yumurtlama olduğu halde başka yumurta olabilirmi?

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
363
merhaba kızlar gene ben sürekli sizlerede soru soruyorum hakınızı helal edin.
bugün dr a gittim ve nihayettt 4 cm lik kistim yok olmuş.bunu önce rabbime sonra soğan suyuna borçluyum.yumurtamında 16 mm olduğunu söyledi.ama iki gün önce benden çok akıntı geldi kızlar.sorum şu acaba yumurtlama olduda o yumurta başka bi yumurtamı.onu sormak hiç aklıma gelmedi.şimdiden teşekkür ederim...seviliyosunuz

zehracım olsaydı doktor bilirdi sanırım sen bu yumoş ile meşgul ol bence,çatlatma iğnesi mi olcaksın kistinin gitmesine de sevindim inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin.

zehracım olsaydı doktor bilirdi sanırım sen bu yumoş ile meşgul ol bence,çatlatma iğnesi mi olcaksın kistinin gitmesine de sevindim inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin.

amin canım benim.yok iğne olmayacam canım ya bi sefer oldum fayda etmedi fazlada vücudumu alıştırmayım bi kaç güne çatlar dedi.sen ne yaptın bebiş yokmu ufukta

yok canım ya iğne olmuştum dün adet oldum tekrar doktor yolu gözüktü inşallah tutunur sana yumoşun.

yok canım ya iğne olmuştum dün adet oldum tekrar doktor yolu gözüktü inşallah tutunur sana yumoşun.

inşallah tatlım ya ama benden sana bi tavsiye eğer iğnede fayda etmediyse biraz ara ver canım ya.dr a git gel gerçekten çok yıpratıyor.bizimki bence kfada bitiyor.çok takıyoz.

inşallah tatlım ya ama benden sana bi tavsiye eğer iğnede fayda etmediyse biraz ara ver canım ya.dr a git gel gerçekten çok yıpratıyor.bizimki bence kfada bitiyor.çok takıyoz.

canım ara vermeyi bende istiyorum aslında kafam ve bedenim yoruldu ama doktor devam diyor 6 kez iğne olacaksın dedi yok yine olmazsa rahim filmi dedi bakalım sabah gidince ne söyleyecek beynim kazan gibi zaten boşaltamıyorum ki

6 kezde çok fazla canım ya ben fayda etmeyince bu ay istemedim.hemde dr uzak bakalım bi sorun olmazsa bi kaç ay bekleyim diyorum.

6 kezde çok fazla canım ya ben fayda etmeyince bu ay istemedim.hemde dr uzak bakalım bi sorun olmazsa bi kaç ay bekleyim diyorum.

canım bilmiyorum ki bu ay olmazsa gelecek ay rahim filmi var ama çok korkuyorum bakalım biraz bende ara verecem oluruna bırakacam inşallah hayırlı haberler verirsin.kafayı dağıtmak lazım bir şekilde kendimi örgüye verdim bende.

rahim filmimi.hayırlısı canım.sonuçlarını yaz buraya.bende örgü yapıyorum

Tmm canım benim adete 3-4 gün falan var.heycanlı bekleyişe devammm :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…