Lekelenme genelde hamilelik belirtisi oluyor benim öyle olmuştu ama yumurtlamada akıntı fazla oluyor beyaz şeffaf ve sağ sol kasıkta ağrı oluyor yumurtalamani bu şekilde takip edebilrisn ama lekelenme gebelik belirtisi diyeyim hakkında hayırlısı olsunMerhabalar kizlar bende pcos var 2 3 ayda adet oluyorum vede ilaçla adet olabiliyorum ve folbiol folik asit kullanıyorum 7 Mart'ta adet olmuştum 23 mat akşamına kahve renk 1 damla leke geldi sonra pembe renge dönüştü ve 26 marta kadar sadece lavaboya gidince önce pembe sonra kahverengine dönüşen leke geliodu bugün kesildi sizce yumurtlama mi daha önce böyle birşey yaşamadım bir sonraki adetime 11 gun var şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar icin
Doktora gittim herşey normal rahim kalınlığı 7 mm dedi kan tahlili yaptı herşey tertemiz gebelik şuan negatif ama adetime daha 1 hafta varLekelenme genelde hamilelik belirtisi oluyor benim öyle olmuştu ama yumurtlamada akıntı fazla oluyor beyaz şeffaf ve sağ sol kasıkta ağrı oluyor yumurtalamani bu şekilde takip edebilrisn ama lekelenme gebelik belirtisi diyeyim hakkında hayırlısı olsun
Himmm daha çok erken çıkması için benimde 9 gün var ama kasiklar çok fena ağrıyorDoktora gittim herşey normal rahim kalınlığı 7 mm dedi kan tahlili yaptı herşey tertemiz gebelik şuan negatif ama adetime daha 1 hafta var
İstiyorsanız eğer rabbim sizede tattirsin anne olmayı şükür benm var 3 yaşında rabbim büyük isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinHimmm daha çok erken çıkması için benimde 9 gün var ama kasiklar çok fena ağrıyor
Çok şükür benimde evladım var 8 yaşında Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim Ogün den beride istiyorumİstiyorsanız eğer rabbim sizede tattirsin anne olmayı şükür benm var 3 yaşında rabbim büyük isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Rabbim bağışlasın inşallah tekrardan olurÇok şükür benimde evladım var 8 yaşında Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim Ogün den beride istiyorum
Amin ben de iftar yapıp acile gidicem çok kasik ağrım var adete 9 gün var dayanamıyorumRabbim bağışlasın inşallah tekrardan olur
Gidince sonucu benimlede paylaşAmin ben de iftar yapıp acile gidicem çok kasik ağrım var adete 9 gün var dayanamıyorum
Amin cümlemize tekrardan nasip etsin kuzumRabbim bağışlasın inşallah tekrardan olur
Gidebildin mi hastaneyeAmin cümlemize tekrardan nasip etsin kuzum
Kuzum ben cumartesi en son oda kocaman negatifle döndüm bakalım son 5 beklemedimGidebildin mi hastaneye
Üzülme cnm daha adetime var belki geç döllenme olmuştur hakkında hayırlısı olsunKuzum ben cumartesi en son oda kocaman negatifle döndüm bakalım son 5 beklemedim
Amin canım inşallah yarın konrtola gidicem bakalımÜzülme cnm daha adetime var belki geç döllenme olmuştur hakkında hayırlısı olsun
Hadi iyi haberlerle gelAmin canım inşallah yarın konrtola gidicem bakalım
Kontrole gittin mi cnmİnsllh kuzum inşallah
Canım yeni eve geldim öncellikle merakın için çok teşekkür ederimKontrole gittin mi cnm
Buda iyi bişey cnm catlamissa inşallah tutunmustur hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cnmCanım yeni eve geldim öncellikle merakın için çok teşekkür ederimeksik olma bana dediki Altan muane etti şuan görünürde bişey yok dedi ama dedi yumurta çatlamış pazar regli günüm eğer gormezsem pazartesi kan testi yaptırip tekrar doktora gideceğim insllh bekleyecem yani
Canım yeni eve geldim öncellikle merakın için çok teşekkür ederimKontrole gittin mi cnm
Günaydın canım Amin inşallah tutmuştur ümidim pek yok açıkçası adet olcam gibiyimBuda iyi bişey cnm catlamissa inşallah tutunmustur hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cnm