- 25 Aralık 2020
- 75
- 33
- 8
- 29
- Konu Sahibi isimsizavukat
-
Bi kaç gün oldu reglim 3 gün gecikti test yaptırdım test sonucu çıkmadan regl oldum bu ay da olmadı benim maalesefşu an ben de yaşıyorum sizinki hala devam ediyor mu?
Çok üzüldüm umarım en yakın zamanda olur canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın . benim de değerlendirilen yumurtlama döneminden sonra başlayan batmalar gitgide artıyor 6 gün var bata iyice ağrı hissediyorum ve hep yatmak istiyorum umarım bu ay olurBi kaç gün oldu reglim 3 gün gecikti test yaptırdım test sonucu çıkmadan regl oldum bu ay da olmadı benim maalesef
Hayırlısı olsun rabbim nasip etsinÇok üzüldüm umarım en yakın zamanda olur canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın . benim de değerlendirilen yumurtlama döneminden sonra başlayan batmalar gitgide artıyor 6 gün var bata iyice ağrı hissediyorum ve hep yatmak istiyorum umarım bu ay olur
Çok teşekkür ederim dua edelim birbirimize umarım önümüzdeki ay haberin gelirHayırlısı olsun rabbim nasip etsin
İnşalah Allah razı olsunÇok teşekkür ederim dua edelim birbirimize umarım önümüzdeki ay haberin gelir
Hepimizden canımİnşalah Allah razı olsun
hamilelik oldu mu canımşu an ben de yaşıyorum sizinki hala devam ediyor mu?
hamilelik oldu mu canım
Geçen ay olmadı bu ay bakalım kısmetsehamilelik oldu mu canım
hayır az miktarda iltahap vardı ama çözdük umutlar bu aya bakalımhamilelik oldu mu canım
inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahGeçen ay olmadı bu ay bakalım kısmetse
inşallah canım allah hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin inşallah isteyen herkesehayır az miktarda iltahap vardı ama çözdük umutlar bu aya bakalım
Bendim de yumutlama günüm de oldu ve bel ağrısı oldu ilk defaMerhaba arkadaşlar
bir hamileliğe hazırlanma sürecim var biliyorsunuz bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik. 1 hafta geçti yumurtlamanın üzerinden kasıklarımda ağrı var biraz. Bunu yaşayan var mıydı?
Peki neden normal yani bende bu belirtileri yaşıyorum adetime 6 gün var gebelik olmayabilir miYumurtlama günü değerlendirmesi yapıldığında kasık ağrısı,meme hassasiyeti, baş ağrısı özelikle migren varsa ağrısı olması çok normaldir
Adete kadar devam ediyorsa tabiki hamilelik olabilir ben yumurtlama günü için yazdım onu yabi yumurtlama günü degerlendirdigin olabiliyor tabi sonrasindada devam ediyorsa hamilelik olabilir canımPeki neden normal yani bende bu belirtileri yaşıyorum adetime 6 gün var gebelik olmayabilir mi
Sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah ben adet oldum geçen ay hatta bu şu anda bu hafta yumurtlama haftamdayım bakalım kısmet dua eder misin bana benim de bbişm olsun inşallahAdete kadar devam ediyorsa tabiki hamilelik oldu olabilir ben yumurtlama günü için yazdım onu yabi yumurtlama günü degerlendirdigin olabiliyor tabi sonrasindada devam ediyorsa hamilelik olabilir canımben suan hamileyim Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşallah hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin canımSağlıkla sıhhatle doğsun inşallah ben adet oldum geçen ay hatta bu şu anda bu hafta yumurtlama haftamdayım bakalım kısmet dua eder misin bana benim de bbişm olsun inşallah
Dualarımız sizinle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnşallah hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin canımbenim kalp atışı duyulmadı Dr gittim daha 5+5 Ken bana kürtaj dedi resmen dünyam yıkıldı Dr a lanet ettim o kadar acimasizdi ki başka Dr gittik hemen o da bir hafta daha bekleyelim daha erken dedi Perşembe gidicem benimde dua ya çok ihtiyacım var banada dua eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?