Canım ben de erken gebelik testi yaptım çıkmadı zaten 2.43 çıkmaz evet yumurtlama günümüzde batimizda aynıymışstoprak Benimde yumurtlamak ayın 6 sinda çatladı kuzum 4 ünde pikti 6ya kadar kötüydü testlerin. Şimdi 6da catladigimi varsayarsak 20 si bat. Bugün ilk idrarla olmasada kaset tipi test yaptım çıkmadı.. daha önce 2 kaybım vardı ve ikisinde de göğüslerim açıyordu. Bu ay da göğüs uclarim aciyo bakalım.. bayimiz aynı diye yazmak istedim...
Bide gebe olmadığım aylarda bhcg 0.1 cikiyo benimde hep.. bence bebiş yeni tutunmaya baslamistir inşallah oylediirrgöğüs agrinin dışında ekstra bişey yasiyo musun?
Bende 5.5 yıllık evliyim ve hiç bebeğim yokCanım ben de erken gebelik testi yaptım çıkmadı zaten 2.43 çıkmaz evet yumurtlama günümüzde batimizda aynıymışinşallah ikimizde hamileyizdir hayırlısıyla benim de 2 ay önce düşük oldu canım Nisan'da. 5 yıldır hamile kalamiyordum bir oğlum var 5 yaşında o da tedaviyle olmuştu 10 yıl olacak evleneli o yüzden hiç üstüme konduramiyorum hamileliği.
Pik gunumdu canım ya esinin sperm değerlerine baktirdiniz mi benim eşimde sperm dna hasarı var başta hareket falanda kötüydü sonra o duzelse de hasar vardı tedavi oldu oğlum öyle oldu doktorlar 1 den fazla düşük tüp bebeğin tutmamasinda falan baktiriyorlar sperm dna hasarina. 5 yıl sonra hamile kalıp düşük olunca eşim doktorun eskiden tedavi için verdiği ilaçları yeniden kullanmaya başladı belki ondan kaldım kalabildiysem hamile. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin. Bir de ben bu ay prefert diye jel kullandım hamile kalmayı kolaylastiriyormus spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşabilmesi için. Burda duymuştum onu kk da. Inşallah hamileyizdir ama ben sonuç alırsam sana uzun uzun anlatırım özelden mesaj atarım neler yaptığımı durumumuz benziyor cunkuBende 5.5 yıllık evliyim ve hiç bebeğim yok2 kez düşük yaptım hayırlısı bakalım. Bende nedense hic umutlu değilim dediğin gibi belirti aramıyorum çünkü hamileliği konduramıyom yaşadığım olumsuzluklar yüzünden İnşallah bu ay bizim ayımız olur ve şuan içimizde sımsıkı tutunmaya çalışan miniklerimiz vardır
Senin pik günün mü 4 üydü testin siliklestigi çatlama günün mü ?
Tamamdır balım haberleselim. İnşallah kese görmek kalp atışı duymak için gideceğimiz doktor kontrollerimiz için haberlesiriz bu ayPik gunumdu canım ya esinin sperm değerlerine baktirdiniz mi benim eşimde sperm dna hasarı var başta hareket falanda kötüydü sonra o duzelse de hasar vardı tedavi oldu oğlum öyle oldu doktorlar 1 den fazla düşük tüp bebeğin tutmamasinda falan baktiriyorlar sperm dna hasarina. 5 yıl sonra hamile kalıp düşük olunca eşim doktorun eskiden tedavi için verdiği ilaçları yeniden kullanmaya başladı belki ondan kaldım kalabildiysem hamile. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin. Bir de ben bu ay prefert diye jel kullandım hamile kalmayı kolaylastiriyormus spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşabilmesi için. Burda duymuştum onu kk da. Inşallah hamileyizdir ama ben sonuç alırsam sana uzun uzun anlatırım özelden mesaj atarım neler yaptığımı durumumuz benziyor cunku
Amin canım aminTamamdır balım haberleselim. İnşallah kese görmek kalp atışı duymak için gideceğimiz doktor kontrollerimiz için haberlesiriz bu ayDNA hasarimiz yok kuzum baktirmistik. Ama bende tüp bebeğe hazırlanırken eşim 2 ay antioksidan falan kullanmıştı o dönem gebe kaldım. 2 aydır eşim kullaniyodu bakalım kısmet ya inşallah minnoslar bizimle dur
Ayy ne kadar çok benzer yaşanmışlıkları kız varAmin canım aminŞu an Benim eşimde kullanıyor canım antioksidan vitamin vs. yine kullansa eşin de tabi inşallah gerek kalmaz. Ben de oğlumu tüp bebeğe gideceğiz ay reglimi beklerken öğrenmiştim
evet gercekten ck benziyormuş inşallah yakın zamanda bir oğlun olsun daha cok benzeyelimAyy ne kadar çok benzer yaşanmışlıkları kız var
bu arada Erken gebelik testi için bile erken bizim için dimiyarın sabah yapayım diyorum ne bilim iyica moralim bozulur mu ki sen kan testini ne zaman tekrarlı alsın balım?
İnsallahhhevet gercekten ck benziyormuş inşallah yakın zamanda bir oğlun olsun daha cok benzeyelimerken canım ben dün yaptım erken gebelik testini çıkmadı ama göğüsler ağrıyınca dayanamadım gittim baksana kanda bile zor yükseliyor dayanabilirsen yapma canım ben evde olunca dayanamıyorum 13. gün ancak çıkar evde. ben zaten pazartesi için randevu almıştım gidicem bakalım nolmuş
Gittim canım annemdeyim o yüzden yazamadkm. Beta düşmüş hemde ne düşmek 0.05 olmuş daha önce 0.1 i falan görmüştüm bu daha da düşük. Bugunde reglim baslamak uzere halbuki reglim cuma olmaliydi
Anladım canım.. sağlık olsun bidahaki ay sıkı hazirlanirizGittim canım annemdeyim o yüzden yazamadkm. Beta düşmüş hemde ne düşmek 0.05 olmuş daha önce 0.1 i falan görmüştüm bu daha da düşük. Bugunde reglim baslamak uzere halbuki reglim cuma olmaliydi
İyice başladı sayılır reglim canım o kadar kötü hissediyorum ki kendimi aglayasim var. Keşke senin ki gelmeseydi de güzel sonuçlar alsaydinAnladım canım.. sağlık olsun bidahaki ay sıkı hazirlanirizbenimde reglim gelicek gibi hissediyorum. Gogus ağrılarım hafifledi çünkü...
selam canım nasılsın bat tarihin ne bu ay inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız ikimizdeAnladım canım.. sağlık olsun bidahaki ay sıkı hazirlanirizbenimde reglim gelicek gibi hissediyorum. Gogus ağrılarım hafifledi çünkü...
Selam kuzum.selam canım nasılsın bat tarihin ne bu ay inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız ikimizde
Canım ya yarin en geç salı olmam gerekli erken gebelik testi yaptım yumurtlamanın 10. günü tek çizgi yaşımda var artık benim ümidimi kaybediyorum keşke hiç o düşüğü yaşayıp umitlenmeseydim çok moralim bozuk. İnşallah senden güzel haber alırız en kısa zamandaSelam kuzum.İyiyim çok şükür nolsun. Memleketime geldim canım eşim göreve gitti biz buay deneyemiyoruz inşallah bu ay senden güzel haberler alalım önümüzdeki ay da benden alalım senin bat ne zaman ??
Kaç yaşındasın ki canım? Ümidini kaybetme lütfen benim yengem 42 yasinda doğum yaptı.. ne güzel bir evladın var rahat ol kuzum gelir insallahhCanım ya yarin en geç salı olmam gerekli erken gebelik testi yaptım yumurtlamanın 10. günü tek çizgi yaşımda var artık benim ümidimi kaybediyorum keşke hiç o düşüğü yaşayıp umitlenmeseydim çok moralim bozuk. İnşallah senden güzel haber alırız en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?