• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Ben de hcg testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Hatta bu gece eşime erken gebelik testi alsam mı dedim ama sonuç negatif bile çıksa kırmızılara daha 5 gün olduğu için ondan çıkmamıştır der ve umutlanmaya devam ederim ben kendimi biliyorum.Hem bukadar erken öğrenmekte iyi değil sanki çünkü kese ancak 6 haftalıkken görünmeye başlıyor,gelde bekle bekleyebilirsen onca günü :KK43:
Kız o hcg de ikinci çizgiyi hafif de olsa gorimm . Bak söz veriom sanà Yok kese yok kalp atışı daha sabırlı olcam. Ama o çizgi yi bi gorsemmmmmmmm

Kız o hcg de ikinci çizgiyi hafif de olsa gorimm . Bak söz veriom sanà Yok kese yok kalp atışı daha sabırlı olcam. Ama o çizgi yi bi gorsemmmmmmmm
iste bende diğer gebeliklerim de çok sabırsız davrandığım için bunda öyle olsun istemiyorum.Bir yanım al şu erken gebelik testini hemen öğren üzüleceksen üzül,sevineceksen sevin diyor ama diğer yarım da daha önceki hatalarını yapma sabırlı ol diyor.O yüzden kendimi tutuyorum ovülasyon testleriyle oyalanıyorum işte :KK70:
Yoksa bu sabırsızlığımın sonu yok hamile miyim,hamileysem kese var mı ardından da kalp atışı derkeeen bu liste böyle uzar gider :KK51:

canım adetine 6 gün var daha test için çok erken birde fotolar bulanık çıkmış daha net bir foto yok mu
canım bu net dıkkatlı bakarsan greblrsın snrım:)

Eklentiler

• P9210008.JPG
    P9210008.JPG
    71,5 KB · Görüntüleme: 1.135
iste bende diğer gebeliklerim de çok sabırsız davrandığım için bunda öyle olsun istemiyorum.Bir yanım al şu erken gebelik testini hemen öğren üzüleceksen üzül,sevineceksen sevin diyor ama diğer yarım da daha önceki hatalarını yapma sabırlı ol diyor.O yüzden kendimi tutuyorum ovülasyon testleriyle oyalanıyorum işte :KK70:
Yoksa bu sabırsızlığımın sonu yok hamile miyim,hamileysem kese var mı ardından da kalp atışı derkeeen bu liste böyle uzar gider :KK51:
Yok yok erken gebelik testleri yaniltiormus. .bekle sen bekle .. beklyelim

Kisa olan LH uzun olan hcg.. ben adete iki gün kala yaptim böyle cikmislardi

Eklentiler

• 20150806_154113.jpg
    20150806_154113.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 1.564
cnm golge gıbı bısey görünüyodu ilk yaptıgımda 1 saat 2 saat sonra bu hal oldu daha belırgın oldu hıc umudum yok aglamak istiyorum:'(
canım şuan sevinmek içinde,üzülmek içinde çok erken.Benim diğer gebeliklerimde çizgiyi ancak ışığa tutabildiğimde görebiliyordum hemde adete 1-2 gün kala filan yaptim hep.

Back