Belki bikac yumurtaniz vardir13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor
Bunu yeni duydum. Bir kaç yumurta çatlayıp şansı arttırabiliyor muymuş?Belki bikac yumurtaniz vardir
Pkoslularda oluyor bu geneldeBunu yeni duydum. Bir kaç yumurta çatlayıp şansı arttırabiliyor muymuş?
Ben de Pcos um.Pcos olmanın o kadar da kötü olmadığını hatta şansı arttırdığını söylüyorlardı Demek doğruymuş . Teşekkürler.Pkoslularda oluyor bu genelde
Ablam pkoslu ve korunurken ikizlere hamile kaldıBen de Pcos um.Pcos olmanın o kadar da kötü olmadığını hatta şansı arttırdığını söylüyorlardı Demek doğruymuş . Teşekkürler.
Yumurtanın 24 saate kadar yaşaması her zaman olabilen bir şey değil. 8 saat de yaşayabilir 10 saat de. Ama sperm uzun süre rahimde yalayıo yumurtayı dölleyebilir. O yüzden gün aşırı ilişki yapmak gerekir. Yumurtlamadan önce de ilişki olması önemli.13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor
MaşallahAblam pkoslu ve korunurken ikizlere hamile kaldı
Umarım siz gebelikmi planlıyorsunuzMaşallahinşallah isteyenlere de nasip olur:)
Bana link atar mısın?Ben YouTube da video izledim doktor 3 güne kadar yumurta yaşar diyo inanmadım ama doktor söyledi
Bana link atar mısın?
Bana link atar mısın?
Bunu bilemeyiz, olabilir de olmayabilir de. Gebelik oluşmasının birsürü kriteri var. Yumurta 24 saat yaşar, yumurtlama öncesi ve sonrasında değrlendirmek gerekir.13.gün yumurtlama oldugunda 14.günün sonunda birliktelik olsa tutar mi acaba ,tam 24 saat sonra yumurta ölüyor
Bu yav. Herrr yerde herkes 24 saate kadar diyo bu hangi yumurtayı araştırmış acaba?
Takvim yöntemiyle korunurken Tarihleri karıştırdığım için 1 gün sonrasinda bi birliktelik olduBunu bilemeyiz, olabilir de olmayabilir de. Gebelik oluşmasının birsürü kriteri var. Yumurta 24 saat yaşar, yumurtlama öncesi ve sonrasında değrlendirmek gerekir.
Bende şaşırdım hep 24 saat olarak biliyodum hatta 24 e bile inanmıyordm belki daha az yaşıyo benim yumurtalar diye düşünüp durdumBu yav. Herrr yerde herkes 24 saate kadar diyo bu hangi yumurtayı araştırmış acaba?
Ben inanmadım bu adama ya.Bende şaşırdım hep 24 saat olarak biliyodum hatta 24 e bile inanmıyordm belki daha az yaşıyo benim yumurtalar diye düşünüp durdum
AminUmarım siz gebelikmi planlıyorsunuz
Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?