- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
ben gebelık testı yaptım smdı cnmŞimdi baktım daha koyu ama.işte![]()
neyse yarın olsun bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gebelık testı yaptım smdı cnmŞimdi baktım daha koyu ama.işte![]()
gıttı benım umıdım ya yok bısey bu ayda olmadı ıste:'(Şimdi baktım daha koyu ama.işte![]()
ben adetım gelmeden ogrenmıstım bundan oncekı hamılelıgımıadete o kadar gün kala çıkar mı ya? benim adetimin ilk günü. ovulasyon testi ile ikinci çizgi silik çıkıyor diye gebelik testi yaptım negatif. benim bildiğim gebelik testi en güvenilir sonucu adet gecikmesiyle verir.
Senin daha çok var adete . Ben hcg yi yarın belki sonraki gün yapayım. Ümit yok da işte . Durunca koyulasması ilginç geldi.gıttı benım umıdım ya yok bısey bu ayda olmadı ıste:'(
Bir de benim adetten önceki . Beyaz akıntım geldi. O olunca adet de gelioben adetım gelmeden ogrenmıstım bundan oncekı hamılelıgımı
benımde akıntım cokBir de benim adetten önceki . Beyaz akıntım geldi. O olunca adet de gelio
cnm gorebılıomusun cızgıyı bekledıkce koyulastı snkıSenin daha çok var adete . Ben hcg yi yarın belki sonraki gün yapayım. Ümit yok da işte . Durunca koyulasması ilginç geldi.
Bu ne testi hcg mi . Ay Göremedim pek ama sen görebiliyorsan vardır kız. .Ay hadi inşallah. Markası ne bunun..cnm gorebılıomusun cızgıyı bekledıkce koyulastı snkı
miratech gebelık testı bu cnmBu ne testi hcg mi . Ay Göremedim pek ama sen görebiliyorsan vardır kız. .Ay hadi inşallah. Markası ne bunun..
Merhaba ovulasyon testini sabah kalktıktan hemen sonra yapmayın,daha sonra saat 10 ile akşm 20:00 arası 4 saatlik bir zaman dilimi belirleyin kendinize ve bu 4 saat içeridinde su içmeyin ve sıvı tüketmemeye çalışın ayrıca idrarada çıkmayın.Bu dediklerimi yaparsanız ovülasyon testinden daha iyi sonuç alabilirsiniz.Ben daha önce yaptıklarımda buna hiç dikkat etmemiştim ve 1 saatlik idrarla yapıyordum testleri ve 2. çizgi çok soluk çıkıyordu.Dün bu kuralları dikkate alarak yaptım detime şuan 5 gün var ve 2. çizgi daha koyu çıktıAttım foto
canım adetine 6 gün var daha test için çok erken birde fotolar bulanık çıkmış daha net bir foto yok mucnm gorebılıomusun cızgıyı bekledıkce koyulastı snkı
Sen de foto atar misin . Merak ettim.. Ben de hiç sıkışık değildim. Hatta azıcıkla yaptım. . Sabah ilk idrar değildi ama. Su falan icmemistim . Sabah hCG yapiyim diorum. Onu nasil yapsamMerhaba ovulasyon testini sabah kalktıktan hemen sonra yapmayın,daha sonra saat 10 ile akşm 20:00 arası 4 saatlik bir zaman dilimi belirleyin kendinize ve bu 4 saat içeridinde su içmeyin ve sıvı tüketmemeye çalışın ayrıca idrarada çıkmayın.Bu dediklerimi yaparsanız ovülasyon testinden daha iyi sonuç alabilirsiniz.Ben daha önce yaptıklarımda buna hiç dikkat etmemiştim ve 1 saatlik idrarla yapıyordum testleri ve 2. çizgi çok soluk çıkıyordu.Dün bu kuralları dikkate alarak yaptım detime şuan 5 gün var ve 2. çizgi daha koyu çıktı
Ayyy benim ki gibiHanımlar biraz sohpetinize mudahil oldum kusura bakmayın ama bende 3 gün önce vede dün yapmış olduğum ovülasyon testlerimi ekliyorum.Hala aşırı derecede bel ve kasık ağrım var ve dünkü 2. çizgi beni biraz umutlandırdı inşallah hepimiz hamişizdir.
Akıntın ne durumda canım. Benim bugün beyaz geldi . Geçti.Hanımlar biraz sohpetinize mudahil oldum kusura bakmayın ama bende 3 gün önce vede dün yapmış olduğum ovülasyon testlerimi ekliyorum.Hala aşırı derecede bel ve kasık ağrım var ve dünkü 2. çizgi beni biraz umutlandırdı inşallah hepimiz hamişizdir.
Akıntım var ama çok aşırı değil canım.Bendeki en büyük belirti bel ve kasık ağrısı.3 gün öncesine kadar bel ve kasık ağrısından uyku uyuyamadım ama şimdi ağrılarım azaldı.En son gebeliğimde de aşırı bel ağrım vardı.Sende ne gibi belirtiler var canım,gerçi hiç belirtisi olmayan hamilelerde mevcut.Bu kadar belirtiye rağmen hamile değilsem bir doktora gidip bu ağrıların sebebini sorucam.Senin adete kaç gün var canımAkıntın ne durumda canım. Benim bugün beyaz geldi . Geçti.
3 gün var galiba. Benimde göğüsler hassas. Akıntı benim de öğlen bi oldu şimdi bişi yok. Belim hep agrır. Benim hep sivilcem çıkardı adete yakın o gelmeyince de ümitlendim . Kasık ağrısı yum. DAn sonraki günler olmuştuAkıntım var ama çok aşırı değil canım.Bendeki en büyük belirti bel ve kasık ağrısı.3 gün öncesine kadar bel ve kasık ağrısından uyku uyuyamadım ama şimdi ağrılarım azaldı.En son gebeliğimde de aşırı bel ağrım vardı.Sende ne gibi belirtiler var canım,gerçi hiç belirtisi olmayan hamilelerde mevcut.Bu kadar belirtiye rağmen hamile değilsem bir doktora gidip bu ağrıların sebebini sorucam.Senin adete kaç gün var canım
Ben de hcg testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Hatta bu gece eşime erken gebelik testi alsam mı dedim ama sonuç negatif bile çıksa kırmızılara daha 5 gün olduğu için ondan çıkmamıştır der ve umutlanmaya devam ederim ben kendimi biliyorum.Hem bukadar erken öğrenmekte iyi değil sanki çünkü kese ancak 6 haftalıkken görünmeye başlıyor,gelde bekle bekleyebilirsen onca günüSen de foto atar misin . Merak ettim.. Ben de hiç sıkışık değildim. Hatta azıcıkla yaptım. . Sabah ilk idrar değildi ama. Su falan icmemistim . Sabah hCG yapiyim diorum. Onu nasil yapsam
testlerimiz okadar benziyor ki ben benim foto sandım bir anAyyy benim ki gibi
. Sen umutlandiysan ben de umutlandimm. Benim durduktan sonra böyle oldu.. ikisi de aynı idrar