• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Problemi Olanlar Var mı?

Yumurtlama takibi tedavisi gördüm birkaç yıl olmadı bebeğim.Önce ploraktin hormon bozukluğu var dediler,sonra yumurtlama takibindeki iğneler ilaçlar,ultrasonoğrafi takipleri,herşeyi yaşadım..Yeri geldi psikolojim bozuldu,ağladım çok..Aşılama yaptırmaya karar verdik,yumurtam çatlamadı 3 kez denedik.Daha sonra hipertroid hastası olduğum ortaya çıktı,1 sene tedavi gördüm.Sonuçta düzeldi troid hormonlarım.Ardından 3 ay sonra hiç tedavi görmeiğim bir ay,hiç beklemediğim bir an bebişime hamile :CüvCüv: olduğumu öğrendim.Hem de ne öğrenme,adetim hep düzensiz olurdu,bazen 27 günü bulurdu gecikmesi,ben yine o geciklemelerden biri sandım.Ağrı kesici ilaç içtim,hem de 2 tne birden,çünkü adet olacakmışım gibi sancım vardı..Görümcemle mekik çektim kilo vermek için kaydirigubbakcemile3.Neyse sonra eşim ikna etmeye çalıştı test yaptırmak için.Ben hala ikn aolmadım,yok canım ne hamileliği,adetim gecikti yine,olurum ben diye.Ümidimi hiç yitirmedim ama,yinede aynı hayalkırıklığını yaşayacak gücüm kalmamıştı sanırım..Eşim benden gizli test almış hemde iki tane,inananmam belki diyekaydirigubbakcemile3..Gülüyorum ama,aslında altında gerçekten trajı komik bir durum var..Neyse ben görümceme kayınvalideme falan çaktırmadan doğru lavaboya koştum,hatta görümcem sordu yenge aldınızmı test diye,bide azaraldım kızı,ne testi yok test mest diye..Testi yaptım ümitsiz bir biçimde ama,elim yağım titriyor tabi,bekliyorum.Önce bir çizgi ardından iki çizgi,benşu haldeyim aynen kafamçokkarıştı..İnanmadım,hadi canım bozuktu dedim,ikinciyi denedim hemen,oda iki çizgi..Ama beni görmelisiniz,biraz önce azarladağım görümcemi çağırdım,ya bide sen bak,bunda varmı bi yanlışlık diye.Bakar bakmaz yenge hamilesin hamilesin diye bağırmaya başladı..kaydirigubbakcemile2 Kayınvaliem heldi,sarıldı bana ağlıyor,ama bende tık yok.Şok durumundayım resmen..:1shok: Doğru eşime telf.etmeye koştum,teyzesindeydi.'Ben hamileyim' dedim,kapadım..eşimgeldi ama ne geliş,kornaya basa basa..kaydirigubbakcemile3.Kayınbabam avluda düşünün artık..
Uzun uzun anlattım,çünkü ancak yaşayan bilir,heray o heyecanı ve sonundaki hüsranı..Allah herkese benim tattığım bu güzel sevinci tattırsın Yarab'bim.Bunu bütün yüreğimle diliyorum ve hep dua ediyorum..Ama sakın ümidinizi yiritmeyin arkadaşlar sakın..'Ümit'bu işin anahtarı.Bir de 'Dua' tabi..:Saruboceq:a.s

canım benim allah analı babalı sağlıklı sıhhatli huzurlu büyütsün evladını inş darısı bizlerin başına

polikistik over send olupta doktordan glikofen alan varmı acaba bana verdi dr hamile kalana kadar kullan dedi diane 35 de verdi nasıl kalacam hamile anlayamadım.midem çok bulanıyo 1 aydır kullanıyorum çok bulantı yapıyo ve devamlı ishal yapıyor.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim derya
bende hamile kalmak için uğraş verenlerdenim, 1,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım kızlığımdan beri adet düzensizliği ve kistlerle uğraştım sürekli doğum kontrol hapları kullandım kistlerim geçti tekrarladı,evlenince ilişkide acıyla doktora gittim doktorum yara olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi yaramı 6 ay önce yaktırdım. 2 ay doğal yolla korundum.4 ay önce korunmayı bıraktık bebiş olmadı tabii bu arada adetlerim hep düzensizdi 2 ay da bir adet oldum 2 hafta önce başka bir doktora durumu anlattım doktorum yumurtalıklarımı güçlendirmemizi yavaş çalıştığını söyledi ve menogon iğne verdi 1+1 olarak her sabah vuruluyorum haftada 2 defa doktoruma kontrole gidiyorum. en son pazartesi günü doktorum biraz yavaş hala ama güçlenecek inşallah dedi,toplam 25 tane iğnem var. onlar bitince pregny vuracakmış.içim çok sıkılıyor eğer hamile kalamazsam rahim filmi çekeriz dedi doktorum.sanki bu dünyada tek benim başıma gelmiş bu sorunlar diye düşünüyorum bu siteyi bulunca çok mutlu oldum.bu iğnelerle hamile kalanlar varmı???

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim derya
bende hamile kalmak için uğraş verenlerdenim, 1,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım kızlığımdan beri adet düzensizliği ve kistlerle uğraştım sürekli doğum kontrol hapları kullandım kistlerim geçti tekrarladı,evlenince ilişkide acıyla doktora gittim doktorum yara olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi yaramı 6 ay önce yaktırdım. 2 ay doğal yolla korundum.4 ay önce korunmayı bıraktık bebiş olmadı tabii bu arada adetlerim hep düzensizdi 2 ay da bir adet oldum 2 hafta önce başka bir doktora durumu anlattım doktorum yumurtalıklarımı güçlendirmemizi yavaş çalıştığını söyledi ve menogon iğne verdi 1+1 olarak her sabah vuruluyorum haftada 2 defa doktoruma kontrole gidiyorum. en son pazartesi günü doktorum biraz yavaş hala ama güçlenecek inşallah dedi,toplam 25 tane iğnem var. onlar bitince pregny vuracakmış.içim çok sıkılıyor eğer hamile kalamazsam rahim filmi çekeriz dedi doktorum.sanki bu dünyada tek benim başıma gelmiş bu sorunlar diye düşünüyorum bu siteyi bulunca çok mutlu oldum.bu iğnelerle hamile kalanlar varmı???

kesinlikle vardır deryacım burda her hastalıkla mücadele edenler var bizimkide bebişler işte derdimiz bir an önce kucağımıza almak

canım diane 35 doğum kontrol hapı eğer onu kullanıyosan yumurtlama zaten olmazki tatlım bu ay kullandınmı bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

ben yumurta olmamış veya çatlamamış demiştim ama dianenın yumurtlama yapmadığını bilmiyordum

yapmıyor tabiki canım doğum kontrol hapı o güzelim ben öyle biliyorum istersen içeriğini bi oku tatlımm

bu adetimin 3. günü dr bana yumurtlama ilacı verecek diane yıda bıraktıracakmış bana hayırlısı inş

kızlar dün tahlil verdim ona göre dr yumurtlama ilacı vercek hayırlısıyla inş yumurtlarım bu ay

merhaba arkadaşlar ben geldim aranıza 4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum doktora gittim prolaktin yüksek çıktı bu ay yumurtlamadığımı öğrendim çok üzüldüm şuan adet olamayı bekliyorum 9.günüm geçti farlutal verdi adetin 2 veya 3 günü gel dedi yumurtlamaya yardımcı ilaç verecekmiş bana nasıl bir süreçtir bu böyle allahım hayırlısıyla bizleride anne olmamızı nasip etsin .

bende dün gittim tahlil vermişti bana hepsi normal çıktı bugün gittim klomen verdi bakalım nolcak artık

ark dua edin bana inş yumurtlamışımdır zaten koyu bir sümük gibi akıntı var yarın belli olcak

evet ama dr bana yumurtlamam olmadığı için yumurtlamayı sağlayan ilaç verdi bende bugün dr gitcem bakalım yumurtlamışmıyım

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM bende daha yeni başladım tedaviye hiç bi bilgim yok bu konu hakkında
bende sizinle aynı sorunları paylaşıyorum
ben yumurtluyorum ama yumurtalrın normalde 18 mm olması gerekirken benimki 14 mm de kalmış dr progynex diye bi ilaç verdi faydasını görürmüyüm sizce

mrb arkadaşlar bende ocak 21 de test yaptırdım yumurtlamam olmamış adetin olsun gel klomen verelim dedi adetin 2.günü gittim ultrasyonda baktı allttan yumurtan 14mm bu ay vermeyelim klomen dedi anlamadım neden vermedi acaba? bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

Back