tamamiyle rezalet sitenin durumu bir an önce düzelmezse yakında hiç üye kalmıcak
aynen canım bugün ne oldu anlamadım siteye sesimizi duymuşlardır umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamiyle rezalet sitenin durumu bir an önce düzelmezse yakında hiç üye kalmıcak
selam arkadaşlar bugün doktorun istediği tüm tahlilleri çıkardım ve doktorumla görüştüm.eşimdende spermiogram tahlilleri istemişti.hepsini götürdüm ve eşimin spermi 1 tane görünüyo bende ise yumurtlama olmadığını söyledi.beynimden vuruldum.ve bizi tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi.yumurtlamamın olmamasının nedeni ise troid ve polikistik over sendromunun olmasıymış.troidim yavaş yavaş düşüyor o geçer yakında zaten .benim merak ettiğim ise aranızda eşinde böyle problem olan veya aranızda benim gibi yumurtlaması olmayan arkadaşların tavsiyelerini almak yani hemen tüp bebek merkezine yönlendirilmemiz normal mi?bilgilerinize ihtiyacım var.çok kötüyüm geceleri rüyamda devamlı çocuk görüyorum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.offfffffffff.
malesef beklediğmiz sonuç olmadı gelincik
bugün adet oldum artık bi dahaki aya kaldı
canım benim inşallah herşey yolunda gider
bende yarın tekrar başlıyorum dr a yumurta takibi için bakalım inş bu sefer olur
canım benim inşallah herşey yolunda gider
bende yarın tekrar başlıyorum dr a yumurta takibi için bakalım inş bu sefer olur
mrb gültencim ankaraya anatoila tüp bebek merkezine gittim tüp bebeğe başlıyoruz tabiki adet olursam adetin üçüncü günü ilaçlara başlıyacam bu ayın 25 inde adet olcaktım ama olmadım hayırlısı
Slm canim. Allah yardimcin olsun .Mayista tup bebege baslayacagim. adetin 21 gunu gelmemi soylemisti.Onceleri 3-cu gunu giderdim.Doktor degistirdim.Sasirmis durumdayim.Nisanda olacagim adet gununden mi saymayi baslayacagim. dr tekrar mi gitmeliyim?
selam arkadaşlar bugün doktorun istediği tüm tahlilleri çıkardım ve doktorumla görüştüm.eşimdende spermiogram tahlilleri istemişti.hepsini götürdüm ve eşimin spermi 1 tane görünüyo bende ise yumurtlama olmadığını söyledi.beynimden vuruldum.ve bizi tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi.yumurtlamamın olmamasının nedeni ise troid ve polikistik over sendromunun olmasıymış.troidim yavaş yavaş düşüyor o geçer yakında zaten .benim merak ettiğim ise aranızda eşinde böyle problem olan veya aranızda benim gibi yumurtlaması olmayan arkadaşların tavsiyelerini almak yani hemen tüp bebek merkezine yönlendirilmemiz normal mi?bilgilerinize ihtiyacım var.çok kötüyüm geceleri rüyamda devamlı çocuk görüyorum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.offfffffffff.
slm arkadaşım bendede pko var ama benim drum eşimden tahlil istemedi heralde önce beni ardan çıkaracak:roflol: şuan yumurta uyarıcı gonophene kullanıyorum eğer bir sonuç alamazsam iğne vurulcakmışım bende hep ağlıyorum eşim kızıyo ne ağlıyosun kısmetimizde varsa olur diyo ama gelde yüreğine anlat:çok üzgünüm:her ay adet zamanımda içim kıpır kıpır oluyo ama sonu malumsenağlama dua edelim allah hepimize nasip eder inş:teselli:
kıslar nerelerdesiniz benim günüm geçti 11 gün pazartesi tahlil yaptıracam dua edin lütfen
iğnemi ya korktum şimdi ya peki acıyomu iğne filan of ya nekadar zor bu işler uyku girmiyo bir türlü
GELİNCİK NE OLDU YAZSANA DUALARIM SENİNLE ARKADAŞIM İNŞALLAHHHHHHHHHHH
canım yine olmadı sonuç negatif çok üzgünümsenağlama farlutal kullandım ama hala adet olamadım