How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

Yaklasik 2 yillik evliyim. Doktora gittim adetimin 13 14uncu gunlerine denk getirdim. Yumurtlamam oluyormu diye. Olustugunu gordum. Doktorda kendiligimden hamile kalabilcegimi biraz beklememi soyledi. Sonra olmayinca tekrar gittim. Adetliyken muayene oldum..bir onceki ay ki yumurtamin kist oldugunu soyledi. Tahlil yaptirdim hormonlar normal cikti. Bunun uzerine klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Fakat klomen bana kist yapti. Catlamasi gereken olgun yumurtada igneye ragmen catlamayarak kiste donustu. Butun bunlardan sonra catlama sorunum oldugunu dusunmeye basladim. Adetlerim ise duzenlidir gunleri genelde sasmaz. Doktor genel tabloya bakarak catlama sorunum oldugunuda dusunmuyor. Yani adetleri duzenli olan duzenli yumurtlar deniyor ama bilemiyorum. Bahsettigim sey bu arada polikistik over degil. Oyle bir durum soz konusu degil. Bende yumurta buyuyor gereginden cok buyuyerek kist oluyor.

Yaklasik 2 yillik evliyim. Doktora gittim adetimin 13 14uncu gunlerine denk getirdim. Yumurtlamam oluyormu diye. Olustugunu gordum. Doktorda kendiligimden hamile kalabilcegimi biraz beklememi soyledi. Sonra olmayinca tekrar gittim. Adetliyken muayene oldum..bir onceki ay ki yumurtamin kist oldugunu soyledi. Tahlil yaptirdim hormonlar normal cikti. Bunun uzerine klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Fakat klomen bana kist yapti. Catlamasi gereken olgun yumurtada igneye ragmen catlamayarak kiste donustu. Butun bunlardan sonra catlama sorunum oldugunu dusunmeye basladim. Adetlerim ise duzenlidir gunleri genelde sasmaz. Doktor genel tabloya bakarak catlama sorunum oldugunuda dusunmuyor. Yani adetleri duzenli olan duzenli yumurtlar deniyor ama bilemiyorum.
Evet bende öyle biliyorum düzenli adette düzenli catlama senin az kalmış gününe inşallah vardır canım inşallah Allah gönlüne göre versin evlat bu hayatta ki en güzel duygu bu duyguyu başka hiç birşey tatdırmıyorum ama olucaktır seninde strea yapma streste cok etken test yapsan cıkar mı ben burda cok kişinin okudum adetine 3-4-5 gün kala yapanlar var?

Evet bende öyle biliyorum düzenli adette düzenli catlama senin az kalmış gününe inşallah vardır canım inşallah Allah gönlüne göre versin evlat bu hayatta ki en güzel duygu bu duyguyu başka hiç birşey tatdırmıyorum ama olucaktır seninde strea yapma streste cok etken test yapsan cıkar mı ben burda cok kişinin okudum adetine 3-4-5 gün kala yapanlar var?
Canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Insallah Allah biran once evlat duygusunu banada tattirir insan sabirsizlaniyor. Cok seviyorum cocuklari. Daha onceleri test yaptim ama negatifi gormek uzuyor artik. Adetim gecerse belki yaparim.

Canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Insallah Allah biran once evlat duygusunu banada tattirir insan sabirsizlaniyor. Cok seviyorum cocuklari. Daha onceleri test yaptim ama negatifi gormek uzuyor artik. Adetim gecerse belki yaparim.
Hakkısın anlıyorum az kalmış zaten yaşın kaç bu arada?

Merhaba arkadaşlar. Bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Bat a 4 gun kaldi. Simdiye kadar kendimde belirti bulup cok husrana ugradim. O yüzden hissettigim şeyleri belirti olarak dusunmuyorum artik. Zaman zaman hissettiğim kasik agrisi var agri gibide degil aslinda hafif bi his diyelim. Yumurtlama doneminden beri var geçmeyen bir his. Baskada bisey yok.
Benimde 7 gun var 7 gun degil 7 yil gibi gecmek bilmiyor 2 gun oncesine kadar kasik agrim vardi suan o da yok belirti aramaktan kafayi yicem kasim ve aralikta kimyasal gebeligim oldu surekli belirti ariyorum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun arkadaslar

Merhaba arkadaşlar. Bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Bat a 4 gun kaldi. Simdiye kadar kendimde belirti bulup cok husrana ugradim. O yüzden hissettigim şeyleri belirti olarak dusunmuyorum artik. Zaman zaman hissettiğim kasik agrisi var agri gibide degil aslinda hafif bi his diyelim. Yumurtlama doneminden beri var geçmeyen bir his. Baskada bisey yok.
Haklısın canım,bu ay bende öyle yaptım ve inan adet oldugum aylara göre daha az belirti yasadım,adet gecikmesinden önceki belirtiler zaten adet belirtileriyle aynı,bu arada bi test yap istersen benim 4 gün kala cıktı:)

Benimde 7 gun var 7 gun degil 7 yil gibi gecmek bilmiyor 2 gun oncesine kadar kasik agrim vardi suan o da yok belirti aramaktan kafayi yicem kasim ve aralikta kimyasal gebeligim oldu surekli belirti ariyorum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun arkadaslar
Canım hic belirti arama,cunku bende cok hüsrana ugradım zaten bu kadar erken belirti olmuyor,stres yapıp kendine zarar verme,ben buay dogru duzgun belirti yasamadım ama hamileymişim:)iyi düşün iyi olacak herşey

Canım hic belirti arama,cunku bende cok hüsrana ugradım zaten bu kadar erken belirti olmuyor,stres yapıp kendine zarar verme,ben buay dogru duzgun belirti yasamadım ama hamileymişim:)iyi düşün iyi olacak herşey
Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin 2 ay ust uste kaybedince ister istemez stres oluyor insan bu kadar zor olacağını tahmin etmemistik;)

Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin 2 ay ust uste kaybedince ister istemez stres oluyor insan bu kadar zor olacağını tahmin etmemistik:KK66:
Amin canım Allah sanada tez zamanda saglıkla nasip etsin,bende 1 seneden fazladır istiyodum hic bi sorun yoktu,sürpriz yaptı bana,öyle cok bariz belirtimde olmadı:)

Haklısın canım,bu ay bende öyle yaptım ve inan adet oldugum aylara göre daha az belirti yasadım,adet gecikmesinden önceki belirtiler zaten adet belirtileriyle aynı,bu arada bi test yap istersen benim 4 gün kala cıktı:)
Canim evet bencede cok belirti buldugumz aylar hep husran oldu. O yuzden suan belirti arayip bulmuyorum. Eger varsa cikar ama erken test yapmiyorum. Cunku bu sefer cikmazsa belki erken diye cikmadi diyor insan. Bosuna kafami mesgul etmiyim diye gecikirse yapcam.

Belirti olarak neler yasamistiniz?

Aynen hepimiz bebislerimize biran evvel kavusalim insallah. Zor bir surec insan dusunmeden edemiyor. Her ay husran oluyor. En iyisi fazla dusunmemeye çalışmak sanirim.ama zor tabi.

Canim evet bencede cok belirti buldugumz aylar hep husran oldu. O yuzden suan belirti arayip bulmuyorum. Eger varsa cikar ama erken test yapmiyorum. Cunku bu sefer cikmazsa belki erken diye cikmadi diyor insan. Bosuna kafami mesgul etmiyim diye gecikirse yapcam.
Aynen canm kesin erken daha diyip aynı modda devam ediyosun,canm ben her ay olan belirtiler dısında( gögüs sismesi kasık agrısı) çarpıntı yasadım,nabzım cok yuksek halada öyle,geceleri cok terliyorum..dün aksamdan beride agzımın tadı degisti kan gibi bi tat var agzımda

Aynen canm kesin erken daha diyip aynı modda devam ediyosun,canm ben her ay olan belirtiler dısında( gögüs sismesi kasık agrısı) çarpıntı yasadım,nabzım cok yuksek halada öyle,geceleri cok terliyorum..dün aksamdan beride agzımın tadı degisti kan gibi bi tat var agzımda
Anladim canim hayirlisiyla kucağına alirsin insallah. Bende pek oyle anormal bisey yok. Bakalim 4 gun sonra anlarim. Olmadiysa da yapcak bisey yok.

Anladim canim hayirlisiyla kucağına alirsin insallah. Bende pek oyle anormal bisey yok. Bakalim 4 gun sonra anlarim. Olmadiysa da yapcak bisey yok.
İnşallah canım,tesekkür ederim..
Hakkında hayırlısı olsun canım.2017 boyunca ha bu ay hadi olmadı önümüzdeki ay diye diye 2017 yi bitirdim.. yeni yıla hamile girerim kesin dedim hep,ama Allah yeni yılın ilk günlerinde verdi bana bu mucizeyi Allahım senin icinde en hayırlı zamanda saglıklı hamilelik nasip etsin canım

İnşallah canım,tesekkür ederim..
Hakkında hayırlısı olsun canım.2017 boyunca ha bu ay hadi olmadı önümüzdeki ay diye diye 2017 yi bitirdim.. yeni yıla hamile girerim kesin dedim hep,ama Allah yeni yılın ilk günlerinde verdi bana bu mucizeyi Allahım senin icinde en hayırlı zamanda saglıklı hamilelik nasip etsin canım
Amin canim sagolasin insallah. Bende aynen 1 senedir bekliyorum. Dediğin gibi oldu olucak derken 1 yili devirdik bizde. Umarim Allah daha fazla aratmaz.

Back