Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurtlama sonrasi gebe kalanlar ne gibi belirtileriniz oldu hatirliyor musunuz ? Benim kasigimda sizlamalar var bel agrim oluyor arada
Çok belirgin gogus ağrısı olmuştu.kasiklarim ve belim çok ağrıdı.kasik ağrısına dayanamadım ben regli ağrısı gibi değildi.hemen acile gitmiştik test yapıldı ultrason falan öyle öğrendim.

Canim cok hevesleniyorum o kadar istiyorum ki ben tek tupluyum
Hsg düşündünüz mü hiç dr değiştirin banada işk gittiğim dr aşılama dedi ikincisi hsg yapalım dedi hsg den sonra ilk ay kimyasal gebelik geçirdim şubattaydı düştü bu ayda hamile kaldım bendede sağ açık sol kapalıydı açıldı hsg den sonra

Hayir ama olmazsa cektirecegim mecbur. Sag tarafim agriyor yumurtlama gunlerinde dikkat ettim. Sag tupum yok o yuzden hamile kalamiyorum soldan yumurtlamam gerekiyor bana dua et olur mu Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Hayir ama olmazsa cektirecegim mecbur. Sag tarafim agriyor yumurtlama gunlerinde dikkat ettim. Sag tupum yok o yuzden hamile kalamiyorum soldan yumurtlamam gerekiyor bana dua et olur mu Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Saol canım isteyen herkese nasip etsin Allah geçmiş olsun hep ediyorum dua isteyenlere zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…