yumurtlama haftasina girip calismalari baslatanlar buraya 5/12agustosa

Tam yumurtlama günümü tutturmuşumdur inş. Ovülasyon gününü hesaplamaya çalıştık. İnşallllahhhh tutmuşturr. Regl me 5 gün var Allah isteyen herkeze nasip etsin...

aslında gebelik varsa kanda şimdiden çıkabilir:) inşallah hayırlısıyla tutmuştur

Kızlar merhaba bende sizin gibi bebek umudu ile bekleyenlerdeniz.4 aylık evliyiz evliliğimin ilk üç ayı vajinismus tedavisi ile geçti ramazanın 4. günü yendim ve ben ilk üç ay boyunca adet olamadım stresten hava değişiminden ilaçla oldum temmuzun 29 unda..Sonra denmelere başladık beb için yumurtlama tarihim 14 ağustos öyle hespladım..Şimdi yorumalrda okuyunca ümitlendim benimde çok az kahverengi bir akıntım oldu..Acaba olmuş olabilir mi birde kaç günde belli olur ilişkiden..

Birde kızlar ovulasyon testi nedir ben çok cahilimmmm sanırım

Son düzenleme:
Hala göğüslerimin acısı geçmedi daha adet olmama 11gün var ilk defa böyle oldum.oysa adetten 2-3gün önce başlardı en fazlaaa ama yumurtladığımı düşündüğüm günden beri acıyor hassaslaştı..böyle olan var mı ??

merhaba hanımlar
yumurtlama dönemimdeyimm bebek istiyoruzz ama dr. gittigimde enfeksiyon vardı ve ilaç verdi kullandım geçen ay ama tekrardan akıntılarım ve kasık ağrılarım oldu eger hala enfeksiyonum varsa bebek için risk olabilrmi korkuyorumm

Son düzenleme:

Mrb kızlar dun ilk defa korunmadan iliskiye girdim.sag tarafimda bi agri gibi bisey var. Belimde ağrıyor. Neden olabilir sizde.bebek düşünüyoruz bide dun yumurtlama günmdu.olmusmudur sizce

Mrb kızlar dun ilk defa korunmadan iliskiye girdim.sag tarafimda bi agri gibi bisey var. Belimde ağrıyor. Neden olabilir sizde.bebek düşünüyoruz bide dun yumurtlama günmdu.olmusmudur sizce

Bendede aynı belirtiler olduğu ay hamile kaldım ama bu belirtiler ilişkiden 2-3 gün sonra olmuştu sen hızlısın maşallah inşallah sağ yumurtadan benimki gibi dünya tatlısı bi oğluşun olur :)

Bendede aynı belirtiler olduğu ay hamile kaldım ama bu belirtiler ilişkiden 2-3 gün sonra olmuştu sen hızlısın maşallah inşallah sağ yumurtadan benimki gibi dünya tatlısı bi oğluşun olur :)

İnşallah cnm dediğin gibi olur :) ama hemen bugün oyle belirtiler olunca, psikolojikmi acaba diye düşünüyorum :) umutlanmakta istemiyorum ya yoksa? bi oğlum olmasini cok istiyorum

Benim artık umudum kalmadı. Her ay istemekten bıktım yoruldum artık İnsanların hadi ne zaman bebek geliyor der gibi bakışlarından bıktım. Tezimin teslimine 4 ay kaldı. Doktoraya da başlarım ama yine de bebeğim olmayacak gibi.

benimde olmadı ne yapalım.soranlara da bu sene düşünmüyoruz bebek dedim çenelerini kapattım.nedir insanlardaki bu merak anlamıyorum.belki olmuyor belki başka sorunlar var.kafaları almıyor işte düşüncesiz cahil insanlardan yoruldum

doğru söylüyorsun canım artık nefret ediyorum onlardan hep kaçıyorum insanlardan o soruyor diğeri soruyor..bıktım artık gerçekten acıyarak bakmalarından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…