Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testinin yeniden koyulaşması?
4 gun kalmis bat a yap icin rahat etsin. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde.
Pcos yoksa yumurtlama ihtimalinde düşük.Ben bir kere bir ayda 2 yumurtlamayi gormustum. Ama adete yakin degil. Adetin 11- 12 ve 18-19 gibi
4 değil 7 günüm kaldı canım bat 28 Mart.. bugünde yaptimda dünkü koyulukta çıktı devam etmicem günaşırı zaten degerlendirmeye çalışıyoruz 2 güne ya da 3 güne..
4 değil 7 günüm kaldı canım bat 28 Mart.. bugünde yaptimda dünkü koyulukta çıktı devam etmicem günaşırı zaten degerlendirmeye çalışıyoruz 2 güne ya da 3 güne..
Basliga neden yumurtlamadan 10 gun sonra yazdiniz ? Piki 10 gun once gormediniz mi? Ona gore hesaplayinca 4 gun kaliyor demistim.
2-3gune bir degerlendirmede denk gelir mutlaka zaten. Hayirlisi olsun hakkinizda
Basliga neden yumurtlamadan 10 gun sonra yazdiniz ? Piki 10 gun once gormediniz mi? Ona gore hesaplayinca 4 gun kaliyor demistim.
2-3gune bir degerlendirmede denk gelir mutlaka zaten. Hayirlisi olsun hakkinizda