- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi angels1991
Yaptım az önce böyle çıktı. Ümit yok sanki. Ama ihtimal de var mı ki . Pufff ne zor islercanım bugun yapıcam dıyordun test yaptınmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım az önce böyle çıktı. Ümit yok sanki. Ama ihtimal de var mı ki . Pufff ne zor islercanım bugun yapıcam dıyordun test yaptınmı?
ay cnm ınsallah agzından bal damlıo:)Bende arkadaşa anlattım ovu testini aldırdım dedim adete yakın koyu çizgi başlarsa hamilesin.hem de kendisi ebe.o da başlamış adet sonu yapmaya çift çizgiyi yakalamış sonra silikleşmiş.ama teste devam etmiş.sonra bu geldi bu koyulaşıyo sen anlatmıştın koyulaşırsa gebelik olabilir diye dedi adetine 8 gün vardı hemen gebelik testi yaptık pozitif hemde öğlen idrarıyla ertesi gün kanda 39 çıktı yani olabilir sendede
bnden sana tavsıye olabılır bı gebelık testı yap ılıskıye ara ver benm ılk gebelıgımdede ole pembe kan geldı sonra koyulastı ılıskı zedelıo hamılelıgıMerhabalar
3 gundur adetım gecıyor ıkı gundur ilişki sonrası pembemsi leke gordum ama adet lekesı gıbı deıl sizce hamıle olma ıhtımalım varmıdır
cnm durdukca koyulasma oldumu?Yaptım az önce böyle çıktı. Ümit yok sanki. Ama ihtimal de var mı ki . Pufff ne zor isler
Bu da şimdiki hali. Evet ilk halde hiç çıkmıyor gibidicnm durdukca koyulasma oldumu?
benımkıde öle oluyo ıste ay ıns vardır bıseyler yaBu da şimdiki hali. Evet ilk halde hiç çıkmıyor gibidi
ben gecen gun gorumceme yaptırdım benımkınden fazla bekledı hatta hıc koyulasma yoktu benımkı bekledıkce koyulastıBu da şimdiki hali. Evet ilk halde hiç çıkmıyor gibidi
Ay çok heyecan yaptım valla.. İnşallah vardır bebisim. Ya ne güzel olurdu burdan ikimizde pozitif haber versek . Yarın bida yapalım. . Ama senin benimkinden daha koyu du . Beni umutlandiran ne bilio musun adete yakın yaprdim t den eser yoktu her seferindebenımkıde öle oluyo ıste ay ıns vardır bıseyler ya
benımkıde böle bugun en fazla 5-10 dk bekledım sonuc buBu da şimdiki hali. Evet ilk halde hiç çıkmıyor gibidi
ben sana dedim işte canım dun yap diye ben öle hissediyorumki sendede var bişeyler dediğim gibi gorumcemede yaptırdım cok bekledık koyulasmadı silik kaldı sen testı attınmı atma bakalım koyulasıcakmıAy çok heyecan yaptım valla.. İnşallah vardır bebisim. Ya ne güzel olurdu burdan ikimizde pozitif haber versek . Yarın bida yapalım. . Ama senin benimkinden daha koyu du . Beni umutlandiran ne bilio musun adete yakın yaprdim t den eser yoktu her seferinde
peki bişey sorucam sen daha önceleri adete yakında yapıyormuydun yapıyorsan bekleyınce bole cızgı cıkıomuydu?Ay çok heyecan yaptım valla.. İnşallah vardır bebisim. Ya ne güzel olurdu burdan ikimizde pozitif haber versek . Yarın bida yapalım. . Ama senin benimkinden daha koyu du . Beni umutlandiran ne bilio musun adete yakın yaprdim t den eser yoktu her seferinde
bu sımdıkı hali koyulasma varmı sence gecen gunkulerden?Bu da şimdiki hali. Evet ilk halde hiç çıkmıyor gibidi
canım naptın bugun test yaptınmı bıdhaAy çok heyecan yaptım valla.. İnşallah vardır bebisim. Ya ne güzel olurdu burdan ikimizde pozitif haber versek . Yarın bida yapalım. . Ama senin benimkinden daha koyu du . Beni umutlandiran ne bilio musun adete yakın yaprdim t den eser yoktu her seferinde
Senin baya belirgin . Benim adete belki 3 belki dört kaldıbu sımdıkı hali koyulasma varmı sence gecen gunkulerden?
YA tek umutlandiran o zaten . Cikmiodu. T den eser yoktupeki bişey sorucam sen daha önceleri adete yakında yapıyormuydun yapıyorsan bekleyınce bole cızgı cıkıomuydu?
5 10 dk bekle cnım sen heralde erkenden cekıp atıyosunAttım foto
ınsallah sende hamılesındır cnm yarın sen bı test yap bence cıkar 3 gun kala ben carsamba gunu yapıcamSenin baya belirgin . Benim adete belki 3 belki dört kaldı. İnşallah sen hamişsindir
ya benım kafam cok karıstı ben bekleyınce koyulasıyo yoksa benımkıde açıkYA tek umutlandiran o zaten . Cikmiodu. T den eser yoktu
Şimdi baktım daha koyu ama.işteya benım kafam cok karıstı ben bekleyınce koyulasıyo yoksa benımkıde açık![]()