- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi angels1991
Yazmisssin ya şu aralar sabırsız die . Tipki ben. . Sabah olsa da bi da test yapsamtestlerimiz okadar benziyor ki ben benim foto sandım bir an![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmisssin ya şu aralar sabırsız die . Tipki ben. . Sabah olsa da bi da test yapsamtestlerimiz okadar benziyor ki ben benim foto sandım bir an![]()
Kız o hcg de ikinci çizgiyi hafif de olsa gorimm . Bak söz veriom sanà Yok kese yok kalp atışı daha sabırlı olcam. Ama o çizgi yi bi gorsemmmmmmmmBen de hcg testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Hatta bu gece eşime erken gebelik testi alsam mı dedim ama sonuç negatif bile çıksa kırmızılara daha 5 gün olduğu için ondan çıkmamıştır der ve umutlanmaya devam ederim ben kendimi biliyorum.Hem bukadar erken öğrenmekte iyi değil sanki çünkü kese ancak 6 haftalıkken görünmeye başlıyor,gelde bekle bekleyebilirsen onca günü![]()
iste bende diğer gebeliklerim de çok sabırsız davrandığım için bunda öyle olsun istemiyorum.Bir yanım al şu erken gebelik testini hemen öğren üzüleceksen üzül,sevineceksen sevin diyor ama diğer yarım da daha önceki hatalarını yapma sabırlı ol diyor.O yüzden kendimi tutuyorum ovülasyon testleriyle oyalanıyorum işteKız o hcg de ikinci çizgiyi hafif de olsa gorimm . Bak söz veriom sanà Yok kese yok kalp atışı daha sabırlı olcam. Ama o çizgi yi bi gorsemmmmmmmm
canım bu net dıkkatlı bakarsan greblrsın snrım:)canım adetine 6 gün var daha test için çok erken birde fotolar bulanık çıkmış daha net bir foto yok mu
canım iyice baktım ve gölgesini gördümcanım bu net dıkkatlı bakarsan greblrsın snrım:)
Kız angels hamis misin ne ay ben de mi yapsam . Puf . Bi bakım evde var mı ama çok su çay içtim. Yapsam çıkar mj adete 3 varcanım bu net dıkkatlı bakarsan greblrsın snrım:)
okadr cok ıstıyorumki öle olmasını ama korkuyorum ya testin yansımasıysacanım iyice baktım ve gölgesini gördüm
2 gün sonra tekrarla bence daha koyu çıkacak
Yok yok erken gebelik testleri yaniltiormus. .bekle sen bekle .. beklyelimiste bende diğer gebeliklerim de çok sabırsız davrandığım için bunda öyle olsun istemiyorum.Bir yanım al şu erken gebelik testini hemen öğren üzüleceksen üzül,sevineceksen sevin diyor ama diğer yarım da daha önceki hatalarını yapma sabırlı ol diyor.O yüzden kendimi tutuyorum ovülasyon testleriyle oyalanıyorum işte
Yoksa bu sabırsızlığımın sonu yok hamile miyim,hamileysem kese var mı ardından da kalp atışı derkeeen bu liste böyle uzar gider![]()
ah cnm keske benımde 3 gun kalsa 3 gun kala daha bellı oluo ben persembeyı beklemek zorundayım sen yapsana yaKız angels hamis misin ne ay ben de mi yapsam . Puf . Bi bakım evde var mı ama çok su çay içtim. Yapsam çıkar mj adete 3 var
cnm golge gıbı bısey görünüyodu ilk yaptıgımda 1 saat 2 saat sonra bu hal oldu daha belırgın oldu hıc umudum yok aglamak istiyorum:'(canım iyice baktım ve gölgesini gördüm
2 gün sonra tekrarla bence daha koyu çıkacak
He gidiom madem :)ah cnm keske benımde 3 gun kalsa 3 gun kala daha bellı oluo ben persembeyı beklemek zorundayım sen yapsana ya
kız bayılcam gıtte yap meraktan yıgılıcam suraya sımdıHe gidiom madem :)
Kocaman bi tekkkız bayılcam gıtte yap meraktan yıgılıcam suraya sımdı![]()
cnm uzulme Allahtan ümit kesilmez belki geç döllenmedirKocaman bi tekk![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun canım gebelık testin miratechmiydi?Kisa olan LH uzun olan hcg.. ben adete iki gün kala yaptim böyle cikmislardi
Evet oydu ikiside ilk dakkada koyulastihayırlı olsun canım gebelık testin miratechmiydi?
ztn benımde umıdım yok beklemeden cıkmadıgı ıcın ola dvm bdahakı aya bakıcaz artık ALLAH büyük cnmKocaman bi tekk![]()
![]()
![]()
Ağladım agladim mmmmmm. Napiyim olmayınca olmucak demekkiztn benımde umıdım yok beklemeden cıkmadıgı ıcın ola dvm bdahakı aya bakıcaz artık ALLAH büyük cnm![]()
canım şuan sevinmek içinde,üzülmek içinde çok erken.Benim diğer gebeliklerimde çizgiyi ancak ışığa tutabildiğimde görebiliyordum hemde adete 1-2 gün kala filan yaptim hep.cnm golge gıbı bısey görünüyodu ilk yaptıgımda 1 saat 2 saat sonra bu hal oldu daha belırgın oldu hıc umudum yok aglamak istiyorum:'(