Yumurtlama tedavisi acil yardım

ASLIZUHAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
60
32
88
Bn daha önce hiç adet düzensizliği yaşamadım enfeksiyon sorunum için gittim bana bı antibiyotik verildi ismini hatırlamıyorum bir de folidoce antibiyotiğin yan etkisi çok fazlaydı yinede kurtulmak için kullandım bittiğinde bile baya zor toparladım sonuçta alamadım folik asit de kullandım kendimi iyi hissetmiyorum ama ondan olduğumu bilmedim kullanmaya devam ettim şikayetlerim artınca onuda biraktim.Ben ondan sonra adet görmedim doktara gidiyorum kist olmuş diyo ilaç kullanıyorum bütün hormon testlerim normal bu üçüncü böyle olması bu defa başka doktara gittim yumurtlama tedavisi önerdi ne yapacağımı bilmiyorum başka bı doktara daha gitsem mi diye düşünüyorum bu gibi sorun yaşayan ya da bilgisi olan varmı

Kistler yumurtlamayla atılan basit kistler sanırım. Yumurtlama tedavisi olun. Yumurta kiste dönüşmeden çatlatma iğnesi veriliyor. Gebelik şansı da artıyor.

Kistler yumurtlamayla atılan basit kistler sanırım. Yumurtlama tedavisi olun. Yumurta kiste dönüşmeden çatlatma iğnesi veriliyor. Gebelik şansı da artıyor.
Doktor yumurtalama tedavisi önerdi kabul ettim kistin biri bitmeden diğer tarafta iki tane oluşmaya başlamış baskilamak için Yasmin verdi ayrıca hayıt tohumu civan perçemi çayı kullanmamı söyledi bunlar kullanmaya başladım kanama oldu sebebini bilmiyorum doktorla görüştüm bı sorun görmedi ama sancım var adet sancısı gibi adet donemim biteli iki gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…