• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrasi t çizgisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar öncelikle şu testlerinizi zamanı gecince alt alta dizip atmayın.yarım saat sonra o test gecersizdir. Rengi solar karışir dogru sonuc vermez.

gördügümüz kadariyla 2.ye yumurtluyorsunuz. Zaten 6.gün yumurtlama normal adet gören biri için cok erken bi yumurtlama.buda dedigimizi kanitlar nitelikte. 2.ye yumurtlama var
Ben 12 sinde adet oldum 28 inde yumurtlama yani (6) sayılı yer . Sonrasında (10)yazılı yerde tekrar t daha koyu çıktı testte. O yüzden kafak karıştı 2 kere yumurtlama oldu gibime geldi ama emin değildim . Adetimden 16 gün sonra bu olaylar gerceklesiyor

Ben 12 sinde adet oldum 28 inde yumurtlama yani (6) sayılı yer . Sonrasında (10)yazılı yerde tekrar t daha koyu çıktı testte. O yüzden kafak karıştı 2 kere yumurtlama oldu gibime geldi ama emin değildim . Adetimden 16 gün sonra bu olaylar gerceklesiyor
Ozaman 2.koyu çıkan testiniz çok gec yumurtlama için. Yani dedigm gbi testler yarim saat öncesne ait olmadgi için yaniliyo olabilirz ama .2. Yumurtlama olabilir her ihtimale karsi degerlendirin

Ozaman 2.koyu çıkan testiniz çok gec yumurtlama için. Yani dedigm gbi testler yarim saat öncesne ait olmadgi için yaniliyo olabilirz ama .2. Yumurtlama olabilir her ihtimale karsi degerlendirin
Evet degerlendirdim. Teşekkür ederim . 2. Yumurtlama olsa arka arkaya olur mu arada 4 gün falan var . Bilemedim kan verip göreceğim inş .

Duzenli regl goruyomusun. Ben ovulasyon denedigim ay 4 defa koyu renk yakaladim pek anlam veremedim bu nedenle pko oldugu soylenmisti lh bazen yuksek olabiliyomus lh hormonunun yuksek olmasi da yaniltiyo ovulasyonu

Back