• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

valla canım aslında şöyle oldu ınan hıcc aklımda yoktu allah tarafından 14 unde canım sıkıldı bı yapım dedım bı baktım cıft cızgı anammm dedım yakaladım yumurtlamayı o gun bırlıktlıkoldu ertesı gunu sanırım tam hatırlamıyorum baktım sılıktı aradan 2 gn gectı yapmaya basladım hergun dahada kuyulasıyo sanrm kafayı yıcem gebelk testı yaptım bugun hayalde olablr ama cok cok ama cok sılık ınce bı cızgı grdum sankı ay blmıorum kafam cok karısık ıns en kısa zamnda sende bende butun ısteyenler kavusur bebıslerıne :KK43:
yaa testin fotosunu atsana ben o hayali çizgileri görmekte ustayimdir :KK54:
Benim tüm gebeliklerimde çizgiler o kadar silik çıktıki benden başka hiçkimse göremedi:KK66:

Benim tüm gebeliklerimde çizgiler o kadar silik çıktıki benden başka hiçkimse göremedi:KK66:
ah canım neredeydın 1 saat sonra attım cope kmseyede soramadım cıldırdım ama carsamba gunu tekrar yapıcam bı kac gun gecsın dıyorum haberleselım burdan bırbırımıze destek olalım gecmıyo gunler sana tavsıyem aklında bulursun hamıle kalırsan hemen progestan ıcmeye basla;)

benım gordugum hayaldi sanırım yansıma falandı cunku daha 8 gun var bellı olmaz dıye dusunuyorum

valla canım aslında şöyle oldu ınan hıcc aklımda yoktu allah tarafından 14 unde canım sıkıldı bı yapım dedım bı baktım cıft cızgı anammm dedım yakaladım yumurtlamayı o gun bırlıktlıkoldu ertesı gunu sanırım tam hatırlamıyorum baktım sılıktı aradan 2 gn gectı yapmaya basladım hergun dahada kuyulasıyo sanrm kafayı yıcem gebelk testı yaptım bugun hayalde olablr ama cok cok ama cok sılık ınce bı cızgı grdum sankı ay blmıorum kafam cok karısık ıns en kısa zamnda sende bende butun ısteyenler kavusur bebıslerıne :KK43:
Ayy süper . Hcg testini yarın ilk idrarda gene yap . Bakalım beraber. Benim yum . Günüm 12. 13 . Olsa gerek . Sen de çıkmışsa ben de de çıkar dimi

neden canım yapsana ya ne olcak hem banada örnek olur:)cok kararsızım ya
Nedeni tabiki de . Hayal kırıklığı yaşamak . Geçen aylar da yaptım silik çıktı hep . Hep de adet oldum. Bu ay ümitlen dim. Kasık ağrısı neyin olunca . Ben yarın falan yapayım olmadi

Nedeni tabiki de . Hayal kırıklığı yaşamak . Geçen aylar da yaptım silik çıktı hep . Hep de adet oldum. Bu ay ümitlen dim. Kasık ağrısı neyin olunca . Ben yarın falan yapayım olmadi
canım varsa zaten senınkı daha koyu cıkar cunku benım adetım 27 bole cıkıyorsa senınkısı daha koyu cıkar gıt yap hadı:D

Ayy süper . Hcg testini yarın ilk idrarda gene yap . Bakalım beraber. Benim yum . Günüm 12. 13 . Olsa gerek . Sen de çıkmışsa ben de de çıkar dimi
evet canım mıratech adlı gebelık testını alırsandaha ıyı olur o onceden anlayabılıyor ılk hamılelıgımde normal testte sılık cıkmıstı mıratechle yaptım veeee kopkoyu 2.cı cızgı:)

evet canım mıratech adlı gebelık testını alırsandaha ıyı olur o onceden anlayabılıyor ılk hamılelıgımde normal testte sılık cıkmıstı mıratechle yaptım veeee kopkoyu 2.cı cızgı:)
Hımm. Ne güzel sen hamilelik geçirmişsin. Ben hiç kalamadim. Adet gunu geçerse hcg testi yaparım dà. Ovulasyon testi var elimde onu yaparm yarin

ah canım neredeydın 1 saat sonra attım cope kmseyede soramadım cıldırdım ama carsamba gunu tekrar yapıcam bı kac gun gecsın dıyorum haberleselım burdan bırbırımıze destek olalım gecmıyo gunler sana tavsıyem aklında bulursun hamıle kalırsan hemen progestan ıcmeye basla:KK66:
ayy neyse kısmet değilmiş demek ki daha koyusunu gösterecek Rabbim inşallah. Hamile kalirsam zaten hemenn ilk iş doktoruma gidicem canim o gerekli ilaclari verir tahminimce.Senin bugunle birlikte ni 8 gün kaldı adetine ben bugünü saymazsam 7 günüm var

Hımm. Ne güzel sen hamilelik geçirmişsin. Ben hiç kalamadim. Adet gunu geçerse hcg testi yaparım dà. Ovulasyon testi var elimde onu yaparm yarin
bugun yap bugun yapp:)hadı ne olur yap bekle bıraz bakalım senden cok heyecanlandım ya:)ne kadar meraksızsın:D

canım varsa zaten senınkı daha koyu cıkar cunku benım adetım 27 bole cıkıyorsa senınkısı daha koyu cıkar gıt yap hadı:KK70:
Kız deme böyle . Ateş bastı valla . Yarın sağlam psikoloji ile yapım. Bugün olumsuz ü kaldıracak kafa yok ben de

ayy neyse kısmet değilmiş demek ki daha koyusunu gösterecek Rabbim inşallah. Hamile kalirsam zaten hemenn ilk iş doktoruma gidicem canim o gerekli ilaclari verir tahminimce.Senin bugunle birlikte ni 8 gün kaldı adetine ben bugünü saymazsam 7 günüm var
bugunu saymassam 8 canm 27sı

belırtın varmı benım sol kasıgıma arada batma oluyor
Benim de adet olmus gibi ağrı oluyor. Göğüsler hassas bizzat ucu . Ama işte . Ben yaklaşık 10 aydır kırmızı kart görüyorum. Bu ay cok ümitlendim . İnşallah sen de ben de hamisizdir

Benim de adet olmus gibi ağrı oluyor. Göğüsler hassas bizzat ucu . Ama işte . Ben yaklaşık 10 aydır kırmızı kart görüyorum. Bu ay cok ümitlendim . İnşallah sen de ben de hamisizdir
ınsallah canım benım goguslerımde hıc bısey yok ve ben smdı farkettım cok afedersın beyaz akıntım var cok;)

Merhabalar
3 gundur adetım gecıyor ıkı gundur ilişki sonrası pembemsi leke gordum ama adet lekesı gıbı deıl sizce hamıle olma ıhtımalım varmıdır

ınsallah canım benım goguslerımde hıc bısey yok ve ben smdı farkettım cok afedersın beyaz akıntım var cok:KK66:
Bende arkadaşa anlattım ovu testini aldırdım dedim adete yakın koyu çizgi başlarsa hamilesin.hem de kendisi ebe.o da başlamış adet sonu yapmaya çift çizgiyi yakalamış sonra silikleşmiş.ama teste devam etmiş.sonra bu geldi bu koyulaşıyo sen anlatmıştın koyulaşırsa gebelik olabilir diye dedi adetine 8 gün vardı hemen gebelik testi yaptık pozitif hemde öğlen idrarıyla ertesi gün kanda 39 çıktı yani olabilir sendede

Merhabalar
3 gundur adetım gecıyor ıkı gundur ilişki sonrası pembemsi leke gordum ama adet lekesı gıbı deıl sizce hamıle olma ıhtımalım varmıdır
Adetin geçiyorsa test yapsan çıkar . İlişki sonrası tahriş olabilir kanamà sebebi

Back