Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama mi acaba?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simayyy 😔 kan testim negatif gördüm mallesf kocaman negatifle dönüyor um çok üzgünüm ama halen adet olmadim 😔
Şimdi sonucumu aldım eve gidiyorum mallesf kocaman bir negatif le dönüyor um hayal kırıklığı yarattı bana idrar pozitifti çok Ümitliyim 😔
Canım çok üzüldüm öncelikle. Ama diyorum ya bu kanama olayı beni nedense hep umutsuzluğa sevk ediyor. Benim reglime daha iki hafta var ama şimdiden umudum kalmadı yani bu kadar kanama olup da yumurta da doğru düzgün çatlayamadan bebek olmazmış gibi geliyor. Belki de çok önemsedik bu konuyu stres yaptık vücudun kimyasını bozduk. Bayramdan sonra ovülasyon testi falan da yapmayacağım akışına bırakmaya karar verdim artık olursa, nasipte varsa olacaktır. 🙏

Canım çok üzüldüm öncelikle. Ama diyorum ya bu kanama olayı beni nedense hep umutsuzluğa sevk ediyor. Benim reglime daha iki hafta var ama şimdiden umudum kalmadı yani bu kadar kanama olup da yumurta da doğru düzgün çatlayamadan bebek olmazmış gibi geliyor. Belki de çok önemsedik bu konuyu stres yaptık vücudun kimyasını bozduk. Bayramdan sonra ovülasyon testi falan da yapmayacağım akışına bırakmaya karar verdim artık olursa, nasipte varsa olacaktır. 🙏
Evet cnm ovulasyon testi temelli strese sokuyo insani

Şimdi sonucumu aldım eve gidiyorum mallesf kocaman bir negatif le dönüyor um hayal kırıklığı yarattı bana idrar pozitifti çok Ümitliyim 😔
Üzülme cnm hakkında hayırlısı bnmde sonuçlar çıkmadı dun evde gene test yaptım negatif büyük ihtimal kandada negatif elbet birgün bebisin gelir tutunur sana

Aynen öyle kuzum bende daha onemsemicem akışına birakcam hakkımızda hayırlısı olsun 🙏😢

Üzülme cnm hakkında hayırlısı bnmde sonuçlar çıkmadı dun evde gene test yaptım negatif büyük ihtimal kandada negatif elbet birgün bebisin gelir tutunur sana
Amin kuzum hakimzda hayırlısı olsun ne diyim ki:anneadayı:😢

Ya vücudumuz resmen oynuyor bizimle bende şuan ağrı çekiyorum vyine olmadım yarın doktora gidicem eğer olmazsam😢🙏
Bnmde ağrım çok ama bnm idrarda e.coli enfeksiyonu çıkmış zaten pcosluyum hep duzensizim adaçayı içeceğim artık bakalım oda fayda ederse

Bnmde ağrım çok ama bnm idrarda e.coli enfeksiyonu çıkmış zaten pcosluyum hep duzensizim adaçayı içeceğim artık bakalım oda fayda ederse
Ya çok üzüldüm canım gerçek ten Allah büyük elbet güzel haberler veirriz birbirimize seninle hep irtibata olalım çok sevdim seni🙏😢💗

kızlar merhaba. 19 martta adet olmam gerekiyordu kahverengi bir leke gördüm sökülür dedim ama sökülmedi adetim 3.gün doktora gittim bu adet kanı değil rahim duvarın kalın 22 mm yumurta gelişmiş dedi. ilişki önerdi. o günü değerlendirdik. 17 gün geçti bn hala adet olmadım. kanama varken nasıl yumurtam gelişebilir bide rahim duvarı kalınken adet görülür mü? yoksa geç döllenme ihtimali mi var?
merhabalar.öncelikle geçmiş olsun.aynı durumu yaşıyorum adet olabildiniz mi acaba.adetim 7 gün gecikti bebek istiyoruz tüp bebeğe başlayacaktık bu ay.öncesinde vitamin verdi doktorumuz ama ben bir türlü adet olamadım.kanamam var doktora gittik bu adet değil bunu sayamam dedi.3 doz iğne oldum,2 tane dil altı hap verdi bunlarla olacaksın dedi ama maalesef olamadım hala.rahim duvarın kalın dökülmemiş dedi.rahim duvarı kalınken adet görülmüyor sanırım.kan testi verdiniz mi? benim hepsi negatif

X