- 1 Mayıs 2020
- 1.224
- 1.157
- Konu Sahibi Reed Flowers
Canım ona ayrıca bakıyorlar. Doktorundan iste istersen.bu amh testi nasıl yapılıyor bana da homon baktılar ama o test yoktu
etkiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ona ayrıca bakıyorlar. Doktorundan iste istersen.bu amh testi nasıl yapılıyor bana da homon baktılar ama o test yoktu
etkiliyor mu
Benimde 12 ay olcak tam olarak ne zaman?Tam 12 ay olucak benimde cok ihtiyacim var
evet toplama bakılıyorHerşeye baktılar o test ile ilgili sadece onda sorun gördüler. İleri hız(class a)%25di. Class b %5, class c %5 idi. Toplam bizim için önemli olan %30 dediler. Aşılama yaptırdığımızda ise arttığını gördük. A ve b nin toplamı %40 olmuştu
Ooo çok iyi maşallah bizimde kürlerle, takviyelerle arttığını anladık aşılama yaptırırken.evet toplama bakılıyor
35 üstü iyi demişti doktor eşime
eşimin de 65 di toplamı
ama 2 yıldır 1 düşük iki kimyasal yaşadımOoo çok iyi maşallah bizimde kürlerle, takviyelerle arttığını anladık aşılama yaptırırken.
Eylul 16 hem evlilik yil dönümü hemde korunmasiz ilişkimizBenimde 12 ay olcak tam olarak ne zaman?
Aaa maşallah ne güzel yavrularınız var biz daha birinciyi çözemedik olsun en azından hamile kalabiliyorsunuzama 2 yıldır 1 düşük iki kimyasal yaşadım
iki çocuğum var bu arada 3. için uğraşıyoruz
Yaa bende umutluyum bi ay hatta test alicam yarin yapicam adetime 2 3 gun kalaumutlandirmak istemem asla sizi ama kimyasal yaşadığım ay benim de yumurtlamanın ertesi günü başladı hassasiyet
ve. öyle gitti kanama olmadan 2 gün önce geçmişti aslında o ay erken test yapsam çıkarmış çünkü benim adetim oldu 6 gün
sonra tekrar başladı öyle acile gidince beta 470 çıkmıştı
Evet 2. Doktorum da amh takma bu kadar her sy değişen birsey demisti sen denemeye devam et dediBurda bir çok şey görüyoruz o kadar düşük değil bence belki normalin biraz altında olabilir. Benim ama 1.2 çıkmıştı 30 yaşındayım doktorum sorun yok demişti. Tayin nedeniyle il değiştirdik. Ünlü bir doktora gideyim dedim. Adam bizi çenesiyle dövdü resmen. Erken menopoz, size ben aşılama bile yapmam direk tüp bebek acele edin dedi. Tabi biz ağlayarak çıktık. Bu kadar vahim durumda mıyız diye. Ertesi gün başka doktora gittik. Normal herşey sorun yok o tüp bebek konusunda ünlenen bir doktor olduğu için sizin gibiler onun için bulunmaz nimet dedi. Yani işin özü doktora göre değişiyor bunun yorumu
Maşallah inşallah hayırlı haberler alırız bende bu ay yumurtlama gördüm bakalımEylul 16 hem evlilik yil dönümü hemde korunmasiz ilişkimiz
Şöyle moral veren doktorları seviyorumEvet 2. Doktorum da amh takma bu kadar her sy değişen birsey demisti sen denemeye devam et dedi
işte sürekli kimyasal yaşamak da can sıkıyorAaa maşallah ne güzel yavrularınız var biz daha birinciyi çözemedik olsun en azından hamile kalabiliyorsunuz
haber verin muhakkak.Yaa bende umutluyum bi ay hatta test alicam yarin yapicam adetime 2 3 gun kala
E doktor bunu araştırmıyor muişte sürekli kimyasal yaşamak da can sıkıyor
benim toplam 5 kimyasalım var
bu ay test verdim genetikte sonuç çıkmadı henüzE doktor bunu araştırmıyor mu
İnşallah canim yarin test stogu yapicam evlilik yil donumumde supriz yapmak istiyorumMaşallah inşallah hayırlı haberler alırız bende bu ay yumurtlama gördüm bakalım
Hatta bana tekrar baktir demisti ben baktirmadim ama bu ay baktiricam regl olursamŞöyle moral veren doktorları seviyorum
İnşallah canimhaber verin muhakkak.
inseAllah pozitif olur
İnşallah hiç gerek kalmazHatta bana tekrar baktir demisti ben baktirmadim ama bu ay baktiricam regl olursam