- 22 Mart 2021
- 236
- 116
- 53
- 38
- Konu Sahibi isimsizavukat
-
Amin çok teşekkür ederimDualarımız sizinle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bence de şikayet edin. Onun yüzünden evladınızdan olacaktınız. Rabbim size bağışlasınAmin çok teşekkür ederimşuan Dr dan çıktım bebeğimin kalp atışını duyduk diğer Dr kürtaj demişti kalp artışı yok demişti bunu yaşayanlar varsa hemen başka Dr gitsin beklesin bir hafta o Dr da Allah'a havale ediyorum ama gerekli yerlere şikayet edicem
Aminn canım teşekkürlerBence de şikayet edin. Onun yüzünden evladınızdan olacaktınız. Rabbim size bağışlasın
Ahh amin canım benim yeni gördüm daha mesajını nasılsın peki gittin mi gördün inşallah hayırlısıyla bebeğini güzel haber verirsin İnşallaaaaahİnşallah hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin canımbenim kalp atışı duyulmadı Dr gittim daha 5+5 Ken bana kürtaj dedi resmen dünyam yıkıldı Dr a lanet ettim o kadar acimasizdi ki başka Dr gittik hemen o da bir hafta daha bekleyelim daha erken dedi Perşembe gidicem benimde dua ya çok ihtiyacım var banada dua eder misin
Duydum canım çok şükür Allah'aAhh amin canım benim yeni gördüm daha mesajını nasılsın peki gittin mi gördün inşallah hayırlısıyla bebeğini güzel haber verirsin İnşallaaaaah
Yaa çok sevindim yaa darısı bana olsun inşallah adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acabaDuydum canım çok şükür Allah'açok teşekkürler
Sağolasın canım benimYaa çok sevindim yaa darısı bana olsun inşallah adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acaba
Canım o günü değerlendirdik ama spontane yani bebek için değil...bu akıntılardan 5 gün önceydi yumurtlamaSağolasın canım benimAllah gönlüne göre versin inşallah öyledir o sumukumsu akıntı genelde yumurtlama dönemi gelir ama bilemiyorum üç gün üst üste değerlendirin biz bu sefer öyle yapmıştık hayırlısı olur inşallah
Merhaba n’aptınız acaba bende şuan aynı durumdayım ovülasyon günüm geçti ve şuan reglime 10 gün var söylediğiniz gbi şeffaf bi akıntı geldi gece bildiğiniz yumurta akı gbi ve fazlaydı neden olurmuş bu öğrenebildiniz miCanım o günü değerlendirdik ama spontane yani bebek için değil...bu akıntılardan 5 gün önceydi yumurtlama
Canım 25 ekimde adet oldum ama bi daha olmadım şükürler olsun minişim benimle Allah ın izniyleMerhaba n’aptınız acaba bende şuan aynı durumdayım ovülasyon günüm geçti ve şuan reglime 10 gün var söylediğiniz gbi şeffaf bi akıntı geldi gece bildiğiniz yumurta akı gbi ve fazlaydı neden olurmuş bu öğrenebildiniz mi
Ahhh canım beniiim gözün Aydın Allahım kucağına almayı da nasip etsin böyle haberlere hamile benmişim gbi seviniyorumCanım 25 ekimde adet oldum ama bi daha olmadım şükürler olsun minişim benimle Allah ın izniyle
Ay nolur bana da dua et artk her belirtiyi araştırıyorum ilk defa bu kadar yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu o yüzden bu ne die çok şaşırırdım.Allahım bize de nasip etsin artk 10 aydır uğraşıyoruz bi sefer düşük yaptım artk bebek sesi duysam eşime bakıp ağlıyorm üzüntümü onu da bilmiyorum çok değişik bu duygularCanım 25 ekimde adet oldum ama bi daha olmadım şükürler olsun minişim benimle Allah ın izniyle
Ahh canım benim hergün dualarıma eklicem Rabbim isteyen herkese nasip et diye 4 sene sonra oldu bende de ikinci bu ilki de 2,5 yıl uğraşmıştım. Hiç kolay olmadı İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım sende dua et bana...Ay nolur bana da dua et artk her belirtiyi araştırıyorum ilk defa bu kadar yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu o yüzden bu ne die çok şaşırırdım.Allahım bize de nasip etsin artk 10 aydır uğraşıyoruz bi sefer düşük yaptım artk bebek sesi duysam eşime bakıp ağlıyorm üzüntümü onu da bilmiyorum çok değişik bu duygulardarısı bana olsun inşallah
Allah razı olsun canımmAhhh canım beniiim gözün Aydın Allahım kucağına almayı da nasip etsin böyle haberlere hamile benmişim gbi seviniyorumbu akıntı güzel şeylere yaklaşıyoruz demk o zaman çok şükür
Artık hep aklımda olacaksın İnanAhh canım benim hergün dualarıma eklicem Rabbim isteyen herkese nasip et diye 4 sene sonra oldu bende de ikinci bu ilki de 2,5 yıl uğraşmıştım. Hiç kolay olmadı İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım sende dua et bana...
Amiin Allah razı olsun canım inşallah çok güzel geçer gider inşallah sende en kısa zamanda hayırla alırsın bu güzel haberi İnaşşallah canımArtık hep aklımda olacaksın İnaninşallah tahmin ettiğinden daha güzel gider bi nefeste alırsın kucağına
Canım selam sana yine birsey soracağım o şeffaf akıntın olduğunda göğsünde değişiklikler olmuşmuydu şişme ağrı vs. Vucüt ısında değişiklikler gbi.Amiin Allah razı olsun canım inşallah çok güzel geçer gider inşallah sende en kısa zamanda hayırla alırsın bu güzel haberi İnaşşallah canım❤❤
Canım bende varım ağrı değil ama sağ taraf kasığımda bi değişik birsey var böyle batma gbi kasılma gbi değişik.ve bu ay yumurtlama günlerinden sonra göğsüm hiç şişmedi acımıyor.daha önceleri merdiven inerken bile o acıyı hissederdim vücudum ateş gbi yanardı sürekli onlar hiç yok bu ay neden acabaMerhaba arkadaşlar
bir hamileliğe hazırlanma sürecim var biliyorsunuz bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik. 1 hafta geçti yumurtlamanın üzerinden kasıklarımda ağrı var biraz. Bunu yaşayan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?