Yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı

Bisey sorcam senin alt karin bolgende sislik varmiydi
Canim ben gaz yapcak bi sey asla yemiyorum hatta diyet yapiyodum, 2 haftada 2 kg aldim, karnim nasil sis inanamiyodum noldu boyle diye, meger hormon degisikligindenmis, reglim gecikti 2 gun once de evde test yaptim pozitif cikti, bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Sene basinda bi dusuk yaptim, onda da karnim birden sismisti hatta be hamile oldugumu anlamamistim bile iliskiden sonra tutunma asamasinda hormon degisikliginden sismis, 6-7 haftalik hamileyken 3-4 aylik hamile gibiydi karnim. Vucut alisana kadar bazen olabiliyor. Herkeste olmayabilir elbette herkesin o kadar farkli ki belirtiler. Bi de bende karin guruldamasi oluyor, bi de gogus uclarim sertlesiyor ilk gebeligimde de oyle olmustu, goguslerim daha buyumeden 4-5 haftalikken gogus uclarim hep sert duruyordu, o da hormonlardan.

Anladım cnm teşekkür ederim

Bende beklemedeyim suan test aldim ama yapmaya cesaret yok

Varmis daha belirtiler devam mi
Devam ya sürekli bi ağrı değil ama arada kasıklaırma bi iki saat ağrı giriyor hafif yumurtlama ağrısı gibi. Göğüslerim hassas. Kasıklarım yumurtlamadan beri ara ara ağrıyor hiç böyle olmazdı. Bir de 22 sinden beri ovulasyon testlerim silik çıkıyordu bugün baya iki çizgi nerdeyse takın çıktı. Yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti. Adete takım koyu çıkınca hamilelikten kaynaklı olabiliyormuş ama bilmiyorum mecburen bekliycem.

İnşallah cnm allah nasip etsin benimde bugun adet gunumde test yaptim negatif ama adet olmadim arada bir adet agrisi yasiyorum

Ben sadece adet takviminde yuksek sans 10da yaziyordu onu denk getirmeye calistim 9zunda ve 11rinde iliski yasadim

Ben sadece adet takviminde yuksek sans 10da yaziyordu onu denk getirmeye calistim 9zunda ve 11rinde iliski yasadim
Önceki ay bende o şekilde değerlendirdim sma meğer daha erken yumurtlama oluyormuş bende. Bu ay ovulasyonda testiyle ilerledim öyle oldu en azından. Nerdeyse pik günü gibi koyu çıktı bugün tekrar. Adete 7 gün kaldı bugünden sonra. Dün test yapmıştım kaset negatift. Çok erken olduğu için haliyle. Ama ovulasyon baya koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…