Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aslında gebelik düşünmüyorum

Ama yerleşme kanaması gibi bişey geldi o yüzden gebelik mi var ki .

Ara kanamadir belki de diye ikilem yaşayarak adet günümü bekliyorum

Bu yav. Herrr yerde herkes 24 saate kadar diyo bu hangi yumurtayı araştırmış acaba?
Benim doktoruma gittiğimde tesadüfen o gün yumurtladığımı öğrenmiştim temmuzda. O gün de tatile gitmek için bavul hazırlamam gerekiyordu. Doktor hadi gidin hemen çocuk yapın 24 ile 36 Saat yaşıyor çünkü ve biz kaç saati kaldığını bilmiyoruz demişti.Tabi gebelik olmadı ama 36 saate kadar yaşayabildiğini öğrenmiştim.

Başka aylarda da ara kanama görüyor muydunuz? Ben hiç görmedim. Yumurtlamanızdan kaç gün sonra gördünüz bu kanamayı?
Aslında o da karışık işte

Yumurtlama adetten su kadar gün sonra olur diye sayı belirtirler ya

Benimki adet bittikten yedi gün sonra oldu
O yüzden kafam karışık

Burada adeti biter bitmez ilişkiye girip ( yumurtlama dönemi dışında yani ...)
sürpriz bı şekilde o gün hamile kalmış olan birkac ksii var

Onlarin örneğini görünce artık herşey karma karisik

Başka aylarda da ara kanama görüyor muydunuz? Ben hiç görmedim. Yumurtlamanızdan kaç gün sonra gördünüz bu kanamayı?
Adet biter bitmez ilişki yaşadım bu arada aynı gün icinde

Forumu okudukça bazı konularda hem bilgilendiğimi düşünüyorum hem de gereksiz normal şeyleri bile evham yaptığımıHe kadın ve bünye bir olmaz tabiki ama o kadar düşük olasılıklarla da kafayı yormak istemem. Hayırlısı olsun senin için de.

Teşekkür ederimm

Yok mu arttıran. Hepsinin doğrusu ayrı demek ki.

Yok mu arttıran. Hepsinin doğrusu ayrı demek ki.
Doktordan doktora o kadar fark ediyor ki. ilk zamanlar gitmek zorunda olduğum Dr. 'u ilgisizliğinden ve yüzüme bile bakmadığı için şikayet etmiştim. Şimdiki tatlı mı tatlı doktorumla kıyas bile götürmez. izah etmeyi ve iç rahatlatmayı çok sever. Kapıdan çıkarken bile konuşup bilgilendirir. o yüzden onun samimiyeti ve bilgisine güveniyorum. inşallah 36 saat yaşıyordur gerçekten. çünkü yumurta çatlayınca geç değerlendirdik

Sizinki 36 yaşıyordur inşallah

13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor
Yumurtlama öncesindeki 2 gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendrn bi sorun yoksa sizde ve eşinizde tutma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…