arkadaslar varikosel ameliyatı sperm kalitesinimi düşürüyomus bilginiz varmı
kmse yardımcı olmıcakmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
V
tatlım senin yumosların cok kücük degil benim gibi 2.dozunda cevap verir.
korkulcak hicbisi yok.bende aynen senin yasadıklarını yasadım gecen ay.
asılama doktor 3 kez yapar.bazı doktorlar 5 ama önce yumos büyüyüp catlıcak.
doktorun su gün demedi mi?doktor gözetiminde hicbisi olmaz korkmaaa.
kmse yardımcı olmıcakmı
V
Valla Dr bana gun vermedi kuzum Regl olunca gidicem ilaç başlıcam hangi ilaç onuda bilmiyorum inşallah çok beklemeyiz hepimizde Allah'ın izniyle sinirlerimiz iyice yıpranmadan
Valla canım hiç bı bilgim yok üzgünüm onun icin cvp vermedim
tskr ederm 6aydr denyruz olmuyo bndede sııntı yok acaba o olablrmi dedim
inşallahhhhhhhhh canımmmmmmm . adetken net görebiliyomus git cnm ihmal etme.
hayırlısııı insallahhhhhhhhhhhh olur bizlerinde evlatcıklarımız kuzucuklarımızzzzzzz
Sen beni anlamadın kuzum Regl olduğumda muayene etmişsek bana ilaç yazacak yumurta büyüten ilaçlardan bu arada devamlı takip edecek büyüme var mı ne kadar var diye. Sen co takmasın kafaya hakikaten canım aklın başka yerdeydi heral :))))) birbirimize dua edelim sağlıklı sıhhati gebe kalalım insallahhhhhh
anladım canım yaşın kac bu arada?
tek tesellim benim durumu erken farketmem. kontrol amaçlı gittim ne ile karşılastım.
bence yakın zamanda bu durumu farketmen çok iyi şimdi güvendiğin başarılı bi doktordan tedavını devam ettirirsin
hayrlı haberler alırsın inşallah.
ama bence hormon testlerini yaptır
coook utanıyorum kasıyorum kendimi doktor(kadın dogum) fobim var.
mecburen gittim geldim her hafta ordaydım.1 milyarı gecti.maddi&manevi zor canm ya.
rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :102::102::102::102::123::123::123::123:
Kiyamam Allah yardımcımız olsun inşallah yas hakikaten zor. Kac yasindasin canım sen Ben doktordan utanmıyorum alıştım kadin çok iyi çok sevecen sagolsun moral de veriyor Doktor çok önemli
benim hekim erkek cnm ya 23 yasındayım sen kac yasındasın tatlım
Himm anladİm alttan muayeneyi falan erkek Dr mü yapıyor o sarmış iste ben de 23 yaşındayım canım 90 doğumluyum benim erkek Dr a gitmeme mecbur kalmadığım sürece esim izin vermez zaten Allah mecbur bırakmasın inşallah başka çareler aratmaz Rabbim
yaşıtmışız tatlım m.oldum nerden yazıyosun bana antalya ben
erkek cnm doktorum.iyi bir hekim diye ona gidiyorum muayene 100 tl
Ben Ankara Dan canm bende m. Oldum. Benim Dr SSK da ama ücretli muayene oluyrm ben tahlillere birlikte her gidisi 50 tl yü geçmiyor inşallah daha çok yıpranmayın maddi manevi sen bu ay yine kullanacak mısın ilçe. Ne kadarlik evlisin sen
Ben 90 liyim canım sen kac yasindasin. Adetlerin gecikiyo ama gebelik yok diye gittim zaten doktoru övüyorlar inşallah hayırlı sonuclar alırız hepimiz. Hormon testlerimi yaptırdım hersey normal çok şükür
hayır canım aksine sperm hızını ve hareketini olumlu etkiliyo. eşimde vardı ameliyat oldu. o yüzden sormak istedigin bir şey varsa yardımcı olayım. ameliyattan ay sonra sperm testi verilıor.
doktorumuzun söylediğine göre sperm kalıtesi artıyo. sperm değerleri düşük olduğu için amleiyat olduk biz
canım ben lıyım. inşallah canım iyiki de gitmissin.
hormon testleri derken hangi değerlere bakltı canım?
kızlar düzenli adet görenlerin yumurtası büyür ve çatlar di mi kesin yanı?
benim de içime kurt düstü acaba ben de sıkıntı var mın diye
1 yıldr gelmeyen bi mısafırımız var. ben daha problemın ne olduğunu anlayamadım. adetın 3 . günü bakılan hormonlarım yüksek biraz ama yumurta klomenle büyüyüp çatlıyo
eşim varıkosel var ameliyat oldu spermlerin düzelmesini beklıyoruz.
yumurtlama tedavısı derken tam olarak ne yapılıyo?
ben 5 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım
doktor hiç ilaç kullanmadan bakıyo mu çatlayıp çatlamadığını anlamak için ya da büyüyüp büyümediğini?
başka bi doktor da düzenli adet gören her kadının yumurtası büyüyor ve çatlıyordur diyo
doğru mudur?
ben düzenli adet görüyorum çünkü
Daha ilaç vermedi canım bunları merak ediyorum zaten nasil tedavi uygulanıyor ne kadr zamanda olumlu sonuc alınıyor bu tedavi ne kadar sürer bürde bak tarcin corekotu kuru duydum ise yarıyor mü acaba kullanan var mı acep moral bulacak bişeyler arıyorum yardım lütfen ((