- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
yaa inşallah öyledir, eğer öyleyse harika bir sürpriz olur bana :)inşallah bebişin seninledir canım,haber ver :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa inşallah öyledir, eğer öyleyse harika bir sürpriz olur bana :)inşallah bebişin seninledir canım,haber ver :)
İnş. canım yaa. Çok tşk ederim
Dün beta 700 dü ilk günüm adetin daha yükselsin öyle gidiyim sen gittin mi beta kaçyaaa hayırlı olsun canm aramızda 3 gün var :) doktora gittinmi peki
Canım övulasuon hep silik cıkıor adete yakın anca koyuysa olur bence normal tesr alkızlar hamile olanları tebrik ederim. Ovulasyon testim iki gün koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım. Ama evden hızlıca seyahate çıkmam gerekince onu öylece bıraktım şehir dışına gittim dün akşam döndüm bir bakayım dedim incecik pembe bir çizgi vardı. testin üstünden tabi 3 gün geçmiş oldu sizce dikkate alamalı mıyım ?
Canm ben gecen pazartesi 19 du carsamba 92 olmustu,yarın tekrar baktırıcam en son o zaman baktırdm valla günde 2 kat arttı benim öle giderse yarın 10.000 cıkacak:) ikizmi diye düsünüyorum valla senin artıs nasıl olduDün beta 700 dü ilk günüm adetin daha yükselsin öyle gidiyim sen gittin mi beta kaç
Benim doktor randevum 1 hafta sonra canmCanm ben gecen pazartesi 19 du carsamba 92 olmustu,yarın tekrar baktırıcam en son o zaman baktırdm valla günde 2 kat arttı benim öle giderse yarın 10.000 cıkacak:) ikizmi diye düsünüyorum valla senin artıs nasıl oldu
İlk 19 da adet geçti mi benim adet öncesi 130 sonra 700 çok hızlı artıyor 2 den fazla daha adetim bugün senin ne zaman adetinCanm ben gecen pazartesi 19 du carsamba 92 olmustu,yarın tekrar baktırıcam en son o zaman baktırdm valla günde 2 kat arttı benim öle giderse yarın 10.000 cıkacak:) ikizmi diye düsünüyorum valla senin artıs nasıl oldu
Adete 2 gün kala 19 du adet günü 92 senin kac gün arayla baktırdıgında 130 dan 700 e cıktı,deger önemli degilmiş katlanması önemliymiş canm benim 2 günde nerdeyse 5 kat arttı min 2 kat artması gerekirmisİlk 19 da adet geçti mi benim adet öncesi 130 sonra 700 çok hızlı artıyor 2 den fazla daha adetim bugün senin ne zaman adetin
Benimde 3 günde 7 katı olmuş adetim gelmeden daha :) bu cuma randevu alacağım kese için haftaya bekleyemem benAdete 2 gün kala 19 du adet günü 92 senin kac gün arayla baktırdıgında 130 dan 700 e cıktı,deger önemli degilmiş katlanması önemliymiş canm benim 2 günde nerdeyse 5 kat arttı min 2 kat artması gerekirmis
Yaklask aynı artıslarmız bende yarn vercem bakalm ne durumda, ben hepsini aynı anda görym istyorum sabredebilirsem:)Benimde 3 günde 7 katı olmuş adetim gelmeden daha :) bu cuma randevu alacağım kese için haftaya bekleyemem ben
Ama ilk keseyi görmek iyiymiş ona göre önlem alır mış dr yarın bana da haber ver canım yarın adetinden kaç gün geçmiş olacakYaklask aynı artıslarmız bende yarn vercem bakalm ne durumda, ben hepsini aynı anda görym istyorum sabredebilirsem:)
Doktorumla telefonda konusuyorum canm sürekli o dedi artışın iyi farklı bi durum olursa haberleşelim diye,yarın 6 gün gecikmiş olucam canm aslında doktorum bi daha kan baktırmana gerek yok dedi ama ben merak ediyorum:)Ama ilk keseyi görmek iyiymiş ona göre önlem alır mış dr yarın bana da haber ver canım yarın adetinden kaç gün geçmiş olacak
Senin adetin daha gecmedimi?Ama ilk keseyi görmek iyiymiş ona göre önlem alır mış dr yarın bana da haber ver canım yarın adetinden kaç gün geçmiş olacak
Bugün geçmiş olacak senin 6 gün bir de ama son adete göre hesaplandığında 3 gün var normalde öyle değilSenin adetin daha gecmedimi?
En son 92 miydi bastırdığınSenin adetin daha gecmedimi?
Evet canm gecen çarşamba bat gününde bakıldı en son,ama idrar testiyle takip ettim ogünden beri baya koyulaştı en son cumartesi diger cizgiyle eşit oldu,yarın baktıracam tekrar bakalmEn son 92 miydi bastırdığın
Ne taptın canım sonuç neEvet canm gecen çarşamba bat gününde bakıldı en son,ama idrar testiyle takip ettim ogünden beri baya koyulaştı en son cumartesi diger cizgiyle eşit oldu,yarın baktıracam tekrar bakalm
Kan verdm canm yarın sabah cıkacak sonuc ilk 19 ken cook hayalet çizgiydi idrar testim ışıga tutunca görünen cinstendi:) bugunkunu koyuyorum bakNe taptın canım sonuç ne
Kan önemli canım özelse internetten bakabilirsin atıyorlar yarını bekleme devlet de çıkıyor bildiğim barkod no ileKan verdm canm yarın sabah cıkacak sonuc ilk 19 ken cook hayalet çizgiydi idrar testim ışıga tutunca görünen cinstendi:) bugunkunu koyuyorum bak
Bakıyorum canm bizim burda sisteme girmiyolar sonucu,sabah 10 da onaylıyolar aslnda bugun öğlen 1 de cktı sonuc ama onaylamıyolar deli oluyorum daha simdide baktım yoksaglık ocagında baktrdımKan önemli canım özelse internetten bakabilirsin atıyorlar yarını bekleme devlet de çıkıyor bildiğim barkod no ile