2. Yumurtlamayi görücem sanirimOlabilir normal, lh değerinde dalgalanma olur. Yumurtlama zamanı pik olur
Arkadaşin yorumuna katiliyorum. Dalgalanmalar olabilir bu pik gorcen anlamina gelmez. Bende pcos var lh yüksekliği daima oluyordu. Testlerimde ikinci cizgi silik olarak her zaman olurdu.Kızlar pms doneminde olduğum için degerlendirmeleri bırakmıştım nasıl olsa değerlendirdim yumurtlamayı diye. Acaba devam mı etmeliyim değerlendirmelere. Ovulasyon testi koyulasicak gibi
Adete yakın lh testi koyulaşıyor. Ama pik olmuyor bende. Adete yakın pik olursa hamilelik oldugu söyleniyorKızlar pms doneminde olduğum için degerlendirmeleri bırakmıştım nasıl olsa değerlendirdim yumurtlamayı diye. Acaba devam mı etmeliyim değerlendirmelere. Ovulasyon testi koyulasicak gibi
Yaa tamam canım o zaman test yapmaya devam etmeyim miArkadaşin yorumuna katiliyorum. Dalgalanmalar olabilir bu pik gorcen anlamina gelmez. Bende pcos var lh yüksekliği daima oluyordu. Testlerimde ikinci cizgi silik olarak her zaman olurdu.
Adetime 8 gün kaldı bilemiyorum o durumu da ben ikinci sefer yumurtlama varsa kaçırmak istememAdete yakın lh testi koyulaşıyor. Ama pik olmuyor bende. Adete yakın pik olursa hamilelik oldugu söyleniyor
Öyle olursa güzel olur tabi 2. kez ymtlama piyango gibi bir şeyAdetime 8 gün kaldı bilemiyorum o durumu da ben ikinci sefer yumurtlama varsa kaçırmak istemem
Ayy tabiki ama ne yapcam bilemedim arada kaldım resmenÖyle olursa güzel olur tabi 2. kez ymtlama piyango gibi bir şey
Ben bi koyulaşma göremedimMrb kızlar
Testimde koyulaşma olması normal bir durum mu? Yoksa 2.yumurtlama olacak mı? Bazıları bu şekilde testi yapmaya devam edince yumurtlama görüyorlar diye duymuştum. Ben dün öylesine yaptım silikligi normal gelmedi bugünde yaptım düne göre daha koyu çıktı lh yükseliyor...resimden daha belirgin görüyorum.Hatta uygulamadan da baktım yükselmiş gösteriyor. Fotoları ekliyorum
Normalde daha silik oluyor mesela çatlamadan sonra benim hep boyleydiBen bi koyulaşma göremedim
Şuanda böyle ve düne göre koyulaşma var yumurtlama olacak gibi ilerliyor gittikçe. Tabi çıplak gözle bir ton daha fark ediyorBen bi koyulaşma göremedim
Ovulasyon testine devam et benceAyy tabiki ama ne yapcam bilemedim arada kaldım resmenovulasyon testine devammi ediyim napiyim bilemedim gebelikte öğrenenler çok olmuş bugünde aksi gibi otururken gözler gitti benim bir saat uyumuşum zor kaldırdım kendimi
Bakimde canim olmazsa devam ederim .. batta 5 gün kalaya kadar devam edin diyenler var ben ilk başlarda regl olana kadar degerlendirirdik şimdi öyle yapmıyoruzOvulasyon testine devam et bencebata kadar ilişki olsa embriyonun tutunması açısından bir sıkıntı yaratır mı ondan ben de emin değilim bende ymt döneminden sonra bir kere ilişki oluyor sonra bata kadar yapmıyorum
Devam et o zaman canımŞuanda böyle ve düne göre koyulaşma var yumurtlama olacak gibi ilerliyor gittikçe. Tabi çıplak gözle bir ton daha fark ediyor
Yarın tekrar bi test yap koyulaşacak mı bakalım olmadı 1-2 kez daha değerlendirirsinŞuanda böyle ve düne göre koyulaşma var yumurtlama olacak gibi ilerliyor gittikçe. Tabi çıplak gözle bir ton daha fark ediyor
Tamam canımDevam et o zaman canım
Oyle yapayım ben en iyisi teşekkür ederim canımYarın tekrar bi test yap koyulaşacak mı bakalım olmadı 1-2 kez daha değerlendirirsin
4 gun kalmis bat a yap icin rahat etsin. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde.Yaa tamam canım o zaman test yapmaya devam etmeyim mibende pcos yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?