Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan 11 gün sonra test ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adetime 10 gün varken çok sabırsızlanıyordum şimdi adetimi 1 hafta geçti hiç heves merak kalmadı, bence birazcık sabret günler çok çabuk geçiveriyor.. dün test yaptım dalgalı bir 2. çizgi çıktı yamuk yumuk ona rağmen gidip test almadım 10 gün önce ben olsam gidip tüm marka testleri alırdım teyit etmek için :KK70:
Beklemeyi öğreniyoruz sanırım 😊

ovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmı :KK43: çok moralim bozuldu ..

Ben adetime 2 gun kala test yaptim çıkmadı negatifti kanda degerim 14,5 idi oysaki adetimin 2.gunu yaptım pozitif çıktı degerim 295 oldu bir iki gun sonra tekrarlayin yada kanda baktirin.

ovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmı :KK43: çok moralim bozuldu ..

Bekle canım benim ablamın 13.günde gebelik testi negatifti 16.günde silik çıktı
Şuan 3,5 aylık hamile:) inşÂllah seninde vardır🤲

Bide silikleşen günden itibaren saymak gerekiyomuş çünkü o zaman çatlıyomuş

YAAA çok teşekkür ederim umut oldu bana

Rica ederim ne demek🤗 bak kendimi de örnek vereyim benim ilk hamileliğimde son adetimden 34 gün sonra yerleşme kanamam olmuştu demekki o ay benimde yumurtlamam biraz geç olmuş gerçi benim adetlerim çok düzenli olmadığından yumurtlamam öyle 14.günde falan olmuyor zaten...10-11 gün yok demek için daha erken en az 15 gün geçecekki döllenme olduysa idrara anca geçiyor . Bende 2.için uğraşıyorum
Rabbim tez zamanda hepimizi sağlıkla kavuştursun🤲

Rica ederim ne demek🤗 bak kendimi de örnek vereyim benim ilk hamileliğimde son adetimden 34 gün sonra yerleşme kanamam olmuştu demekki o ay benimde yumurtlamam biraz geç olmuş gerçi benim adetlerim çok düzenli olmadığından yumurtlamam öyle 14.günde falan olmuyor zaten...10-11 gün yok demek için daha erken en az 15 gün geçecekki döllenme olduysa idrara anca geçiyor . Bende 2.için uğraşıyorum
AMİNNN :)

EN KISA ZAMANDA SİZİNDE HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALIRIZ İNŞALLAH

bi tutabilsem kendimi bende yapmıcamda işte :KK43: çok sabırsızım
benim de adetime 4 gün var dün akşam idrarla baktım 2. cizgi çok silikti. kan verdim 4,28 çıktı. değer katlanacak mı takip edecegim. ve bu forumda aynı günler 0 çıkan 1 çıkan kişiler varmış sonra değer yükselmiş o yüzden bekleyin ya da bi kan verin

Ovulasyın testinin pozitif çıkması döllenmenin o gün olduğunu göstermez. 24 ila 36 saat arasında yumurtanın çatlayacağının habercisidir . yumurta çatladığında da 24 saat yaşar döllenmeniz testi pozitif gördükten sonra 4 gün içinde olmuş olabilir yani 11-4 yani 7. Günde hormon idrarınıza geçmemiş olabilir. Adet tarihinizin geçmesini bekleyin

Back