ama fotoda gözükmüyor çok fazla . Ama bence biraz bekle test 5 dk diyor ama ben önceki yaptiklarimda sonra da baksam 2. Çizgi hiç çıkmadı bu zamana kadar
BUGÜN 2 .GÜN olucak sizin çin değer katlanmışmı diye baktırıcakmısınız bizede haber verin beraber sevinelim:KK25:

açıkçası adet günümü bekleyeyim diyorum zaten 3 gün kaldı bakalım sabredeceğim inşallah :) kan verince sonucu paylaşırım sizlerle :KK66:

bir de şöyle birşey yaptım 07 ekimde ovu testi yaptım 2. çizgi belli gibiydi , 8 ekimde yaptım rengi koyulaşmıştı. gebelik durumunda da ovu testi pozitif oluyor ya ondan onunla da bakıyorum evde

ovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmı :KK43: çok moralim bozuldu ..
12. günümün akşamı idrar testinde gölge gibi silik çıkmıştı kan verdim değer 15 çıktı çok düşüktü. Bence olma ihtimali var. bence bir kaç gün içinde yine deneyin.

12. günümün akşamı idrar testinde gölge gibi silik çıkmıştı kan verdim değer 15 çıktı çok düşüktü. Bence olma ihtimali var. bence bir kaç gün içinde yine deneyin.
Canım bana umut oldun şuan benimde bu gün 11. Günümdü sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra tekrar denicem bakalım

12.GÜN OVULAASYON TESTİNİZİN SİLİKLEŞTİĞİ GÜNDEN İTİBAREN Mİ YOKSA EN KOYU OLDUĞU GÜNDEN Mİ

ben ovulasyon testi yapmadım telefondaki uygulamada belirtilen yumurtlama tarihinden itibaren 12. gün. Ama uygulamanın belirttiği günde doktora gitmiştim alttan muayne esnasında yumurtanız çatlamış demişti.

ben ovulasyon testi yapmadım telefondaki uygulamada belirtilen yumurtlama tarihinden itibaren 12. gün. Ama uygulamanın belirttiği günde doktora gitmiştim alttan muayne esnasında yumurtanız çatlamış demişti.
Benimde yumurtam geçen hafta pazartesi çatladı bugün yine negatifti test :( 10.günüm bugün

Back