• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Problemi Olanlar Var mı?

benimde ilk aşılamam tutmadı arkadaşlar ikinciyede ben gidemedim acaba kendiliğinden hamile kalırmıyım aşılamada kullanılan ilaçlar falan fayda edermi

arkadaşlar bende klomen kullandım yumurta tembelliği varmış geçen ay ilaç bittikten sonra 13. gün hasta oldum bu ay 22 gün geçti halen hasta olmadım test yaptırdım gebe dedeğilim sizce niçin gecikir klomen gecikme yapar mı

selam arkadaşlar yazılanları hep okudum inş görüşmediğimiz zamanlar içinde hamile kalanlarınız vardır ben 1.5 yılı doldurdum hala birşey yok bende yalnız 5 ay adet olamadım 5 ay sonunda oldum hem çok oldum hemde 5 hafta sürdü şimdide adetim ramazandan 2 gün önce başladı nerdeyse 15 gündüryani ay bide ağrılarım hiç olmuyor artık ne rahatlıkmış adetken ağrının olmaması.arkadaşlar şu mübarek günlerde el açıp allaha dua edelim hamile kalmak için ne dualar var ben artık dualara inanıyorum sizlerde inanın çünkü inanınca oluyomuş.inşallah ALLAHÜ TEALA da bizim o açılan ellerimizi geri çevirmez.

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. geçen sene 6 aylık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. yumurtalama sorunum var zaten geçen hamileliğimde zorla olmuştu. şimdi yeniden deniyoruz. 1 yıldır olmadı. bu ay menogon diye yumurtaları büyüten iğne kullanıyorum. şuan yumurtam 16 cm pazartesi yine gideceğim çatlatma iğnesi olacak herhalde.döllenme olursa ayın 26 sında kan testi yaptırsam acaba belli olurmu? adetin ilk gününden sonra 22. gün olacak. bayramdan önce öğrenmeliyim ona göre yolculuğa çıkacağım çünkü. hamile olursam çıkamam.. bilgisi olan varsa bu konuda görüşlerinizi bekliyorum... şimdiden saolun

valla sana en faydalı yine dr olur çünkü burda ne desek boş inşallah hamile kalırsın cnm

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. geçen sene 6 aylık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. yumurtalama sorunum var zaten geçen hamileliğimde zorla olmuştu. şimdi yeniden deniyoruz. 1 yıldır olmadı. bu ay menogon diye yumurtaları büyüten iğne kullanıyorum. şuan yumurtam 16 cm pazartesi yine gideceğim çatlatma iğnesi olacak herhalde.döllenme olursa ayın 26 sında kan testi yaptırsam acaba belli olurmu? adetin ilk gününden sonra 22. gün olacak. bayramdan önce öğrenmeliyim ona göre yolculuğa çıkacağım çünkü. hamile olursam çıkamam.. bilgisi olan varsa bu konuda görüşlerinizi bekliyorum... şimdiden saolun

canım benim bildiğim döllenme olduktan sonra en erken kan testinde 12. gün en erken idrar testinde ise 14. gün çıkıyor...

canım benim bildiğim döllenme olduktan sonra en erken kan testinde 12. gün en erken idrar testinde ise 14. gün çıkıyor...

canım benim biliyomusun ne oldu dün doktora gittim yumurtam 16 cm kalmış. büyümemiş.. o yüzden bu ay malesef olamayacak..senağlamasenağlama öbür ayda yumurtalıklar dinlenecekmiş, ondan sonraki aya kaldı artık benim hamilelik.. tabii tedavi tutarsa inşallah. hayırlısıyla...

merhaba bebişim52 benimde yumurtalama sorunum var 25/09/2008 4 yıl bitecek sen kaç yıllık evlisin cnm biz ilk zamanlarda çocuk için acele etmedik en az bir yıl dedik daha sonra karar verdik altı ay geçti olmadı dr.gittik bizden bütün tahliller istendi bende sorun yok dendi ve yumurta takibi başlandı sonuç alamadık sonra başka dr.gittik sende sorun yok eşinden sperm analizi yapalım dedi ve eşimde
varikosel varmış çift taraflı bunu öğrendik ve 1 hafta sonra eşim ameliyat oldu 3 ay içinde düzeldi bu
arada bize %99 çocuk sahibi olursunuz dendi ve 6 ay 1 sene beklemelisiniz dediler bekledik yine olmadı başka bir dr.gittik ordada yumurtalıklarında yavaşlama var bu şekilde vakit kaybetmeden aşılama
yapalım dediler 07/09/2007 yaptırdık sonuç alamadık başka bir yere gittik ve acil tüp bebeğe geçiş yapalım vakit kaybetmeden dediler ve benim durumumu anlayamazsın ben ağlamaktan kendimi okadar
yıpratmışımki anlatamam bu arada özel bir sektörde çalışıyorum sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve 13/02/2008 tedavimiz başladı o kadar sevinçli ve umutlu bir şekilde ama dr. kalırsa hiç umutlanma diyordu yüksek dozda ilaçlara başladık ve 3 yumurta elde ettik yumurta toplandı ve 2 tanesinin içi boş tek bir yumurta sağlıklı çıktı çok şükür dedim allah verirse tek yumurtaylada kalırım diye umutlandım ve transferim gerçekleşti sonuç beklemeye kaldı dedi dr.13 gün bekleme süresi okadar
uzun geliyorki insana heyecan ve sevinçle beklemek o kadar güzelki anlatamam gün geldi ve 2 gün de geçti kesin hamileyim diye sevindim sonuçta kan tahlili yapıldı ve ben hamileydim 2 gün sonra tekrarlayalım dedi ben 5 gün sonra tekrar yaptırdım değer yükselmemişti ve sonuç düşükle sonuçlandı
sonra dr.bana bir daha deneme hem çok masraflı hemde sana zararlı dedi bende başka bir dr.gittim ve bu arada tahlillerimle bie çok hastaneden randevu alıyorum gösteriyorum bana nasıl bir yol önerirsiniz diyorum tekrar dene diyorlar ve mayıs 2008 2 deneme başlıyor 5 ve 7 yumurtayla 11.5-14 arası iptal edelim dedi ve bu şekilde çok ilaç verdiğimiz halle fazla büyümedi dedi ve iptal etti 1 ay sonra tekrar deneyelim dedi ve 1 ayda geçti 3 denemeye başladık herşey o kadar güzel gidiyor ki inanamıyorum dr. dediklerine 9 adet yumurta ve tam gaz gidiyoruz morelini yüksek tut inşallah güzel olacak diyor ve bana müthiş destek çıkıyordu yumurta toplama gününe ulaştık allahında izniyle 5 yumurta boş 4 yumurta toplandı 2 iyi kalite 2 orta kalitede dedi dr.sonra eve geldik ertesi gün dr.aradı 2 yumurta döllemeye başladı ama durum için iyi diyemem yarın tekrar size bilgi verilecek dedi ve aklama o an hiç gelmeyen şey geldi bu transfer gerçekleşmiycek diye ama eşime ve kimseye hissettiklerimi söleyemedim ertesin gün tekrar aradılar 1 tanesininde gelişim durdu diğer tek içinde yarın durum da bir değişiklik olmazsa ertesi gün transfer yapıcaz dendi ve bende umutsuzluk son noktalara geldi ve ben güzel haber beklerken kalan tek yumurtamında gelişimi durdu haberinide aldım piskolojim öle bozuldu ki anlatamam kardeşim allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ne umutlar bağlamıştım ve tekrar yaptırmak için para biriktirmemiz lazım elimizde ne var ne yok harcadık birde devletten rapor çıkarmak uzuyor diye hep özellerde yaptırdık şimdide kendimizi toparladığımız zaman tekrar yaptırıcaz...allah sana böle uzun tedaviler ve zorluklar vermesin cnm inşallah en kısa zamanda sende bende ve bütün anne olma özlemi çeken kardeşlerimizinde yüzleri güler inşallah...allaha emanet ol...sağlıcakla kal...

canım benim kafana hi takma sakın bende doktora gittiğimde doktora sorum yumurtlama nasıl ve o bana soğuk kanlılıklayumurtlama hiç yok dedi ben çok üzülmüştüm yumurtlamam için hap iğne falan verdi ben onları kullandım ve hiçbir faydasını göremedim sonunda bıkktım ve sinir oldum doktorada gitmmem ilaçda içmem dedim en iyisi doğal bitkileri denemek dedim yumurtlama için araştırdım bal tarçın çörek otunu karıştırdım sabahları aç karına bir ay boyunca yedim bu arada ilacı bırakalı 6 ay olmuştu ve ondan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım şuanda ikibuçuk aylığız allahım isteyen herkese versinn ama sakın ümidini kesme ve en önemlisi bu bebek düşüncesini kafandan çıkarmaya çalış rahatla stresten uzak ol düşünmemeye çalış birde yumurtlama için kuru inciri kaynat suyunu iç bu arada eşimede sabah akşam keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirdim çok faydalı oldu sperm sayısını baya yükseltiyorr eşin sürekli içsinn çok yararı varr canımm öptüm allah gönlüne göre versinn

merhaba kızlar... bende adet düzensizliği var. bebek isteyince hepten düzensizleşti...

en dr a gittiğimde yumurtlayamadığımı söyledi. adet olmam için farlutal verdi. ve adetin 3. günü gel yumurtlama için ilaç vericem sonrada çatlatma iğnesi olacaksın dedi. hap biteli 5 gün oldu ama ben hala adet olamadım. şimdi olsamda bu hap işi bu ay olmaz diyorum çünkü bayrama denk geliyor... aslında hormon hapıda korkuttu beni.
geçen gün prof. dr. ibrahim saraçoğlu vardı tv de. onu dinledim. gebelik bölümünde konu açtım orda bir sürü bilgiler var. ilgilenenler incelesin.
bende bu ay kuru incir kürünü yapmaya karar verdim. bakalım inşallah hapa gerek kalmadan hamiş olurum...

merhaba bebişim52 benimde yumurtalama sorunum var 25/09/2008 4 yıl bitecek sen kaç yıllık evlisin cnm biz ilk zamanlarda çocuk için acele etmedik en az bir yıl dedik daha sonra karar verdik altı ay geçti olmadı dr.gittik bizden bütün tahliller istendi bende sorun yok dendi ve yumurta takibi başlandı sonuç alamadık sonra başka dr.gittik sende sorun yok eşinden sperm analizi yapalım dedi ve eşimde
varikosel varmış çift taraflı bunu öğrendik ve 1 hafta sonra eşim ameliyat oldu 3 ay içinde düzeldi bu
arada bize %99 çocuk sahibi olursunuz dendi ve 6 ay 1 sene beklemelisiniz dediler bekledik yine olmadı başka bir dr.gittik ordada yumurtalıklarında yavaşlama var bu şekilde vakit kaybetmeden aşılama
yapalım dediler 07/09/2007 yaptırdık sonuç alamadık başka bir yere gittik ve acil tüp bebeğe geçiş yapalım vakit kaybetmeden dediler ve benim durumumu anlayamazsın ben ağlamaktan kendimi okadar
yıpratmışımki anlatamam bu arada özel bir sektörde çalışıyorum sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve 13/02/2008 tedavimiz başladı o kadar sevinçli ve umutlu bir şekilde ama dr. kalırsa hiç umutlanma diyordu yüksek dozda ilaçlara başladık ve 3 yumurta elde ettik yumurta toplandı ve 2 tanesinin içi boş tek bir yumurta sağlıklı çıktı çok şükür dedim allah verirse tek yumurtaylada kalırım diye umutlandım ve transferim gerçekleşti sonuç beklemeye kaldı dedi dr.13 gün bekleme süresi okadar
uzun geliyorki insana heyecan ve sevinçle beklemek o kadar güzelki anlatamam gün geldi ve 2 gün de geçti kesin hamileyim diye sevindim sonuçta kan tahlili yapıldı ve ben hamileydim 2 gün sonra tekrarlayalım dedi ben 5 gün sonra tekrar yaptırdım değer yükselmemişti ve sonuç düşükle sonuçlandı
sonra dr.bana bir daha deneme hem çok masraflı hemde sana zararlı dedi bende başka bir dr.gittim ve bu arada tahlillerimle bie çok hastaneden randevu alıyorum gösteriyorum bana nasıl bir yol önerirsiniz diyorum tekrar dene diyorlar ve mayıs 2008 2 deneme başlıyor 5 ve 7 yumurtayla 11.5-14 arası iptal edelim dedi ve bu şekilde çok ilaç verdiğimiz halle fazla büyümedi dedi ve iptal etti 1 ay sonra tekrar deneyelim dedi ve 1 ayda geçti 3 denemeye başladık herşey o kadar güzel gidiyor ki inanamıyorum dr. dediklerine 9 adet yumurta ve tam gaz gidiyoruz morelini yüksek tut inşallah güzel olacak diyor ve bana müthiş destek çıkıyordu yumurta toplama gününe ulaştık allahında izniyle 5 yumurta boş 4 yumurta toplandı 2 iyi kalite 2 orta kalitede dedi dr.sonra eve geldik ertesi gün dr.aradı 2 yumurta döllemeye başladı ama durum için iyi diyemem yarın tekrar size bilgi verilecek dedi ve aklama o an hiç gelmeyen şey geldi bu transfer gerçekleşmiycek diye ama eşime ve kimseye hissettiklerimi söleyemedim ertesin gün tekrar aradılar 1 tanesininde gelişim durdu diğer tek içinde yarın durum da bir değişiklik olmazsa ertesi gün transfer yapıcaz dendi ve bende umutsuzluk son noktalara geldi ve ben güzel haber beklerken kalan tek yumurtamında gelişimi durdu haberinide aldım piskolojim öle bozuldu ki anlatamam kardeşim allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ne umutlar bağlamıştım ve tekrar yaptırmak için para biriktirmemiz lazım elimizde ne var ne yok harcadık birde devletten rapor çıkarmak uzuyor diye hep özellerde yaptırdık şimdide kendimizi toparladığımız zaman tekrar yaptırıcaz...allah sana böle uzun tedaviler ve zorluklar vermesin cnm inşallah en kısa zamanda sende bende ve bütün anne olma özlemi çeken kardeşlerimizinde yüzleri güler inşallah...allaha emanet ol...sağlıcakla kal...

canım benim inan yazını okuduğumda çok duygolandım sanki onları yaşayan benmişim gibi hissettim.ben 1,5 yıllık evliyim ve hiçbir tedavi olmadım.artık ben allahın isterse verir istemezse vermeyeceğine okadar çok inanıyorumki kuranda bununla ilgili süreler varmış ramazandan sonra kuran kursuna başlayacağım namaza filan hep başlıcam ve herkez için dua edicem allah gönlümüze göre versin cnm hepinizi öpüyorum.ayrıca morelini yüksek tut olurmu?

canım benim kafana hi takma sakın bende doktora gittiğimde doktora sorum yumurtlama nasıl ve o bana soğuk kanlılıklayumurtlama hiç yok dedi ben çok üzülmüştüm yumurtlamam için hap iğne falan verdi ben onları kullandım ve hiçbir faydasını göremedim sonunda bıkktım ve sinir oldum doktorada gitmmem ilaçda içmem dedim en iyisi doğal bitkileri denemek dedim yumurtlama için araştırdım bal tarçın çörek otunu karıştırdım sabahları aç karına bir ay boyunca yedim bu arada ilacı bırakalı 6 ay olmuştu ve ondan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım şuanda ikibuçuk aylığız allahım isteyen herkese versinn ama sakın ümidini kesme ve en önemlisi bu bebek düşüncesini kafandan çıkarmaya çalış rahatla stresten uzak ol düşünmemeye çalış birde yumurtlama için kuru inciri kaynat suyunu iç bu arada eşimede sabah akşam keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirdim çok faydalı oldu sperm sayısını baya yükseltiyorr eşin sürekli içsinn çok yararı varr canımm öptüm allah gönlüne göre versinn

canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah analı babalı sağlıklı hayırlı bir evlat verir inş sana darısı bizlerin başına

kizlar yumurtlama duzensizligi bendede vardi burdabir komsum bana bugday yagi kullanmami onerdi bende aldim denedim hamile kalmayi kolaylastiriyor dedi bana gunde bir tali kasi icilecek sabahlari hepsi bu benim adetim duzene girdi ama erkekler icin hic iyibir sey degil ona gore;)

nekadar çok derdimiz var dimi insan bunları düşünüyor depresyona giriyor sonra depresyondan dolayı hamilelik olmuyor herşey kafada yani

canım meraba,aynı sorun bizdede var ben hemde laroskopi ameliyatı oldum tüplerim açıldı şimdide doktor aşılamayı önerdi onu yaptırcaz.herşeyin hayırlısı acı çekmekten sıkılıdım artık inşallah biran önce hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Yumurtlama takibi tedavisi gördüm birkaç yıl olmadı bebeğim.Önce ploraktin hormon bozukluğu var dediler,sonra yumurtlama takibindeki iğneler ilaçlar,ultrasonoğrafi takipleri,herşeyi yaşadım..Yeri geldi psikolojim bozuldu,ağladım çok..Aşılama yaptırmaya karar verdik,yumurtam çatlamadı 3 kez denedik.Daha sonra hipertroid hastası olduğum ortaya çıktı,1 sene tedavi gördüm.Sonuçta düzeldi troid hormonlarım.Ardından 3 ay sonra hiç tedavi görmeiğim bir ay,hiç beklemediğim bir an bebişime hamile :CüvCüv: olduğumu öğrendim.Hem de ne öğrenme,adetim hep düzensiz olurdu,bazen 27 günü bulurdu gecikmesi,ben yine o geciklemelerden biri sandım.Ağrı kesici ilaç içtim,hem de 2 tne birden,çünkü adet olacakmışım gibi sancım vardı..Görümcemle mekik çektim kilo vermek için kaydirigubbakcemile3.Neyse sonra eşim ikna etmeye çalıştı test yaptırmak için.Ben hala ikn aolmadım,yok canım ne hamileliği,adetim gecikti yine,olurum ben diye.Ümidimi hiç yitirmedim ama,yinede aynı hayalkırıklığını yaşayacak gücüm kalmamıştı sanırım..Eşim benden gizli test almış hemde iki tane,inananmam belki diyekaydirigubbakcemile3..Gülüyorum ama,aslında altında gerçekten trajı komik bir durum var..Neyse ben görümceme kayınvalideme falan çaktırmadan doğru lavaboya koştum,hatta görümcem sordu yenge aldınızmı test diye,bide azaraldım kızı,ne testi yok test mest diye..Testi yaptım ümitsiz bir biçimde ama,elim yağım titriyor tabi,bekliyorum.Önce bir çizgi ardından iki çizgi,benşu haldeyim aynen kafamçokkarıştı..İnanmadım,hadi canım bozuktu dedim,ikinciyi denedim hemen,oda iki çizgi..Ama beni görmelisiniz,biraz önce azarladağım görümcemi çağırdım,ya bide sen bak,bunda varmı bi yanlışlık diye.Bakar bakmaz yenge hamilesin hamilesin diye bağırmaya başladı..kaydirigubbakcemile2 Kayınvaliem heldi,sarıldı bana ağlıyor,ama bende tık yok.Şok durumundayım resmen..:1shok: Doğru eşime telf.etmeye koştum,teyzesindeydi.'Ben hamileyim' dedim,kapadım..eşimgeldi ama ne geliş,kornaya basa basa..kaydirigubbakcemile3.Kayınbabam avluda düşünün artık..
Uzun uzun anlattım,çünkü ancak yaşayan bilir,heray o heyecanı ve sonundaki hüsranı..Allah herkese benim tattığım bu güzel sevinci tattırsın Yarab'bim.Bunu bütün yüreğimle diliyorum ve hep dua ediyorum..Ama sakın ümidinizi yiritmeyin arkadaşlar sakın..'Ümit'bu işin anahtarı.Bir de 'Dua' tabi..:Saruboceq:a.s

sesiz fırtına şu an okadar dugulandım kii senin yazdıklarını okuyuncaa anlatamamm çok sevindim bikere senin adınaa ALLAH KUCAĞINA SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE ALMAYA NASİP ETSİN CANIIIM BENİİM.HAYIRLI OLSUN..Dediğimiz gibi hem kafamıza takmaktan oluyoo bencee neticede öyle bak mekik çekmşsin ilaç içmişsin hiç tereddüsüüüz doğrusuda bu ama sen başarmışsıın ben koşmayı bile unuttum aceba bişey mi var da düşermi diyee:))neyse darısı bizim başımıza işallaah..

Back