Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kimse Cvp vermiyorrrr okuyup geçmeyin birşeyler deyin kizlar yazın tecrubeleriniziSlm kizlar 8 aylık evli 7 aydır korunmuyoruz Dr kontrolüne gidişim dedim iyikide girmişim yumurtlarım büyümuyormus ilaç kullanicam durumu benim gibi olanlar tecrubelerini yazar mı lütfen ...
Neden kimse Cvp vermiyorrrr okuyup geçmeyin birşeyler deyin kizlar yazın tecrubelerinizi
Neden kimse Cvp vermiyorrrr okuyup geçmeyin birşeyler deyin kizlar yazın tecrubelerinizi
ne tür ilac verdi?
nedir sorun sorarsan cevaplayayım cnm
Daha ilaç vermedi canım bunları merak ediyorum zaten nasil tedavi uygulanıyor ne kadr zamanda olumlu sonuc alınıyor bu tedavi ne kadar sürer bürde bak tarcin corekotu kuru duydum ise yarıyor mü acaba kullanan var mı acep moral bulacak bişeyler arıyorum yardım lütfen ((
Evt CNm düzenli adet gören kadınların yumurtası büyüyor ve çatlıyor benim adetlerin evlendikten sonra bozuldu her ay 20-25 gun geç geliyor her ay ümitleniyorduk ama gebelik yoktu bende Dr a gittim yumurtalar var ama buyumuyomus iki yumurta vardı 9 mm ve 12 mm yeterli değil tabiimi 18 mm olması gerekiyormuş gebelik icin bana ne ilaç verecek bilmiyorum Regl olmayı bekliyorum umarım çok beklemeyiz1 yıldr gelmeyen bi mısafırımız var. ben daha problemın ne olduğunu anlayamadım. adetın 3 . günü bakılan hormonlarım yüksek biraz ama yumurta klomenle büyüyüp çatlıyo
eşim varıkosel var ameliyat oldu spermlerin düzelmesini beklıyoruz.
yumurtlama tedavısı derken tam olarak ne yapılıyo?
ben 5 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım
doktor hiç ilaç kullanmadan bakıyo mu çatlayıp çatlamadığını anlamak için ya da büyüyüp büyümediğini?
başka bi doktor da düzenli adet gören her kadının yumurtası büyüyor ve çatlıyordur diyo
doğru mudur?
ben düzenli adet görüyorum çünkü
keçi boynuzu ne ise yarıyormuş daha ilaç vermedi doktor canım adet olunca gel dedi bal tarcin çörek otura yumurta buyuruyormuş adet in 2. Gunu başla dediler. Sende 2 ay sonunda bu sonuc cikmadi mı ne kadr büyüdü yumurtalar canım hangi şehirdeki bu arada ben ank.
tatlım önce sakin ol.doktorun ne dedi.ilac vermediyse tedaviye baslamadınmı?
ben klomen(2ay)kullandım &catlatma iğnesi = 36 saat sonra asılama oldumm.
kür falan hic deneemedim henüz.bugün esime keciboynuzu icirmeye basladım.
keçi boynuzu ne ise yarıyormuş daha ilaç vermedi doktor canım adet olunca gel dedi bal tarcin çörek otura yumurta buyuruyormuş adet in 2. Gunu başla dediler. Sende 2 ay sonunda bu sonuc cikmadi mı ne kadr büyüdü yumurtalar canım hangi şehirdeki bu arada ben ank.
Gebelik oldu mü peki kuzum ? Gebelik icin yumurtanın 18 mm olması gerekiyoms en az benim iki yumurta vardı muayene olduğumda (alttan) biri 9 biri 12 mm di ilaçla büyütucez dedi doktor bakalım Allah'ın izniyle Takmayın diyorum ama düşünmeden duramıyorum17 mm oldu 2.dozda cevap verdi cnm benim klomene.
korkma cnm ins.hayırlısı olur.ben antalyadayım cnm.
yiyebilirsin incir.tarcın vs.sifa niyetine.ins.hayırlısııı.
Gebelik oldu mü peki kuzum ? Gebelik icin yumurtanın 18 mm olması gerekiyoms en az benim iki yumurta vardı muayene olduğumda (alttan) biri 9 biri 12 mm di ilaçla büyütucez dedi doktor bakalım Allah'ın izniyle Takmayın diyorum ama düşünmeden duramıyorum
keçi boynuzu spermler hızlansın diye cnm.belki faydası olur diye basladım.bi ark.söledi de.
tatlım senin eşinin değerlerine bakıldımı?hsg?hormon testleri falan?devlete mi özelemi gidion?
hayır canım ic belirtim yoktu.
meger asılamam tutmamıs.bugun sabah kırmızılar geldi yıkıldım.cok üzüldüm
canım büyür üzülme meraklanma.ben cok stres yapıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Aşılama tedavisini kac kere deniyorlar acaba. Yumurta buyutme tedavisini bir yıl veriyorlarmış sanırım kist yapıyormuş çık kullanmak o ilaçları. Stres yapma düvem ama elde değil biliyorum. Ben doktorda yumurtalarda büyüme tok cümlesini duydugum an dünya basıma yıkıldı anlatamam o anki kederimi sanki dünyada bı ben vardım bu sorunu yaşayan sonraki günlerde zor geldim kendime. Allah a şükür ki çaresi var dedi doktorum tek tesellim bu İnanki. Allah'a güvenmelerin saglıgımıza dikkat etmekten başka yapacak bisi yok. Bu konuyuda sırf bunum icin actım iyi seyler duymayı öyle çok istiyorum ki ((
Yok canm esim sperm vermedi bende yumurtalikla ilgili bu sorun çıkınca gerek görmedik ben tavsiye üzerine Ankara numune hast de bu Dr a gdyrm çık övdüler özel değil kadin kendi numune hastanesini istiyormuş randevu almak icin bile canım çıktı valla acayip övüyorlar adı Nilüfer benlioglu.