- 6 Haziran 2009
- 2.436
- 0
- 42
Merhaba bayanlar tam bir yıldır (doğum kontrol hapını kestikten sonra) yumurtlama sorunu yaşıyordum ve neredeyse kendiliğimden hiç adet olamıyordum ilk aylarda doktorum bir kere klomen ile tedavi etti malesef işe yaramadı peşinden ara vermiştim bir kaç ay Şubatta rahim filmi çekindim tüplerim gayet normal çıktı eşimdede hiç bir sorun yoktu ve Nisan ayında gonal f iğnelerimi aldım malesef yumurta kisti vardı ve o ayı doğum kontrol hapı ile geçirmek zorundaydım Mayıs ayında adet olunca gittim doktoruma malesef tam takip edileceği dönemde tatildeymiş riske atmak istemedi ve bugün tam son adetimden beri 40. günümdeydim bir haftadır bol bol soğan kabuğu ve maydanoz kaynatıp içiyordum biran evvel adet olayım doktora gidip iğnelerime başlayayım diye derken bugün idrar testi yaptım positif peşinden hemen kan testi yaptırdım değerim 1352 çıktı çoooook şaşkın ve mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu arada bi çok bitkisel yola başvurdum belki faydası olmuştur adet olduğum gün böğürtlen kökü kaynatıp her sabah akşam 1 çay bardağı içtim ayrıca adet düzenleyen bir çay icat ettim ve işe yaradı belliki
arkadaşlar bu arada iğnelerim elimde kaldı 3 adet gonal f ve bir çatlatma iğnesi otriville ihtiyacı olan varsa satışa sunuyorum bana özel mesaj ata bilir
Bu arada bi çok bitkisel yola başvurdum belki faydası olmuştur adet olduğum gün böğürtlen kökü kaynatıp her sabah akşam 1 çay bardağı içtim ayrıca adet düzenleyen bir çay icat ettim ve işe yaradı belliki
arkadaşlar bu arada iğnelerim elimde kaldı 3 adet gonal f ve bir çatlatma iğnesi otriville ihtiyacı olan varsa satışa sunuyorum bana özel mesaj ata bilir