How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

Yanlis gormuyorsam coook hafif varla yok arasi bi pembelik var ... gunun gecince test yaptir ve simdi cizgi hic gormemisgibi dusun...sonra olmazsa uzulme...bence...Benim de elimde test var ve dört gunum var. Sabirla bekliyorum tam adet gunu yapmayi planliyorum...
canım naptın adet oldunmu ?

Evet. Tam da gününde oldum. Zaten ihtimal azdı bu ay Nedenini biliyorum yani hayırlısı olsun Rabbime inanıyorum herseyde bir hayır var. Şubat ayına ne kaldi:KK49::KK76:
amin canm hakkında hayırlsı olsun

kızlar hamile olanları tebrik ederim. Ovulasyon testim iki gün koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım. Ama evden hızlıca seyahate çıkmam gerekince onu öylece bıraktım şehir dışına gittim dün akşam döndüm bir bakayım dedim incecik pembe bir çizgi vardı. testin üstünden tabi 3 gün geçmiş oldu sizce dikkate alamalı mıyım ?

kızlar hamile olanları tebrik ederim. Ovulasyon testim iki gün koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım. Ama evden hızlıca seyahate çıkmam gerekince onu öylece bıraktım şehir dışına gittim dün akşam döndüm bir bakayım dedim incecik pembe bir çizgi vardı. testin üstünden tabi 3 gün geçmiş oldu sizce dikkate alamalı mıyım ?
tesekkürler canım,bence testi tekrar etmelisin ilk 15 dakikayı değelendir bence belkide hemen cıkmıstır ama tekrarla derim ben ..bat ne zman

Merhaba kızlar,

Bu ay klomen kullandım.Yumurtalarım oluşmuş fakat daha 18 mm e ulaşmamış. Pko var bende geç yumurtluyorum malesef.

tesekkürler canım,bence testi tekrar etmelisin ilk 15 dakikayı değelendir bence belkide hemen cıkmıstır ama tekrarla derim ben ..bat ne zman
benim bat tarihim hiç belli olmuyor ben pkoluyum. telefonumdaki uygulamaya göre 6 gün gecikmem var. ama adet bitiminden sonra ovulasyon testi yapıyorum. 32. günde koyu görünce değerlendirdim. Ama 33. gün silikleştimi diye bakayım derken o da kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım. Bu akşam testi tekrar edeyim. Belki de hemen çıktı bekleyemedim ki.

benim bat tarihim hiç belli olmuyor ben pkoluyum. telefonumdaki uygulamaya göre 6 gün gecikmem var. ama adet bitiminden sonra ovulasyon testi yapıyorum. 32. günde koyu görünce değerlendirdim. Ama 33. gün silikleştimi diye bakayım derken o da kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım. Bu akşam testi tekrar edeyim. Belki de hemen çıktı bekleyemedim ki.
ovulsayon testi eğer yumurtlama döneminde yapmadıysan ve pozitif verdiyse hamileliği gösterebiliyor canm seninki yumurtlamada olabilir,sen yine bi gebelik testiyle netleştir bence

Merhaba kızlar,

Bu ay klomen kullandım.Yumurtalarım oluşmuş fakat daha 18 mm e ulaşmamış. Pko var bende geç yumurtluyorum malesef.
yeterli büyüklüğe ulaşır canm merak etme büyüyünce de çatlatma iğnesi yaparlar tutar inşallah ..

yeterli büyüklüğe ulaşır canm merak etme büyüyünce de çatlatma iğnesi yaparlar tutar inşallah ..

Canım geçen ay 18 mm di çatlatma iğnesi vurundum tutmadı malesef. Klomen kullandım bu ay 4 yumurta oluşmuş biri 13 diğerleri 10 mm

Back