Yumurtlama takibi tedavisi gördüm birkaç yıl olmadı bebeğim.Önce ploraktin hormon bozukluğu var dediler,sonra yumurtlama takibindeki iğneler ilaçlar,ultrasonoğrafi takipleri,herşeyi yaşadım..Yeri geldi psikolojim bozuldu,ağladım çok..Aşılama yaptırmaya karar verdik,yumurtam çatlamadı 3 kez denedik.Daha sonra hipertroid hastası olduğum ortaya çıktı,1 sene tedavi gördüm.Sonuçta düzeldi troid hormonlarım.Ardından 3 ay sonra hiç tedavi görmeiğim bir ay,hiç beklemediğim bir an bebişime hamile :CüvCüv: olduğumu öğrendim.Hem de ne öğrenme,adetim hep düzensiz olurdu,bazen 27 günü bulurdu gecikmesi,ben yine o geciklemelerden biri sandım.Ağrı kesici ilaç içtim,hem de 2 tne birden,çünkü adet olacakmışım gibi sancım vardı..Görümcemle mekik çektim kilo vermek için kaydirigubbakcemile3.Neyse sonra eşim ikna etmeye çalıştı test yaptırmak için.Ben hala ikn aolmadım,yok canım ne hamileliği,adetim gecikti yine,olurum ben diye.Ümidimi hiç yitirmedim ama,yinede aynı hayalkırıklığını yaşayacak gücüm kalmamıştı sanırım..Eşim benden gizli test almış hemde iki tane,inananmam belki diyekaydirigubbakcemile3..Gülüyorum ama,aslında altında gerçekten trajı komik bir durum var..Neyse ben görümceme kayınvalideme falan çaktırmadan doğru lavaboya koştum,hatta görümcem sordu yenge aldınızmı test diye,bide azaraldım kızı,ne testi yok test mest diye..Testi yaptım ümitsiz bir biçimde ama,elim yağım titriyor tabi,bekliyorum.Önce bir çizgi ardından iki çizgi,benşu haldeyim aynen kafamçokkarıştı..İnanmadım,hadi canım bozuktu dedim,ikinciyi denedim hemen,oda iki çizgi..Ama beni görmelisiniz,biraz önce azarladağım görümcemi çağırdım,ya bide sen bak,bunda varmı bi yanlışlık diye.Bakar bakmaz yenge hamilesin hamilesin diye bağırmaya başladı..kaydirigubbakcemile2 Kayınvaliem heldi,sarıldı bana ağlıyor,ama bende tık yok.Şok durumundayım resmen..:1shok: Doğru eşime telf.etmeye koştum,teyzesindeydi.'Ben hamileyim' dedim,kapadım..eşimgeldi ama ne geliş,kornaya basa basa..kaydirigubbakcemile3.Kayınbabam avluda düşünün artık..
Uzun uzun anlattım,çünkü ancak yaşayan bilir,heray o heyecanı ve sonundaki hüsranı..Allah herkese benim tattığım bu güzel sevinci tattırsın Yarab'bim.Bunu bütün yüreğimle diliyorum ve hep dua ediyorum..Ama sakın ümidinizi yiritmeyin arkadaşlar sakın..'Ümit'bu işin anahtarı.Bir de 'Dua' tabi..:Saruboceq:a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?