Yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testinin yeniden koyulaşması?

Arkadaşlar adetime 3 gün var gene pik oldum ovülasyon testim sizce neden böyle oldu,yumurtlama dönemim geçti ve pkosum yok.

Eklentiler

• IMG_6125.webp
    IMG_6125.webp
    187,4 KB · Görüntüleme: 31
4 gun kalmis bat a yap icin rahat etsin. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde.
Pcos yoksa yumurtlama ihtimalinde düşük.Ben bir kere bir ayda 2 yumurtlamayi gormustum. Ama adete yakin degil. Adetin 11- 12 ve 18-19 gibi
4 değil 7 günüm kaldı canım bat 28 Mart.. bugünde yaptimda dünkü koyulukta çıktı devam etmicem günaşırı zaten degerlendirmeye çalışıyoruz 2 güne ya da 3 güne..

4 değil 7 günüm kaldı canım bat 28 Mart.. bugünde yaptimda dünkü koyulukta çıktı devam etmicem günaşırı zaten degerlendirmeye çalışıyoruz 2 güne ya da 3 güne..
Basliga neden yumurtlamadan 10 gun sonra yazdiniz ? Piki 10 gun once gormediniz mi? Ona gore hesaplayinca 4 gun kaliyor demistim.
2-3gune bir degerlendirmede denk gelir mutlaka zaten. Hayirlisi olsun hakkinizda

Basliga neden yumurtlamadan 10 gun sonra yazdiniz ? Piki 10 gun once gormediniz mi? Ona gore hesaplayinca 4 gun kaliyor demistim.
2-3gune bir degerlendirmede denk gelir mutlaka zaten. Hayirlisi olsun hakkinizda
Yumurtlamam 9-10 martti çünkü. Bat 28 Mart. Yanlış yokki topik açtığımdada 20 martti saniirm. Amin hepimiz icin inşallah 🤲🏻

Back
X