• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama tarihinden 9 gün sonra beta 2.42 yeni bir gebelik olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım amin saglicakla alalım minikleri kucağımıza olmayanlarda hemen nasip etsin Allah'ım çok zor çünkü beklemek. Oğlun kaç yaşında
2.5 yaşında canım. Seninki kaç yaşında? Bu arada ben 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim

2.5 yaşında canım. Seninki kaç yaşında? Bu arada ben 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim
5 yaşında canım benim oglum. Ben de 34 yaşında 9 buçuk yıllık evliyim bizim zor oluyor çocuğumuz eşimde sprem dna hasarı var tedavisiz olmuyor

5 yaşında canım benim oglum. Ben de 34 yaşında 9 buçuk yıllık evliyim bizim zor oluyor çocuğumuz eşimde sprem dna hasarı var tedavisiz olmuyor
Anlıyorum canım. Bizde de bende sorun var. Pkos var ilaçsız adet olamıyorum oğlumda zayıflayarak öncesinde bir dizi hormon ilaçları ve klomenle hamile kaldım. Bu sefer inofolic kullandım ikinci ay hamile kaldım hiç beklemiyordum bikaç ay sonra hormon baktırmaya giderim diyordum

Anlıyorum canım. Bizde de bende sorun var. Pkos var ilaçsız adet olamıyorum oğlumda zayıflayarak öncesinde bir dizi hormon ilaçları ve klomenle hamile kaldım. Bu sefer inofolic kullandım ikinci ay hamile kaldım hiç beklemiyordum bikaç ay sonra hormon baktırmaya giderim diyordum
Aa Çok güzel yaa böyle sürprizler harika oluyor :KK36: ben de beklemiyordum açıkçası 5 yıl hiç hamile kalmadım Nisan'da düşük yaptım nişandan beri eşim ilaç kullanıyor bu ay tekrar hamile kaldim 9 yıldır evliyim 3 ayda iki hamilelik cidden mucize bizim içinde. Allah gönlümüze göre versin canım senin çocukların yaş aralığı çok güzel olacak tam ideal

stoprak stoprak , M merve_1 tebrikler, Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin.

Benim ilk hamileliğim, 2 defa beta baktirdim ama burda bazi beta sonuçlariyla belirtileri okuyunca kafam karıştı. Adet gecikmesi disinda belirtim yoktu. sat 16 hazirandi, sizlerle değerlerimiz hemen hemen aynı. Mesajlarinizi okuyunca daha iyi hissettim. Kendime dikkat edip iyi dusunmeye çalışıyorum, çok sık doktora gitmek istemiyorum, bir sıkıntı olmazsa ilk kontrole 7. haftada gitmeyi dusunuyorum ben de.

stoprak stoprak , M merve_1 tebrikler, Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin.

Benim ilk hamileliğim, 2 defa beta baktirdim ama burda bazi beta sonuçlariyla belirtileri okuyunca kafam karıştı. Adet gecikmesi disinda belirtim yoktu. sat 16 hazirandi, sizlerle değerlerimiz hemen hemen aynı. Mesajlarinizi okuyunca daha iyi hissettim. Kendime dikkat edip iyi dusunmeye çalışıyorum, çok sık doktora gitmek istemiyorum, bir sıkıntı olmazsa ilk kontrole 7. haftada gitmeyi dusunuyorum ben de.
Sat tarihimiz aynı canım sen kaçıncı günler baktirdin kaç çıktı beta sonucu

Gecikmenin 2. günü 102ydi, birinci testten 40 saat sonraki de 198di.

Hayırlı olsun canım. Değerlerin gayet iyi. Benim gibi sürekli gidip aklını karıştırma boşver 6 hafta dolunca gidersin. Ben de öyle yapacağım dayanabilirsem inşallah

Sağ ol, hepimize hayırlı olsun hamileliklerimiz. Beklemek çok zor, ikinci testimi yaptirdim sonuclar 1gün sonra cıkıyor, gece uyuyamadim saat basi internetten kontrol ettim. Ama mecburen iyiyi düşünüp bekleyeceğiz, stoprak stoprak 'ın dediği gibi gitsem iyiyse de kötüyse de yapacak bir sey yok.

Back