- 24 Ekim 2019
- 106
- 66
- 13
- Konu Sahibi Beatifulwoman
-
İkinci bi defa daha mı yumurtlama oldu sizce ? Ole karistiki kafamİkinciye yumurtluyorsun bence
Bu iyi bişey mi sizce ?İkinciye yumurtluyorsun bence
İşte 6 sında yumurtlama oldu teste olduğu gibi sonra 10 unda tekrar oldu şaşırdım kaldım ? 15 gün sonra anca test yapabilirim ama kafam karisti. İkiz gebelik olabilir mi acaba çift yumurta MJ çıktı acaba onu da bilemiyorum ???Ovulasyon sonrası kacıncı gunun
Yani gebelik için 2 hafta sonra net bişey diyebilirim test yaptıktan sonraİkinci yumurtlamada olabilir gebelikte olabilir
Yumurtlamadan 12 gün geçince gebelik belli oluyor genelde teste devam ettiniz mi tekrar silinme oldumu koyulaşma devam ediyor muYani gebelik için 2 hafta sonra net bişey diyebilirim test yaptıktan sonra
Teste devam ettim 10undan sonra siliklesmeye başladı ekte sunuyorumYumurtlamadan 12 gün geçince gebelik belli oluyor genelde teste devam ettiniz mi tekrar silinme oldumu koyulaşma devam ediyor mu
O zaman demek ki ikinci kez yumurtlama olmuş inşallah tutunmuştur bebeğinizTeste devam ettim 10undan sonra siliklesmeye başladı ekte sunuyorum Eki Görüntüle 2561921
İnşallah allahım herkesé nasip etsin inşallahO zaman demek ki ikinci kez yumurtlama olmuş inşallah tutunmuştur bebeğiniz
Amin cnm inşallahİnşallah allahım herkesé nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim ilginiz içinAmin cnm inşallah
İşte 6 sında yumurtlama oldu teste olduğu gibi sonra 10 unda tekrar oldu şaşırdım kaldım ? 15 gün sonra anca test yapabilirim ama kafam karisti. İkiz gebelik olabilir mi acaba çift yumurta MJ çıktı acaba onu da bilemiyorum ???
Dediginizi anlayamadim. 6.gün derken adetin 6.günü mu demek İstediniz?Arkadaşlar öncelikle şu testlerinizi zamanı gecince alt alta dizip atmayın.yarım saat sonra o test gecersizdir. Rengi solar karışir dogru sonuc vermez.
gördügümüz kadariyla 2.ye yumurtluyorsunuz. Zaten 6.gün yumurtlama normal adet gören biri için cok erken bi yumurtlama.buda dedigimizi kanitlar nitelikte. 2.ye yumurtlama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?