• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama sorunu ve klomen adlı ilaç yardımcı olur musunuz?

Mge3e

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
18
40
18
36
Arkadaşlar merhaba sizin fikrinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz? Ben yaklaşık 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim daha sonra bu eylül ayına kadar korunduk bu ay adetimin 14. Günü doktora gittiğimde yumurtam 14.7 mm di fakat iki gün sonra tekrar gittiğimde yumurtayı göremedik.Ekim ayı için klomen başlayabiliriz dedi benim kafamı karıştıran aslında kimyasaldan sonra ilk denememizdi sadece ama 14.7 de kalmış mı oluyor yumurtam yoksa ilaç almadanda diğer ay denemelere devammı etmeyelim bilemedim :(

Bana kalirsa ilaç kullan ve hatta catlatma iğnesi yapsinlar bana yumurtlama sorunun var gibi geldi

Bana kalirsa ilaç kullan ve hatta catlatma iğnesi yapsinlar bana yumurtlama sorunun var gibi geldi
İlk defa kullanacağım için biraz tedirgin oldum birde daha ilk deneme olunca acaba çokmu acele ediyorum diyorum bazen

İlk defa kullanacağım için biraz tedirgin oldum birde daha ilk deneme olunca acaba çokmu acele ediyorum diyorum bazen
Asla öyle düşünme şimdi gereken önlemi almazsan ilerde olmaz bak ben yeni evliyim tedaviye basladim bile kimse size erken diyemez bu isteğe bağli

Back