Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dualarımız sizinle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim şuan Dr dan çıktım bebeğimin kalp atışını duyduk diğer Dr kürtaj demişti kalp artışı yok demişti bunu yaşayanlar varsa hemen başka Dr gitsin beklesin bir hafta o Dr da Allah'a havale ediyorum ama gerekli yerlere şikayet edicem

Bence de şikayet edin. Onun yüzünden evladınızdan olacaktınız. Rabbim size bağışlasın

Ahh amin canım benim yeni gördüm daha mesajını nasılsın peki gittin mi gördün inşallah hayırlısıyla bebeğini güzel haber verirsin İnşallaaaaah

Duydum canım çok şükür Allah'a çok teşekkürler
Yaa çok sevindim yaa darısı bana olsun inşallah adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acaba

Sağolasın canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah öyledir o sumukumsu akıntı genelde yumurtlama dönemi gelir ama bilemiyorum üç gün üst üste değerlendirin biz bu sefer öyle yapmıştık hayırlısı olur inşallah

Canım o günü değerlendirdik ama spontane yani bebek için değil...bu akıntılardan 5 gün önceydi yumurtlama

Canım o günü değerlendirdik ama spontane yani bebek için değil...bu akıntılardan 5 gün önceydi yumurtlama
Merhaba n’aptınız acaba bende şuan aynı durumdayım ovülasyon günüm geçti ve şuan reglime 10 gün var söylediğiniz gbi şeffaf bi akıntı geldi gece bildiğiniz yumurta akı gbi ve fazlaydı neden olurmuş bu öğrenebildiniz mi

Canım 25 ekimde adet oldum ama bi daha olmadım şükürler olsun minişim benimle Allah ın izniyle

Canım 25 ekimde adet oldum ama bi daha olmadım şükürler olsun minişim benimle Allah ın izniyle
Ay nolur bana da dua et artk her belirtiyi araştırıyorum ilk defa bu kadar yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu o yüzden bu ne die çok şaşırırdım.Allahım bize de nasip etsin artk 10 aydır uğraşıyoruz bi sefer düşük yaptım artk bebek sesi duysam eşime bakıp ağlıyorm üzüntümü onu da bilmiyorum çok değişik bu duygular darısı bana olsun inşallah

Ahh canım benim hergün dualarıma eklicem Rabbim isteyen herkese nasip et diye 4 sene sonra oldu bende de ikinci bu ilki de 2,5 yıl uğraşmıştım. Hiç kolay olmadı İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım sende dua et bana...

Artık hep aklımda olacaksın İnan inşallah tahmin ettiğinden daha güzel gider bi nefeste alırsın kucağına

Artık hep aklımda olacaksın İnan inşallah tahmin ettiğinden daha güzel gider bi nefeste alırsın kucağına
Amiin Allah razı olsun canım inşallah çok güzel geçer gider inşallah sende en kısa zamanda hayırla alırsın bu güzel haberi İnaşşallah canım❤❤

Amiin Allah razı olsun canım inşallah çok güzel geçer gider inşallah sende en kısa zamanda hayırla alırsın bu güzel haberi İnaşşallah canım❤❤
Canım selam sana yine birsey soracağım o şeffaf akıntın olduğunda göğsünde değişiklikler olmuşmuydu şişme ağrı vs. Vucüt ısında değişiklikler gbi.

Canım bende varım ağrı değil ama sağ taraf kasığımda bi değişik birsey var böyle batma gbi kasılma gbi değişik.ve bu ay yumurtlama günlerinden sonra göğsüm hiç şişmedi acımıyor.daha önceleri merdiven inerken bile o acıyı hissederdim vücudum ateş gbi yanardı sürekli onlar hiç yok bu ay neden acaba bu ayda olmadı galiba bide 3-4 gün önce şeffaf bi akıntı oldu yumurta akı gibi ama çok yoğundu ilk defa bu kadar yoğundu nie bunlar değişti kızlar yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…