• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Sonrası Oluşan Ağrılar

gulooz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
176
1
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar, 3 aydır yumurtlamadan sonra adet dönemine kadar ağrılarım oluyor. kısa süreli, aşırı kramp şeklinde değil ama adet gününe kadar her gün ağrı kendini hissettiriyor. böyle ağrıları olanlar varsa bilgi alabilir miyim? temmuzda doktora gideceğim ama önceden bir bilgi alayım dedim. 1 senedir de çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşimde sperm sayımı az olduğunu için temmuzda gideceğiz doktora. bakalım kısmet herşey hayırlısı olsun..

Bende aynı içerikli konu açtım ama cevap veren olmadı inş. sana verirlerde bende bilgilenmiş olurum.Bu arada bende 15 aylık evliyim ve bebk için uğraşıyoruz.Aynı ağrılar bende de var .:97:

yumurtlama sonrası yumurta çatlamasıyla karın içinde sıvı oluşabilir bu kendi kendine geçen bir durum olabiliyor (benim başıma gelmişti doktorun yorumu böyleydi) bundan dolayı ağrı yaşayabilirsiniz onun dışında yumurtanız çatlamıyor önemsiz kistlere dönüşüp adetle birlikte kayboluyor olabilir ama herşeyden önemlisi doktora görünmekte fayda var

benimde çok ağrılarım olmuştu yumurtaların fazla olması ve kaliteli olması ile alakalı galiba benim yumurta sayım baya fazla idi Rabbime şükürler olsun tüp bebek sonrası iyi haber aldık. ama tabiki en iyisini dr lar bilir muayene olmadan aklınıza kötü şeyler getirmeyin

benimde çok ağrılarım olmuştu yumurtaların fazla olması ve kaliteli olması ile alakalı galiba benim yumurta sayım baya fazla idi Rabbime şükürler olsun tüp bebek sonrası iyi haber aldık. ama tabiki en iyisini dr lar bilir muayene olmadan aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Allah analı babalı büyütsün inş. Allah bize de nasip etsin.Bende tedaviye başladım adetimin 3. günü klomen kullandım ve doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı.çatladıktan sonra başladı bende bu ağrılar. İnş. allah bzmde göbüşümüzü doldurur.:49:

Allah analı babalı büyütsün inş. Allah bize de nasip etsin.Bende tedaviye başladım adetimin 3. günü klomen kullandım ve doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı.çatladıktan sonra başladı bende bu ağrılar. İnş. allah bzmde göbüşümüzü doldurur.:49:

Allah isteyen herkese nasip etsin bebek inşaAllah.. bende temmuz ayında muayene ile başlıyacağz. ama biraz korkuyorum.. artık doktor sıfırdan bir muayene edecek sonra neyi uygun görürse aşılama veya tüp bebek yapılacak. İnşaAllah hastaneye gerek kalmadan bebek olur diye dua ediyoruz bekliyoruz bakalım.. klomen denilen yumurtlama çatlatma iğnesi mi oluyor.. ecrin hanım sizinde aynı benim ağrılar gibi mi oluyor adete kadar sürüyor ve her gün mutlaka kendini belli ediyor..

Allah isteyen herkese nasip etsin bebek inşaAllah.. bende temmuz ayında muayene ile başlıyacağz. ama biraz korkuyorum.. artık doktor sıfırdan bir muayene edecek sonra neyi uygun görürse aşılama veya tüp bebek yapılacak. İnşaAllah hastaneye gerek kalmadan bebek olur diye dua ediyoruz bekliyoruz bakalım.. klomen denilen yumurtlama çatlatma iğnesi mi oluyor.. ecrin hanım sizinde aynı benim ağrılar gibi mi oluyor adete kadar sürüyor ve her gün mutlaka kendini belli ediyor..

Canım klomen hap.adetin 3.günü başlıyosun günde 2 tane içiyosun 5 gün boyunca bu şekilde devam ediyosun.Yumurtlamana yardımcı oluyo geliştiriyo.Yumurtlama döneminde de doktor çağırıyo ultrasondan bakıyo yumurta oluşmuş mu diye.ben adetin 12 . günü gitmiştim ama yumurtan çatlamış dedi.yumurtlama zamanı boyunca her gün ilişkiye girdik.Benim bu ağrılarım normalde sadece yumurtlarken olurdu ama bu ay ne hikmetse yumurtladıktan sonra olmaya başladı ve hala da devam ediyo.Bakalım doktor 16.da gel gebelik var mı bakalım dedi.Perşembe gidicem inş. hamişimdir.Eğer değilsemde yine mi ilaç verir napar bilmiyorum.Senn tedavi sürecin nasıl gittinmi doktora.:97:

Ben daha hiç gitmedim. temmuz ayında gideceğim. en baştan alttan muayene, hormon testleri kan tahlilleri, rahim filmi yani sıfırdan muayene yapıp ona göre yol izleyeceğiz. eşiminde son sperm testi yapılacak o da muayene olacak. biz yeni başlıyoruz. önceden ayrı ayrı olmuştuk şimdi artık aşılama veya tüp bebek ne gerekiyorsa gireceğiz yola. sen yeni mi başladın tedavi süresine. neden dolayı başladınız? yumurtlama sorunu mu var?

arkadaşlar merhaba.Ben 3-4 ay önce perde ameliyatı oldum.bikaç aydır benimde kasıklarımda şişkinlik oluyo çok.Eskiden bu kadar olmazdı.Çok yoğun hissediyorum yaklaşık 1 hafta sürüyo sonra geçiyo.Adete 2 hafta kala oluyo yumurtlamayla alakalı olduğunu hissediyorum ama yumurtalar kaliteli olduğundanmı sayısımı fazla bilmiyorum.Dr uma sordum yumurtlama zamanı normal dedi :26:

Ben daha hiç gitmedim. temmuz ayında gideceğim. en baştan alttan muayene, hormon testleri kan tahlilleri, rahim filmi yani sıfırdan muayene yapıp ona göre yol izleyeceğiz. eşiminde son sperm testi yapılacak o da muayene olacak. biz yeni başlıyoruz. önceden ayrı ayrı olmuştuk şimdi artık aşılama veya tüp bebek ne gerekiyorsa gireceğiz yola. sen yeni mi başladın tedavi süresine. neden dolayı başladınız? yumurtlama sorunu mu var?

canım bende de eşimde bi problem yok.ama Allah'ın takdiri ilahisi hayırlısı değilki vermiyo.benim tedavi sürecim yeni başladı.KAsımda gitmiştim ilaç vermişti 3 ay bekle eğer gebelik oluşmazsa eşinin spermine bakıcaz demişlerdi.Gebelik oluşmadı eşim sperm testi verdi sonuç çok şükür iyiydi.Bende sonucu alıp doktoruma gittim.Klomen verdi Kullan adet olduktan 12 gün sonra gel yumurtana bakıcaz dedi.Gittim yumurtam çatlamıştı.3 gün ilişkiye girin dedi.adet zamanında tekrar gel bakalım dedi.bgn gittim.Kan testi yaptım gebelik yok.1 hafta bekle kendiliğinden adet olmazsan gel olursan da 2. veya 3. günü gel dedi.Heralde alttan bakıcaklar veya rahim filmi çekicekler bilmiyorum.Testin verdiği negatiflikle aklım başımda değildi soramadım :43::43:

Amin canım Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin tüm isteyenlere. Allah'ım kimseyi evlat hasreti özlemi ile sınamasın .

canım bende de eşimde bi problem yok.ama Allah'ın takdiri ilahisi hayırlısı değilki vermiyo.benim tedavi sürecim yeni başladı.KAsımda gitmiştim ilaç vermişti 3 ay bekle eğer gebelik oluşmazsa eşinin spermine bakıcaz demişlerdi.Gebelik oluşmadı eşim sperm testi verdi sonuç çok şükür iyiydi.Bende sonucu alıp doktoruma gittim.Klomen verdi Kullan adet olduktan 12 gün sonra gel yumurtana bakıcaz dedi.Gittim yumurtam çatlamıştı.3 gün ilişkiye girin dedi.adet zamanında tekrar gel bakalım dedi.bgn gittim.Kan testi yaptım gebelik yok.1 hafta bekle kendiliğinden adet olmazsan gel olursan da 2. veya 3. günü gel dedi.Heralde alttan bakıcaklar veya rahim filmi çekicekler bilmiyorum.Testin verdiği negatiflikle aklım başımda değildi soramadım :43::43:

Hayırlısı ecrin.. canını sıkma. İşte rabbim kimine hemen verir çok verir. birden olur. kimine de işte böyle sabretmesi gerektiği için veriyor. Her şeyde hayır vardır. bende korkuyorum bu doktor hastane işlemlerinden ama işte demek ki göreceklerim var diyorum. hayırlısı olsun. Dua ediyorum. bekliyoruz. artık gideceğim ya sıkıntılar da basıyor. Ben öğretmenim. okuldan sıkılyorum. evden sıkılyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Çocuğun kıymetini kendiliğinden hamile kalanlar anlayamaz. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin.. amin...

arkadaşlar ilk defa adetimin 16.günü pembe lekelenmeler oluyor kasıklarım ağrıyor neden olabilir

Hayırlısı ecrin.. canını sıkma. İşte rabbim kimine hemen verir çok verir. birden olur. kimine de işte böyle sabretmesi gerektiği için veriyor. Her şeyde hayır vardır. bende korkuyorum bu doktor hastane işlemlerinden ama işte demek ki göreceklerim var diyorum. hayırlısı olsun. Dua ediyorum. bekliyoruz. artık gideceğim ya sıkıntılar da basıyor. Ben öğretmenim. okuldan sıkılyorum. evden sıkılyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Çocuğun kıymetini kendiliğinden hamile kalanlar anlayamaz. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin.. amin...

Öyle canım sende kendini sıkma.Ben adet oldum yarın tekrar doktora gidicem bakalım herşeyin hayırlısı inş.Her hastaneye gidişimde ağlaya ağlaya dönüyorm her gelen kadın hamile karnı burnunda geliyo bense onlara bakıp acaba bende böle olucakmıyım diye iç geçiriyorum.Ama herzaman tevekkülü elden bırakmamak lazım ben Allahıma sığııyorum elbet bi bildiği varki vermiyo.Sende üzülme inş. bizimki göbüşlerimiz dolucak ve buraya artık başka konular açıcaz.Çocuğum çok yaramaz uyumuyo gaz çıkarmıyo kaka yapmıyo yemek yemiyo vs. :1::1:

Benim çalıştığım okulda da ecrin her sene mutlaka 3 veya 4 kişi hamile oluyor. ben hep görüyorum hamileleri. senin dediğin gibi insan bakıyor inanamıyor. sanki uzakmış gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin. seni anlıyorum. benim de eltim hamile kaldı 2. çocuğa doğurdu. 4 aylık oldu. üstümüze 2.sini doğurunca çok kötü oldum. Ağladım ama işte ne kısmetse onu görüyorsun. bir hocamızda böyle zor günler geçirdi. hastaneye gitti tüp bebek yaptırdılar. 16 milyar para gitti dedi. ama sonradan kendiliğinden oldu. çıkacak para varmış. kısmet herşey de Allah kolay atlatmayı nasip etsin. Kaldıramayacağımız yük vermesin. Ecrin sen hangi hastaneye gidiyorsun? Hangi şehir? Adet oldun ya doktor nasıl yol izlemek istedi onu da söyler misin?

slm iyi aksamlar diliyorum herkese ben 10 yıldır denemedigim hiç birşey kalmadı ama yinede rabbim bana evlat vermedi allahım sizlerin yüzünü güldürür inşallah benim ümidim kalmadı rabbim sizlerin yüzünü güldürür inşallah rabbim kalbinize göre versin bu mubarek aylarda

Benim çalıştığım okulda da ecrin her sene mutlaka 3 veya 4 kişi hamile oluyor. ben hep görüyorum hamileleri. senin dediğin gibi insan bakıyor inanamıyor. sanki uzakmış gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin. seni anlıyorum. benim de eltim hamile kaldı 2. çocuğa doğurdu. 4 aylık oldu. üstümüze 2.sini doğurunca çok kötü oldum. Ağladım ama işte ne kısmetse onu görüyorsun. bir hocamızda böyle zor günler geçirdi. hastaneye gitti tüp bebek yaptırdılar. 16 milyar para gitti dedi. ama sonradan kendiliğinden oldu. çıkacak para varmış. kısmet herşey de Allah kolay atlatmayı nasip etsin. Kaldıramayacağımız yük vermesin. Ecrin sen hangi hastaneye gidiyorsun? Hangi şehir? Adet oldun ya doktor nasıl yol izlemek istedi onu da söyler misin?

Benimde eltim üstüme çocuk doğrdu şuan 2 aylık bi bebeği var allah bağışlasın.Moralini bozma hayırlısı diyelim tevekkülü elden bırakmayalım.Bgn gidicem doktora.Canım o kan testinin sonucunu görünce o kdr kötü oldum ki çünkü hamile olduğumu düşünüyodum hatta eşime nasıl süpriz yapıcağımı bile ayarlamıştım ama kocaman sıfırı görünce yerle bi oldum.Doktor adetin 2. günü gel dedi hiç sormadım bile napılcak nasıl bi yol izlencek diye sadece tamam deyip kendimi odadan dışarı atabildim gerisi de bilindik hikaye GÖZYAŞI.Bakalım benim bildiğim adetin 2.günü rahim filmi çekiliyo ama öle bşy olsa sölerdi heralde.Eltimde 2.çocuk için tedavi gördü o da adetliyken gitti doktor bakıp ilaç vermişti.Banada mı öle yapar yoksa rahim filmimi çeker bilmiyorum yarın anlatırım nolduğunu :50:

slm iyi aksamlar diliyorum herkese ben 10 yıldır denemedigim hiç birşey kalmadı ama yinede rabbim bana evlat vermedi allahım sizlerin yüzünü güldürür inşallah benim ümidim kalmadı rabbim sizlerin yüzünü güldürür inşallah rabbim kalbinize göre versin bu mubarek aylarda

canım allah yardımcın olsun.Ne probleminiz var sakıncası yoksa anlatırmsn.:59:

Back