- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.871
- 598
Ben aslında gebelik düşünmüyorumAminEvet 3_4 aydır denemeye başladık. O zamana kadar hormonsal sorunları çözmeye çalıştık. Şimdi I aydır ovülasyon testiyle denemeye başladım.Bu kadar zor olduğunu bilseydim 1 yıldır istemiyorum demezdim Siz kaç aydır düşünüyorsunuz?
Benim doktoruma gittiğimde tesadüfen o gün yumurtladığımı öğrenmiştim temmuzda. O gün de tatile gitmek için bavul hazırlamam gerekiyordu. Doktor hadi gidin hemen çocuk yapın 24 ile 36 Saat yaşıyor çünkü ve biz kaç saati kaldığını bilmiyoruz demişti.Tabi gebelik olmadı ama 36 saate kadar yaşayabildiğini öğrenmiştim.Bu yav. Herrr yerde herkes 24 saate kadar diyo bu hangi yumurtayı araştırmış acaba?
Başka aylarda da ara kanama görüyor muydunuz? Ben hiç görmedim. Yumurtlamanızdan kaç gün sonra gördünüz bu kanamayı?Ben aslında gebelik düşünmüyorum
Ama yerleşme kanaması gibi bişey geldi o yüzden gebelik mi var ki .
Ara kanamadir belki de diye ikilem yaşayarak adet günümü bekliyorum
Aslında o da karışık işteBaşka aylarda da ara kanama görüyor muydunuz? Ben hiç görmedim. Yumurtlamanızdan kaç gün sonra gördünüz bu kanamayı?
Adet biter bitmez ilişki yaşadım bu arada aynı gün icindeBaşka aylarda da ara kanama görüyor muydunuz? Ben hiç görmedim. Yumurtlamanızdan kaç gün sonra gördünüz bu kanamayı?
Forumu okudukça bazı konularda hem bilgilendiğimi düşünüyorum hem de gereksiz normal şeyleri bile evham yaptığımıAslında o da karışık işte
Yumurtlama adetten su kadar gün sonra olur diye sayı belirtirler ya
Benimki adet bittikten yedi gün sonra oldu
O yüzden kafam karışık
Burada adeti biter bitmez ilişkiye girip ( yumurtlama dönemi dışında yani ...)
sürpriz bı şekilde o gün hamile kalmış olan birkac ksii var
Onlarin örneğini görünce artık herşey karma karisik
Forumu okudukça bazı konularda hem bilgilendiğimi düşünüyorum hem de gereksiz normal şeyleri bile evham yaptığımıHe kadın ve bünye bir olmaz tabiki ama o kadar düşük olasılıklarla da kafayı yormak istemem. Hayırlısı olsun senin için de.
Benim görümcem adetin son günü hamile kalmış, O yüzden yumurtlamayı o gün takip etmediyseniz ihtimal dahilinde olabilir,Adet biter bitmez ilişki yaşadım bu arada aynı gün icinde
Kac gun var adetinize ve kac gunde bir oluyorsunuzTeşekkür ederimm
Yok mu arttıran.Benim doktoruma gittiğimde tesadüfen o gün yumurtladığımı öğrenmiştim temmuzda. O gün de tatile gitmek için bavul hazırlamam gerekiyordu. Doktor hadi gidin hemen çocuk yapın 24 ile 36 Saat yaşıyor çünkü ve biz kaç saati kaldığını bilmiyoruz demişti.Tabi gebelik olmadı ama 36 saate kadar yaşayabildiğini öğrenmiştim.
Doktordan doktora o kadar fark ediyor ki. ilk zamanlar gitmek zorunda olduğum Dr. 'u ilgisizliğinden ve yüzüme bile bakmadığı için şikayet etmiştim. Şimdiki tatlı mı tatlı doktorumla kıyas bile götürmez. izah etmeyi ve iç rahatlatmayı çok sever. Kapıdan çıkarken bile konuşup bilgilendirir. o yüzden onun samimiyeti ve bilgisine güveniyorum. inşallah 36 saat yaşıyordur gerçekten. çünkü yumurta çatlayınca geç değerlendirdikYok mu arttıran.Hepsinin doğrusu ayrı demek ki.
Sizinki 36 yaşıyordur inşallahDoktordan doktora o kadar fark ediyor ki. ilk zamanlar gitmek zorunda olduğum Dr. 'u ilgisizliğinden ve yüzüme bile bakmadığı için şikayet etmiştim. Şimdiki tatlı mı tatlı doktorumla kıyas bile götürmez. izah etmeyi ve iç rahatlatmayı çok sever. Kapıdan çıkarken bile konuşup bilgilendirir. o yüzden onun samimiyeti ve bilgisine güveniyorum. inşallah 36 saat yaşıyordur gerçekten. çünkü yumurta çatlayınca geç değerlendirdik
Sizinki de yaşıyordur inşallahSizinki 36 yaşıyordur inşallah
Kac gun var adetinize ve kac gunde bir oluyorsunuz
Yumurtlama öncesindeki 2 gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendrn bi sorun yoksa sizde ve eşinizde tutma ihtimali yüksek13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor
Ben o kısımları geçtim 3 gün önce transfer oldum.Sizinki de yaşıyordur inşallahşans artar daha iyi.
2 cocugumada hemen hamile kalmıştım o yüzden olabilir,cuma belli olur bakalimYumurtlama öncesindeki 2 gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendrn bi sorun yoksa sizde ve eşinizde tutma ihtimali yüksek
Aa hamile misiniz?Ben o kısımları geçtim 3 gün önce transfer oldum.
Henüz belli değil.Aa hamile misiniz?Sağlıkla kucağınıza alın insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?