Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
1.050
221
648
13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor

Ben de Pcos um.Pcos olmanın o kadar da kötü olmadığını hatta şansı arttırdığını söylüyorlardı Demek doğruymuş . Teşekkürler.
Ablam pkoslu ve korunurken ikizlere hamile kaldı

13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor
Yumurtanın 24 saate kadar yaşaması her zaman olabilen bir şey değil. 8 saat de yaşayabilir 10 saat de. Ama sperm uzun süre rahimde yalayıo yumurtayı dölleyebilir. O yüzden gün aşırı ilişki yapmak gerekir. Yumurtlamadan önce de ilişki olması önemli.

Ben YouTube da video izledim doktor 3 güne kadar yumurta yaşar diyo inanmadım ama doktor söyledi

Aslında ben takvim yöntemiyle korkmuyorum ama tarihleri karistirdim ve 14.günün gecesi birliktelik oldu,adetime 5 gün kaldi ara ara kasik ağrısı oluyor acaba mi diyorum,Allah isyeyen herkese nasip etsin

Bunu bilemeyiz, olabilir de olmayabilir de. Gebelik oluşmasının birsürü kriteri var. Yumurta 24 saat yaşar, yumurtlama öncesi ve sonrasında değrlendirmek gerekir.

Bunu bilemeyiz, olabilir de olmayabilir de. Gebelik oluşmasının birsürü kriteri var. Yumurta 24 saat yaşar, yumurtlama öncesi ve sonrasında değrlendirmek gerekir.
Takvim yöntemiyle korunurken Tarihleri karıştırdığım için 1 gün sonrasinda bi birliktelik oldu

Bu yav. Herrr yerde herkes 24 saate kadar diyo bu hangi yumurtayı araştırmış acaba?
Bende şaşırdım hep 24 saat olarak biliyodum hatta 24 e bile inanmıyordm belki daha az yaşıyo benim yumurtalar diye düşünüp durdum

Umarım siz gebelikmi planlıyorsunuz
Allah gönlünüze göre versin
AminEvet 3_4 aydır denemeye başladık. O zamana kadar hormonsal sorunları çözmeye çalıştık. Şimdi I aydır ovülasyon testiyle denemeye başladım.Bu kadar zor olduğunu bilseydim 1 yıldır istemiyorum demezdimSiz kaç aydır düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…