• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

adete o kadar gün kala çıkar mı ya? benim adetimin ilk günü. ovulasyon testi ile ikinci çizgi silik çıkıyor diye gebelik testi yaptım negatif. benim bildiğim gebelik testi en güvenilir sonucu adet gecikmesiyle verir.

Senin daha çok var adete . Ben hcg yi yarın belki sonraki gün yapayım. Ümit yok da işte . Durunca koyulasması ilginç geldi.
cnm gorebılıomusun cızgıyı bekledıkce koyulastı snkı

Eklentiler

• P9210008.JPG
    P9210008.JPG
    71,5 KB · Görüntüleme: 1.296
  • P9210001.JPG
    P9210001.JPG
    72,6 KB · Görüntüleme: 1.175
  • P9210007.JPG
    P9210007.JPG
    51,5 KB · Görüntüleme: 2.098
Merhaba ovulasyon testini sabah kalktıktan hemen sonra yapmayın,daha sonra saat 10 ile akşm 20:00 arası 4 saatlik bir zaman dilimi belirleyin kendinize ve bu 4 saat içeridinde su içmeyin ve sıvı tüketmemeye çalışın ayrıca idrarada çıkmayın.Bu dediklerimi yaparsanız ovülasyon testinden daha iyi sonuç alabilirsiniz.Ben daha önce yaptıklarımda buna hiç dikkat etmemiştim ve 1 saatlik idrarla yapıyordum testleri ve 2. çizgi çok soluk çıkıyordu.Dün bu kuralları dikkate alarak yaptım detime şuan 5 gün var ve 2. çizgi daha koyu çıktı

Hanımlar biraz sohpetinize mudahil oldum kusura bakmayın ama bende 3 gün önce vede dün yapmış olduğum ovülasyon testlerimi ekliyorum.Hala aşırı derecede bel ve kasık ağrım var ve dünkü 2. çizgi beni biraz umutlandırdı inşallah hepimiz hamişizdir.

Eklentiler

• 1442860553795.jpg
    1442860553795.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 4.355
Merhaba ovulasyon testini sabah kalktıktan hemen sonra yapmayın,daha sonra saat 10 ile akşm 20:00 arası 4 saatlik bir zaman dilimi belirleyin kendinize ve bu 4 saat içeridinde su içmeyin ve sıvı tüketmemeye çalışın ayrıca idrarada çıkmayın.Bu dediklerimi yaparsanız ovülasyon testinden daha iyi sonuç alabilirsiniz.Ben daha önce yaptıklarımda buna hiç dikkat etmemiştim ve 1 saatlik idrarla yapıyordum testleri ve 2. çizgi çok soluk çıkıyordu.Dün bu kuralları dikkate alarak yaptım detime şuan 5 gün var ve 2. çizgi daha koyu çıktı
Sen de foto atar misin . Merak ettim.. Ben de hiç sıkışık değildim. Hatta azıcıkla yaptım. . Sabah ilk idrar değildi ama. Su falan icmemistim . Sabah hCG yapiyim diorum. Onu nasil yapsam

Hanımlar biraz sohpetinize mudahil oldum kusura bakmayın ama bende 3 gün önce vede dün yapmış olduğum ovülasyon testlerimi ekliyorum.Hala aşırı derecede bel ve kasık ağrım var ve dünkü 2. çizgi beni biraz umutlandırdı inşallah hepimiz hamişizdir.
Ayyy benim ki gibi
. Sen umutlandiysan ben de umutlandimm. Benim durduktan sonra böyle oldu.. ikisi de aynı idrar

Eklentiler

• 2015-09-21 20.36.24.jpg
    2015-09-21 20.36.24.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 1.478
Akıntın ne durumda canım. Benim bugün beyaz geldi . Geçti.

Akıntın ne durumda canım. Benim bugün beyaz geldi . Geçti.
Akıntım var ama çok aşırı değil canım.Bendeki en büyük belirti bel ve kasık ağrısı.3 gün öncesine kadar bel ve kasık ağrısından uyku uyuyamadım ama şimdi ağrılarım azaldı.En son gebeliğimde de aşırı bel ağrım vardı.Sende ne gibi belirtiler var canım,gerçi hiç belirtisi olmayan hamilelerde mevcut.Bu kadar belirtiye rağmen hamile değilsem bir doktora gidip bu ağrıların sebebini sorucam.Senin adete kaç gün var canım

Akıntım var ama çok aşırı değil canım.Bendeki en büyük belirti bel ve kasık ağrısı.3 gün öncesine kadar bel ve kasık ağrısından uyku uyuyamadım ama şimdi ağrılarım azaldı.En son gebeliğimde de aşırı bel ağrım vardı.Sende ne gibi belirtiler var canım,gerçi hiç belirtisi olmayan hamilelerde mevcut.Bu kadar belirtiye rağmen hamile değilsem bir doktora gidip bu ağrıların sebebini sorucam.Senin adete kaç gün var canım
3 gün var galiba. Benimde göğüsler hassas. Akıntı benim de öğlen bi oldu şimdi bişi yok. Belim hep agrır. Benim hep sivilcem çıkardı adete yakın o gelmeyince de ümitlendim . Kasık ağrısı yum. DAn sonraki günler olmuştu

Sen de foto atar misin . Merak ettim.. Ben de hiç sıkışık değildim. Hatta azıcıkla yaptım. . Sabah ilk idrar değildi ama. Su falan icmemistim . Sabah hCG yapiyim diorum. Onu nasil yapsam
Ben de hcg testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Hatta bu gece eşime erken gebelik testi alsam mı dedim ama sonuç negatif bile çıksa kırmızılara daha 5 gün olduğu için ondan çıkmamıştır der ve umutlanmaya devam ederim ben kendimi biliyorum.Hem bukadar erken öğrenmekte iyi değil sanki çünkü kese ancak 6 haftalıkken görünmeye başlıyor,gelde bekle bekleyebilirsen onca günü :(

Back